FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Pokucali su navodno Barci na vrata za desnog beka, posudba, identitet nije poznat (Dest, Roberto, Emerson).
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Dobro Omer kaže treba krenuti po Mbappea ionako mu ističe ugovor a Real nema para.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nece ti taj nikad kod nas.
Martial se povrijedio a United ne racuna na njega kao ranjje. Mi smo ga htjeli pa je odigrao pocetak sezone odlicno. Mozda je jedna od potencijalnih solucija.
Martial se povrijedio a United ne racuna na njega kao ranjje. Mi smo ga htjeli pa je odigrao pocetak sezone odlicno. Mozda je jedna od potencijalnih solucija.
Pojedini mediji javljaju da postoji par zainteresiranih kupaca za Kingsleya Comana, u narednim danima cemo saznati hoce li sta biti od toga, Bayern trazi 80-100 miliona eura...
To bi bilo pametna prodaja, onda se moze dovesti Doku, plus jedan ofanzivni desni bek...
To bi bilo pametna prodaja, onda se moze dovesti Doku, plus jedan ofanzivni desni bek...
- Centre forward
- Kontakt:
@Neutral, ,ma šta će nam Martial? Igrač koji u prosjeku zabija svaku treću utakmicu a za repku je u 5-6 godina igranja pogodio samo jednom.
Još jedan poluproizvod koji je doveo Jedinstvo tu gdje jeste.
Opet se pravi cirkus sa tim posudbama sa Kataloncima. Sa džipsis što manje petljanja.
Treba nam neki kapitalac, nebitna pozicija, da se u tim instalira svjetska klasa. Živim za dan kad će Toliso napustit' Bayern. Uz Milita Van Buytena najmrži koji je nosio crveni dres.
Još jedan poluproizvod koji je doveo Jedinstvo tu gdje jeste.
Opet se pravi cirkus sa tim posudbama sa Kataloncima. Sa džipsis što manje petljanja.
Treba nam neki kapitalac, nebitna pozicija, da se u tim instalira svjetska klasa. Živim za dan kad će Toliso napustit' Bayern. Uz Milita Van Buytena najmrži koji je nosio crveni dres.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Treba nam backup za desnog beka jer Sarr je baš kritičan iako ne mislim da je Roberto neki kvalitet ali mislim da je bolji od Sarra.Centre forward je napisao/la: ↑19 jul 2021, 21:14
Pa Bayo je uvijek želio biti kao BarcelonaCentre forward je napisao/la: ↑19 jul 2021, 21:14Opet se pravi cirkus sa tim posudbama sa Kataloncima. Sa džipsis što manje petljanja.

