Blatter is helping you,not us.Our 16.ooo fans will be 100 times louder than your 50.000!Your fans were so quiet,that the people that work in stadium had to turn on some music for better atmosphere.That was pathetic.Every one of our fans will rub their throat singing and chanting.Even if we don't go to RSA,you will remember the name Bosnia!futebolartte je napisao/la:My dear scouser
Its impossible for ? & " " to go to South Africa! With or without Blatter help.
Please be sure of that!
In Bilino Polje Stadium in Zenica, how many suporters gonna be there? 16 000 ?
Best regards
Fernandes
http://futebolartte.****/
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- the scouser
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
-
- Kontakt:
Ljudi mi njima ako ne zabijemo 3 komada minimalno onda stvarno mozemo reci da nam je sreca okrenula ledja.
Jel kad podgledamo Dzeku i Ibisevica (Muslimovica) a da iza njih stoje Pjanic i Misimovic, ja nevidim ko bi njih mogao zaustaviti. Portugalci ce vjerovatno zabiti gol-dva al mi cemo im mrezu izbusiti.
Njih bi jos vise ubilo kad bi primili gol u 15 prvi minuta, tad bi nasi navijaci poludili na tribinama.
Jel kad podgledamo Dzeku i Ibisevica (Muslimovica) a da iza njih stoje Pjanic i Misimovic, ja nevidim ko bi njih mogao zaustaviti. Portugalci ce vjerovatno zabiti gol-dva al mi cemo im mrezu izbusiti.
Njih bi jos vise ubilo kad bi primili gol u 15 prvi minuta, tad bi nasi navijaci poludili na tribinama.
NK_CELIK je napisao/la: sta je rec? mashallah...da se nisi prijavio lopte da donosis...

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Citizen-X
- Kontakt:
Mlada hos se udatPonos Torina je napisao/la:Você tem um obicna que gangue de i mostrou que o Savaria abana o que você é nações, vil você.futebolartte je napisao/la:Hello my friends
Im from Portugal, from Soccer Site Futebolartte - http://futebolartte.****
Wednesday you gonna lose well! 3-0
http://futebolartte.****/2009/1 ... a-boa.html
But if we lose our coach gonna to Bujumbura in Burundi heheheheheheh
Bye
Fernandes
Como você pudesse fazer tais coisas nosso Delije, mulher que você poderia ser matado, as pessoas você ensaca mas
perdendo e 3-0
ihos de putta![]()
![]()
![]()
![]()

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Sto ne banujete ovog "portugalca"?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Citizen-X
- Kontakt:
Jeste svi ko muhe na g0vn0 - znate li vi za rijec ignorisanje jbt....? 

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Raja ,mislite li da Bajram i Pjan mogu odradit dobro sto se tice defanzive ?
- the scouser
- Kontakt:
Pjana ne moze sigurno,on nije za defanzive nikako.Bajram mozda moze pomalo,ali ne kao Rahimic.ahmic je napisao/la:Raja ,mislite li da Bajram i Pjan mogu odradit dobro sto se tice defanzive ?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
kladit ce te se na nas ???futebolartte je napisao/la:For shure? We gonna bet you Bosnia! Write it down
Simão and Nani are eksplozivna i repetitivna snaga
Fernandes
STRAH ME JE DEFANZIVE ,UH ...AL opet uz pomoc Ibricica i Seje sa strana moglo bi se dobro branit ...the scouser je napisao/la:Pjana ne moze sigurno,on nije za defanzive nikako.Bajram mozda moze pomalo,ali ne kao Rahimic.ahmic je napisao/la:Raja ,mislite li da Bajram i Pjan mogu odradit dobro sto se tice defanzive ?
futebolartte je napisao/la:Do you sinceraly believe that you gonna to Sout Africa or its just a dream ?
Fernandes
Па $, наравно $ ', & $ не..$ $ ", $ $.. ? $ за $ "!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
- Kontakt:
Kako bolan ne moze ?!?!the scouser je napisao/la:Pjana ne moze sigurno,on nije za defanzive nikako.Bajram mozda moze pomalo,ali ne kao Rahimic.ahmic je napisao/la:Raja ,mislite li da Bajram i Pjan mogu odradit dobro sto se tice defanzive ?
Sjecas li se tekme protiv Spanije, kako je Pjana ceprkao u dvobojima sa njihovim igracima, pa im svaki put uzme loptu i odmah povuce kontru??? Pa jos igra u najdefenzivnij ligi na svijetu, mislis da u Lyonu samo ceka lopte pred sesnestercem da bi igrao ?
A Bajram ce biti nabrijan do jaja i za mene je prvi kandidat za zuti!

