Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Jedva čekam ovu utakmicu 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nadam se golijadi kartonima i tuci. Idemo Iran. 

Zasto navijamo za Iran?
Za još 100godina maltretiranja žena i svih koji nisu dio striktno definiranog muškog roda?
Za još 100godina maltretiranja žena i svih koji nisu dio striktno definiranog muškog roda?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Komentator na MyTv poprilicno iritantnu boju glasa ima
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sad ce neko napisat muslimanska braca

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Inače, Amerikanci su slika i prilika poštenja, demokratije i mira

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Land of the free 
Ja i ti bi u pola sata izgubili glavu da odemo u Iran dok u americi bi živjeli bez problema.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 nov 2022, 20:07Inače, Amerikanci su slika i prilika poštenja, demokratije i mira![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
Za Iran navijam čisto iz fudbalskih razloga, poezija je kad kvalitetno postave bunker ko protiv Spanije i Portugala 2018. Ameri su ko muhe, trče ko ludi i igraju lijepo ali nemaju nikave šanse protiv većih repki ni da duel učine zanimljivijim
#Punoljetstvo
109 međusobnih utakmica, puno da su 2 kluba iz lige, a ne repke.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kako cu navijat za Amere,nacija nastala na genocidu nad Indijancima, crnci im prozivljavali sito i reseto u proslom stoljecu, 80% ratova su oni zakuhali,pod izgovorom "borba protiv terorizma" su pobili pola muslimanskog svijeta na bliskom istoku
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zar se svaku utakmicu mora za nekog navijati ovce?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kome je poezija postavljanje bunkera materetiBosniaBoston je napisao/la: ↑29 nov 2022, 20:10Za Iran navijam čisto iz fudbalskih razloga, poezija je kad kvalitetno postave bunker ko protiv Spanije i Portugala 2018. Ameri su ko muhe, trče ko ludi i igraju lijepo ali nemaju nikave šanse protiv većih repki ni da duel učine zanimljivijim
Ne zove se dzaba bunker
Haj i nekako al poezija
Ili ko protiv Engleske pa prime 6 komada.BosniaBoston je napisao/la: ↑29 nov 2022, 20:10Za Iran navijam čisto iz fudbalskih razloga, poezija je kad kvalitetno postave bunker ko protiv Spanije i Portugala 2018. Ameri su ko muhe, trče ko ludi i igraju lijepo ali nemaju nikave šanse protiv većih repki ni da duel učine zanimljivijim
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Usa usa usa
Pa nije ni Iran cvijeće ali eto..ako je muslimanski svijet razlog nek ti bude

Ocajan build up engleza. Igracu s loptom niko ne prilazi. Pasovi na 20-30m.
4-IN-A-ROW
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa radije to nego da se otvore pa prime 3 komada za 20 minuta. Užitak je gledati bolje kako kopaju i bore se 110% da probiju žilave autsajdereKajzer10 je napisao/la: ↑29 nov 2022, 20:18Kome je poezija postavljanje bunkera materetiBosniaBoston je napisao/la: ↑29 nov 2022, 20:10Za Iran navijam čisto iz fudbalskih razloga, poezija je kad kvalitetno postave bunker ko protiv Spanije i Portugala 2018. Ameri su ko muhe, trče ko ludi i igraju lijepo ali nemaju nikave šanse protiv većih repki ni da duel učine zanimljivijim
Ne zove se dzaba bunker
Haj i nekako al poezija
Pa da se može svaka tekma dobro postaviti bunker ovi favoriti ne bi pobijedili pola utakmicaKaunas je napisao/la: ↑29 nov 2022, 20:19Ili ko protiv Engleske pa prime 6 komada.BosniaBoston je napisao/la: ↑29 nov 2022, 20:10Za Iran navijam čisto iz fudbalskih razloga, poezija je kad kvalitetno postave bunker ko protiv Spanije i Portugala 2018. Ameri su ko muhe, trče ko ludi i igraju lijepo ali nemaju nikave šanse protiv većih repki ni da duel učine zanimljivijim
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.