Kao da kažeš BMW je uvijek želio biti kao SEAT.
Sergi Roberto, koja je poenta? Treba nam sad back-up za Sarra?
Opet cirkus oko produzenja ugovora koji istice za godinu dana. Bild vec pise. Jel bio koji standardni igrac da je Brazzo sredio novi ugovor bez da kreneu rasprave po medijama? Radi so o Goretzki.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
To i jeste poenta medija, da se o necemu raspravlja i pise..ovaj clanak od bilda je sad kontradiktoran onoj izjavi od Kahna od neki dan...ne treba sve vjerovati sta pise u medijima..a sto se tice Goretzke, ne znam da li je realno da trazi toliku platu (ako je uopste istina sto Bild pise)..ne mozes prosto traziti astronomsku cifru..mislim ipak da ce na kraju to biti negdje na sredini..plata oko 14-15mil plus neki bonus
Naravno da ne treba medijama sve vjerovati. Ali je cudno od kada je on tu da redovno sve izlazi u medije. I opet se ulazi u zadnju godinu ugovora gdje igrac poslje moze klub vuci kako zeli. Naravno da je 20 puno ali 14-16 ce morati dati ako zele da produzi.edo07 je napisao/la: ↑21 jul 2021, 10:48To i jeste poenta medija, da se o necemu raspravlja i pise..ovaj clanak od bilda je sad kontradiktoran onoj izjavi od Kahna od neki dan...ne treba sve vjerovati sta pise u medijima..a sto se tice Goretzke, ne znam da li je realno da trazi toliku platu (ako je uopste istina sto Bild pise)..ne mozes prosto traziti astronomsku cifru..mislim ipak da ce na kraju to biti negdje na sredini..plata oko 14-15mil plus neki bonus
Sve to ne bi bio ni toliko problem da se pare ne bacaju na drugoj strani u gluposti. Costa, Sarr itd tu je baceno para a na drugoj strani sa igracima koji ti nose igru ciganis radi milion gore dole.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ispiša se Alabica po Bayi
@centre
Dobar igrac, ima problema sa povredama. Meni mnogo bolja opcija od onog Odoia sa kojim se Hasan obrukao.
Kako lijepa love story oko Leona i novog ugovora. Mogu izvaliti pare za trenera ali “nemaju” za ugovor. Leon je igracina i hipoteticki, ako nas napusti ko ce doci??? Neuhaus?
Ja sam ubjedjen da tako razmisljaju, ode Leon, eto Neuhausa. Da nam Leon ne bude novi Kroos slucaj.
Nekad uprava djeluje kao najbolja na svijetu, a drugi put kao da smo FKS.
Dobar igrac, ima problema sa povredama. Meni mnogo bolja opcija od onog Odoia sa kojim se Hasan obrukao.
Kako lijepa love story oko Leona i novog ugovora. Mogu izvaliti pare za trenera ali “nemaju” za ugovor. Leon je igracina i hipoteticki, ako nas napusti ko ce doci??? Neuhaus?
Ja sam ubjedjen da tako razmisljaju, ode Leon, eto Neuhausa. Da nam Leon ne bude novi Kroos slucaj.
Nekad uprava djeluje kao najbolja na svijetu, a drugi put kao da smo FKS.
Neznam za vas ali ja sma zadovoljan timom,itekako.
Ovo je prvi put nakon mnogo vremena da ćemo se zaista osloniti na par igrača iz omladinskog pogona.
Sieb,Scoot,Rhien,Booth,jedva čekam da aih vidim u tim u ozbiljnoj utakmici.
Apsolutno godinama svi kukaju kako mladi ne dobijaju priliku,evo je i super je.
Prva sezona za Nagelsmana,upoznavanje,vidjeti gdje stoji i kako će izgledati.
Musiala očekujem od njega mnogo,Sane,Ganabrya.
Ako neko ode onda će i doći zamjena.
Po meni jako zanimljiv početak i očekujem mnogo
Ovo je prvi put nakon mnogo vremena da ćemo se zaista osloniti na par igrača iz omladinskog pogona.
Sieb,Scoot,Rhien,Booth,jedva čekam da aih vidim u tim u ozbiljnoj utakmici.
Apsolutno godinama svi kukaju kako mladi ne dobijaju priliku,evo je i super je.
Prva sezona za Nagelsmana,upoznavanje,vidjeti gdje stoji i kako će izgledati.
Musiala očekujem od njega mnogo,Sane,Ganabrya.
Ako neko ode onda će i doći zamjena.
Po meni jako zanimljiv početak i očekujem mnogo
-
- Kontakt:
Ne očekujem ništa sa ovakvim smiješnim kadrom. Ako uzmu kup bit će dobro. Naravno, do kraja prelaznog roka se nadam da će doći par dobrih igrača.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Od 16:30 prijateljska protiv Ajaxa na SK2.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zirkzee.

Mene je sramota kada vidim da ovi mladi momci uhvate malo slave koja im udari u glavu kao da su u najmanju ruku u idealnoj postavi svake godine.
Ovakva reakcija se kaznjava!
Inace, losih 30 i dobrih 15 minuta prvog poluvremena.
Omar Richards ima fine kretnje, promjena ritma ali ga handri ga desna noga.
Stanisic se popravio, tehnika mu je vec na nekom finom nivou.

Mene je sramota kada vidim da ovi mladi momci uhvate malo slave koja im udari u glavu kao da su u najmanju ruku u idealnoj postavi svake godine.
Ovakva reakcija se kaznjava!
Inace, losih 30 i dobrih 15 minuta prvog poluvremena.
Omar Richards ima fine kretnje, promjena ritma ali ga handri ga desna noga.
Stanisic se popravio, tehnika mu je vec na nekom finom nivou.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Kad su ovdje neki spamali sto se dovodi Cupo kada imamo Zirkzeea

Ono je bilo za samara.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.