AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Inace Klopp kad je preuzeo Liverpool imao je vec spremnu ekipu i svu samu kremu svjetskog fudbala 
- nextterrain
- Kontakt:
Pa ja ti garantujem da je bilo koji drugi trener, borili bi se za 4. mjesto.
Frajer drži prvo mjesto s napadom Leao-Diaz-Salamander, to je u sustini najgori napad od svih top 8 timova i gori od Sassuola
Deff.nije ali je u narednih 5 gidina sprzio 500 mil.funti na pojacanja, sto je u ovom Milanu nezamislivo....ti mislis da ce Gvardiola doci ili Zidan i uciti Calabriju kako se centrira lopta ili Kessija kako se dodaje, pa nece niko gubiti nerve i kredibilitet u Milanu....
nextterrain je napisao/la: ↑06 mar 2022, 23:53Pa ja ti garantujem da je bilo koji drugi trener, borili bi se za 4. mjesto.
Frajer drži prvo mjesto s napadom Leao-Diaz-Salamander, to je u sustini najgori napad od svih top 8 timova i gori od Sassuola
Piolia ne gotivim specijalno al ima puno njegovih zasluga za rezultate. Sa ovakvim ofanzivnim igracima ovi rezultati su umjetnost
Sale Mesi Diaz Samu Ante i dva penzionera u spicu malo koji trener bi uspio nesto napraviti
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Ljudi moji niko nije ni rekao da je Pioli vrhunski stručnjak, ali ne treba ga ni podcjenjivati, jer kad uzmeš u obzir ekipu i izostanke tokom sezone čovjek radi odličan posao.
Il Club più titolato al mondo!
Pioli je tranzicijski trener, napravio je dobar i stabilan tim sa dobrom hemijom koji ostvaruju trenutačne ciljeve uprave, tj. top 4 plasman, ali za neki veći iskorak (tj. skudeto i malo bitnije role u LŠ) će se vjerovatno morati tražiti novi trener.
Ali treba mu dati šansu, zanima me kako će to izgledati naredne sezone kad se poslože i zadnje kockice. Kad vidim sa kakvim napadom igramo, uz sve silne izostanke bitnih igrača tokom sezone, onda shvatiš da je i premašio očekivanja koje smo imali ove sezone.
Ali treba mu dati šansu, zanima me kako će to izgledati naredne sezone kad se poslože i zadnje kockice. Kad vidim sa kakvim napadom igramo, uz sve silne izostanke bitnih igrača tokom sezone, onda shvatiš da je i premašio očekivanja koje smo imali ove sezone.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Jurgen Klopp since October 2015 - Net Spend: £132,950,000memaga je napisao/la: ↑07 mar 2022, 00:00Deff.nije ali je u narednih 5 gidina sprzio 500 mil.funti na pojacanja, sto je u ovom Milanu nezamislivo....ti mislis da ce Gvardiola doci ili Zidan i uciti Calabriju kako se centrira lopta ili Kessija kako se dodaje, pa nece niko gubiti nerve i kredibilitet u Milanu....
Gledam nas raspored i zadnjih 5 kola nam je Lazio,viole, verona,atalanta i sasuolo, bas bas tezak kraj sezone, ali ono sto veseli je nasa igra protiv boljih timova, ovdje mi se jedino ne svidja ovo zadnje kolo i sasuolo jer oni nas mogu natamburati kao i na San Siru
- muha milanez
- Kontakt:
Zato treba iskorisiti ovih par kola koja su ispred nas, gdje konkuretni imaju nešto teži raspored. Mi imamo Empoli, Cagliari i Bolognu sljedeća tri kola i tu treba ići utakmicu po utakmicu a svaku igrati kao da je finale. Jedino tako možemo ostati u konkurenciji.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ova skupina igraca je podcijenjena , ima ovdje talenta i potencijala , a ono sto je trebalo mnogima njima je vodja i autoritet (Zlatan) i evo vec dvije godine rastu. Da Zlatan nije dosao danas bi Ragnick sjedio na Piolijevom mjestu.nextterrain je napisao/la: ↑06 mar 2022, 23:53Pa ja ti garantujem da je bilo koji drugi trener, borili bi se za 4. mjesto.
Napad mozda jest slab zbog toga sto imas dva centrafora sa 35+ godina , ali Milan ima odlicnu sredinu terena i odbranu. Takodjer Diaz je prvi dio sezone bio odlican i onda se nakon izolacije i Covida izgubio.
- OldFashioned
- Kontakt:
Zlatanova uloga se ovdje jako podcjenjuje.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Niko ne podcjenjuje Milan kao mi koji bodrimo ovaj klub i tim.
Mike, Theo, Tomori, Kalulu, Calabria, Bennacer, Tonali, Leao, sve redom još uvijek izuzetno mladi igrači a već sada visokog kvaliteta. Sumnjam da još neko u Italiji ima tako mladu a već sada kvalitetnu jezgru ekipe.
Mike, Theo, Tomori, Kalulu, Calabria, Bennacer, Tonali, Leao, sve redom još uvijek izuzetno mladi igrači a već sada visokog kvaliteta. Sumnjam da još neko u Italiji ima tako mladu a već sada kvalitetnu jezgru ekipe.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Kad se sjetim onog drugog dijela sezone nakon Covid prekida i kako smo tamburali protivnike, dosta utakmica odigrali 2+ postignutih golova, svaku utakmicu smo igrali za gol vise.
Vrijeme je da koju utakmicu odigramo u tom stilu, podignu sebi samopouzdanje u presudnom dijelu sezone.
Vrijeme je da koju utakmicu odigramo u tom stilu, podignu sebi samopouzdanje u presudnom dijelu sezone.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- OldFashioned
- Kontakt:
Zabijamo mi i predovoljno, (pogotovo kad uzmeš u obzir ko ti igra ključne pozicije u napadu), nama je problem što previše primamo za ekipu koja se bori za najveće pozicije.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Cini mi se da Milan nikada nije igrao sa ovolikim intenzitetom i tempom. Deceniju skoro da nismo imali smisljenju polu kontru i kontru. Sada ta tranzicija izgleda kao sprint na 100metara gdje jasno vidis po 5 igraca kako se isale ko metak. Jasnosa ciljem da se da gol.
U svoj vakat kontre se zasnivale da Kaka i Seva uzmu loptu i krenu naprijed.
Od one silne talijanstine , skoro da nista nemamo. Iako je generacija senatora uzela 2 klempe, meni je ovo najljepsi Milan za gledati.
Samo cu jos jednom ponoviti, Kalulu je doktor igre. Kao da su ga sastavili od Tomorija i Kjaera.
Da li je iko upratio Mike kod ispucavanja lopti nogom, jel lik zna koristiti obje noge ? Mislio sam da je desnjak, a protiv ovih futavaca je ar puta lijevom degazirao loptu
U svoj vakat kontre se zasnivale da Kaka i Seva uzmu loptu i krenu naprijed.
Od one silne talijanstine , skoro da nista nemamo. Iako je generacija senatora uzela 2 klempe, meni je ovo najljepsi Milan za gledati.
Samo cu jos jednom ponoviti, Kalulu je doktor igre. Kao da su ga sastavili od Tomorija i Kjaera.
Da li je iko upratio Mike kod ispucavanja lopti nogom, jel lik zna koristiti obje noge ? Mislio sam da je desnjak, a protiv ovih futavaca je ar puta lijevom degazirao loptu
- muha milanez
- Kontakt:
Taman za Berluskoni kupa.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Teško da mogu napraviti ružniji
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Dobar za Azzurre, fantastičan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.