Sve u svemu, ja mislim da ce to ipak sretni splet okolnosti da Rahimic i Murat sad ne igraju, jer ce sada nasa igra dobiti jednu dimenziju na koju Portugalci ni pomislit ne mogu, niti smiju :ugeek:
Sjecam se brate ,primili smo 5 komada ...hooligan_SA je napisao/la:Kako bolan ne moze ?!?!the scouser je napisao/la:Pjana ne moze sigurno,on nije za defanzive nikako.Bajram mozda moze pomalo,ali ne kao Rahimic.ahmic je napisao/la:Raja ,mislite li da Bajram i Pjan mogu odradit dobro sto se tice defanzive ?
Sjecas li se tekme protiv Spanije, kako je Pjana ceprkao u dvobojima sa njihovim igracima, pa im svaki put uzme loptu i odmah povuce kontru??? Pa jos igra u najdefenzivnij ligi na svijetu, mislis da u Lyonu samo ceka lopte pred sesnestercem da bi igrao ?
A Bajram ce biti nabrijan do jaja i za mene je prvi kandidat za zuti!![]()
Sve u svemu, ja mislim da ce to ipak sretni splet okolnosti da Rahimic i Murat sad ne igraju, jer ce sada nasa igra dobiti jednu dimenziju na koju Portugalci ni pomislit ne mogu, niti smiju :ugeek:
- Ponos Torina
- Kontakt:
sad cu vam postaviti Intervju Marjan M. 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
DEDER!Ponos Torina je napisao/la:sad cu vam postaviti Intervju Marjan M.

a cuj ti onog krmeta blatera i njegovih izjava. 

-
- Kontakt:
Al' je to ipak bila samo fudbalska revija...
Ja se samo sjecam da je Pjana u toj tekmi sto se uzimanja lopte tice odigrao fenomenalno!
Ja se samo sjecam da je Pjana u toj tekmi sto se uzimanja lopte tice odigrao fenomenalno!
- NK_CELIK
- Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
- Kontakt:
Ljudi zaboravio sam nesto reci. ne volim one price ja sanjo ovo, ono...bla bla..No ja sam totalno opterecen ovom utakmicom, steze me psihicki, mnogo razmisljam o tome..Mnogo zelim da prodjemo zbog cega imam probleme zadnjih dana...izmedju ostalog i kad spavam...
Sinoc se ne sjecam toliko toga, jedino onako kroz maglu sam vidio scenu..pakleno Bilino Polje....vatreno brate krv da se zaledi....I onda scena, jedan klizeci start..Prilazi sudija,vadi zuti karton pa crveni, dakle bio je drugi zuti..Nastaje frka i guranje..Prilazi neki igrac sudiju hvata za ruku da vrati karton, stisno ga za ruku pravo..kartoni ispadose na zemlju...igraci se vec ono pravo pogurali medjusobno...sudija se otima, dize one kartone sa trave i daje direktni crveni tom igracu sto ga je drzao za ruke i gurao...Dakle jedna ekipa je tada imala 9 igraca...
Sinoc se ne sjecam toliko toga, jedino onako kroz maglu sam vidio scenu..pakleno Bilino Polje....vatreno brate krv da se zaledi....I onda scena, jedan klizeci start..Prilazi sudija,vadi zuti karton pa crveni, dakle bio je drugi zuti..Nastaje frka i guranje..Prilazi neki igrac sudiju hvata za ruku da vrati karton, stisno ga za ruku pravo..kartoni ispadose na zemlju...igraci se vec ono pravo pogurali medjusobno...sudija se otima, dize one kartone sa trave i daje direktni crveni tom igracu sto ga je drzao za ruke i gurao...Dakle jedna ekipa je tada imala 9 igraca...
Zadnja izmjena: NK_CELIK, dana/u 16 nov 2009, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
tipicni portugalski ciganlukNK_CELIK je napisao/la:Ljudi zaboravio sam nesto reci. ne volim one price ja sanjo ovo, ono...bla bla..No ja sam totalnoopterecen ovom utakmicom, steze me psihicki, mnogo razmisljam o tome..Mnogo zelim da prodjemo zbog cega imam probleme zadnjih dana...izmedju ostalog i kad spavam...
Sinoc se ne sjecam tolikotoga, jedino onako kroz maglusam vidio scenu..pakleno Bilino Polje....vatreno brate krv da se zaledi....I onda scena, jedan klizeci start..Prilazi sudija,vadi zuti karton pa crveni, dakle bio je drugi zuti..Nastaje frka i guranje..Prilazi neki igrac sudiju hvata za ruku da vrati karton, stisno ga za ruku pravo..kartoni ispadose na zemlju...igraci se vec ono pravo pogurali medjusobno...sudija se otima, dize one kartone sa trave i daje direktni crveni tom igracu sto ga je drzao za ruke i gurao...Dakle jedna ekipa je tada imala 9 igraca...

naravno da sam bio, kakav bih to bio navijac kada ne bih bodrio reprezentaciju uzivo...a akobogda, uskoro cu biti i na terenu..NK_CELIK je napisao/la:jesil ikada bio na bilinom polju ?

sta je rec? mashallah...da se nisi prijavio lopte da donosis...[/quote]
ma nije to ni bitno!!
Volim te Bosno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.