Hvala Bogu, sada se treba pronaći samo hd streams za neke nba utakmice.
Win sedmica je smeće naspram osmici. (8.1).
Moderator/ica: insider
kad je to iVar govorio, još dok je nabavio osmicu prvi putNeutral je napisao/la: Win sedmica je smeće naspram osmici. (8.1).
(Y) mislim da je od svih nadolazećih sistema (ono kako su se redali, NT, 2000, XP, Vista, w7, w8) najgora vista, te se većina zadržala na XPNeutral je napisao/la:U mene je windows i na mobitelu![]()
Koliko sam samo priča slišao kako je to smeće, pa onda da je sedmica bolja itd. Praksa je bolja od bilo kakve teorije, pa i u ovom slučaju.
pa skineš 8.1 enterprise s torrenta (ne smijem davati pirateriju preko foruma)..znači Windows 8.1 Enterprise 9600 Build ISOsonik24 je napisao/la:pozdravic
ima li neki link da skinem za windows, da mi bude na nasem jeziku, hrvatski, bosanski, srpski (latinica)? da ne moram na novo instalirat.
kako mislis je li imas win instaliran pa hoces da ti bude na nasem jeziku ili nemas nikakosonik24 je napisao/la:pozdravic
ima li neki link da skinem za windows, da mi bude na nasem jeziku, hrvatski, bosanski, srpski (latinica)? da ne moram na novo instalirat.
meni su 8 i Vista podjednako losiiVar je napisao/la:(Y) mislim da je od svih nadolazećih sistema (ono kako su se redali, NT, 2000, XP, Vista, w7, w8) najgora vista, te se većina zadržala na XPNeutral je napisao/la:U mene je windows i na mobitelu![]()
Koliko sam samo priča slišao kako je to smeće, pa onda da je sedmica bolja itd. Praksa je bolja od bilo kakve teorije, pa i u ovom slučaju.![]()
a ovaj 8.1 windows ima nevjerovatne mogućnosti
skini everest i vidi koja ti je maticnaAnderson8 je napisao/la:Ima li neki program ili kakko mogu da saznam koji mi procesor odgovara? Htio bi mjenjati, pa trazim po piku
Sta ce ti ovo?Unofficialpage je napisao/la:Imam ovaj problem, rijec je o Visual Studio 2013, c++
http://prntscr.com/28yzwf" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: Napravio, samo trebao izbrisati ovo .h kod iostream
Kod: Označi sve
cout << "Mjeseci" << endl;true storyNeutral je napisao/la:Moj Murga, u BiH se programiranje vježba na pc-u kako i treba ali ispit se radi na običnom papiru.