Takva je situacija u 99.9% slucajeva. Navede se 15 imena od kojih, realno, jedan ili dvojica imaju potencijal...i onda povrh svega ta dvojica nemaju nase papire.grgr je napisao/la:BicakcicElegant je napisao/la:Zaboravi si Ljevakovica... ali kao god pretjera ga ti.
Jos pored tih sto nabroja, ovi silni sto nemaju dokumente, te svakodnevno "dodavanje" novih, pa gdje nam je kraj ?
Ali hajde realno od svih tih igraca, REALNO ko je kalibar za reprezentaciju ?
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Koliko utakmica si gledao od ovih pomenutih igrača ?Koliko općenito "naših" igrača ti pogledaš tokom sedmice onako neobavezno, a da ne igraju u reprezentaciji nego da su "kandidati" ?Elegant je napisao/la:Zaboravi si Ljevakovica... ali kao god pretjera ga ti.
Jos pored tih sto nabroja, ovi silni sto nemaju dokumente, te svakodnevno "dodavanje" novih, pa gdje nam je kraj ?
Ali hajde realno od svih tih igraca, REALNO ko je kalibar za reprezentaciju ?
DRUG NEBI TI PUNCA
- Rockefeller
- Kontakt:
Od svih nabrojanih u razmatranje bi mogao ući samo Edhem Bičakčić. U razmatranje. Ovo ostalo tanko. Višća kroz nekoliko, zasad neka mu njegovog statusa.
Sto se tice Seferovica, treba bit iskren i rec da njegova seniorska karijera nije nimalo impresivna. Skoro bez golova. U Fiorentini je vjerovatno svoje odradio. Ono sto njega "drzi" je to kadetsko SP, sto iskreno i ne znaci apsolutno nista kad se pocne igrat sa odraslima. Lijepo je sto ce on i Hajrovic doc da "upoznaju" reprezentaciju (iako mi nije jasno zasto je to potrebno, dobijes poziv i gotovo), ali nece on bit neko veliko pojacanje. Barem ne odma. Mozda se dokaze vremenom i bude solidan treci napadac.
Ni ovaj Sead Hajrovic ne moze biti ni blizu A-repke trenutno. Naravno moze za par godina. Vidim nije jos igrao za mladu repku Svicarske, tako da bi mogao pomoc Jagodicu i njegovim momcima. Po meni ne treba prekrizit ni Izeta. Ako mu brat zeli igrat, valjda i on ima neku zelju. Mislim da je tu bilo dosta nesporazuma i nespretnih izjava i poteza sa obe strane. Vrijedi pokusat zadnji put.
Ni ovaj Sead Hajrovic ne moze biti ni blizu A-repke trenutno. Naravno moze za par godina. Vidim nije jos igrao za mladu repku Svicarske, tako da bi mogao pomoc Jagodicu i njegovim momcima. Po meni ne treba prekrizit ni Izeta. Ako mu brat zeli igrat, valjda i on ima neku zelju. Mislim da je tu bilo dosta nesporazuma i nespretnih izjava i poteza sa obe strane. Vrijedi pokusat zadnji put.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 21 jan 2013, 22:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Star nam je Edhem za repke.Rockefeller je napisao/la:Od svih nabrojanih u razmatranje bi mogao ući samo Edhem Bičakčić. U razmatranje. Ovo ostalo tanko. Višća kroz nekoliko, zasad neka mu njegovog statusa.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma moze odigrati toliko koliko kvalitetnu utakmicu na poziciji stopera, kad se Spaha povrijedi , nema veze, iskusan jebagrcavi je napisao/la:Star nam je Edhem za repke.Rockefeller je napisao/la:Od svih nabrojanih u razmatranje bi mogao ući samo Edhem Bičakčić. U razmatranje. Ovo ostalo tanko. Višća kroz nekoliko, zasad neka mu njegovog statusa.
Možda je čovjek samo pokušao da bude sarkastičan.
Ali očigledno mu nije uspjelo, jer sa svake strane vukovi čekaju da izleti plijen na ravnicu
Ali očigledno mu nije uspjelo, jer sa svake strane vukovi čekaju da izleti plijen na ravnicu
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Drugovi jel vi znate ko je Edhem Bičakčić ?

Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 21 jan 2013, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Tesko da moze pomoci, treba probati, ali nije on vise u formi. Eventualno da ga je dajdza pozvao '96,!? iako, on je igrac poteza, da proturi neku loptu dzeki !?bagrcavi je napisao/la:Star nam je Edhem za repke.Rockefeller je napisao/la:Od svih nabrojanih u razmatranje bi mogao ući samo Edhem Bičakčić. U razmatranje. Ovo ostalo tanko. Višća kroz nekoliko, zasad neka mu njegovog statusa.
Sent from my Commodore 64
Prob'o bi ja i Tihica , u slucaju Spahine povrede, treba lider !
I jos Mile-ronhil na gol. Onoliku glavu ne moze nijedna lopta da prodje. Ne bi igrao srcem, ali to se oprasta za takav kvalitet.nihco je napisao/la:Prob'o bi ja i Tihica , u slucaju Spahine povrede, treba lider !
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 21 jan 2013, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Mogo bi i Mile Dodik, čini mi se da ima naš pasoš, samo je upitno želi li igrati za nas.Možda će ga Pape posjetiti.
DRUG NEBI TI PUNCA
Joj, to bi bilo autogolovaCartman je napisao/la:I jos Mile-ronhil na gol. Onoliku glavu ne moze nijedna lopta da prodje. Ne bi igrao srcem, ali to se oprasta za takav kvalitet.nihco je napisao/la:Prob'o bi ja i Tihica , u slucaju Spahine povrede, treba lider !
Je.bi ga, trba treba igraca posjetiti,porazgovarati, pa tek onda pricati.bagrcavi je napisao/la:Mogo bi i Mile Dodik, čini mi se da ima naš pasoš, samo je upitno želi li igrati za nas.Možda će ga Pape posjetiti.
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Znaci prvo porazgovarati pa onda pricati? To ono "hej raja, dos'o mi selektor da proba mamine hurmasice pa me onda iznenada pitao da igam za reprezentaciju!"?nihco je napisao/la:Je.bi ga, trba treba igraca posjetiti,porazgovarati, pa tek onda pricati.bagrcavi je napisao/la:Mogo bi i Mile Dodik, čini mi se da ima naš pasoš, samo je upitno želi li igrati za nas.Možda će ga Pape posjetiti.
nije los ni onaj stojan vranjes cuo sam dobro o njemu igra za neke rumene u planini pa da ga samo naucimo dati onakav gol kao sto je dao protiv meksika na stranu protivnickog gola ima veliki potencijal to niko nije vidio
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Sta je Mr. Armani htio reci?MrAmani96 je napisao/la:nije los ni onaj stojan vranjes cuo sam dobro o njemu igra za neke rumene u planini pa da ga samo naucimo dati onakav gol kao sto je dao protiv meksika na stranu protivnickog gola ima veliki potencijal to niko nije vidio
Ako me sjecanje sluzi Chicharito je dao gol, a ono tebi je bilo krivo u pm dok Stojanu je bilo sasvim svejedno...
Sta tek reci za gresku sto je Menso napravio kada smo u Atlanti igrali...
Sjecam se kad je Alen Skoro presao u onaj tim iz trece austrijske lige, i neko napisa "zvati Alena treba nam neko prodoran za napad". 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
pa upravu je momak dobar je alen ima visinu ima snagu ma ima sve sto moderan napadac treba on bi trebao biti nasa druga opcija jer momak je fanastican u austrijske lige i koliko to igraca mi imamo da igra u toj ligi treba se malo skontati stvar pa onda laprdatiElegant je napisao/la:Sjecam se kad je Alen Skoro presao u onaj tim iz trece austrijske lige, i neko napisa "zvati Alena treba nam neko prodoran za napad".
- Goalgetter
- Kontakt:
Onda sam i ja zasluzio poziv, i ja igram u 3. austrijskoj ligiMrAmani96 je napisao/la:pa upravu je momak dobar je alen ima visinu ima snagu ma ima sve sto moderan napadac treba on bi trebao biti nasa druga opcija jer momak je fanastican u austrijske lige i koliko to igraca mi imamo da igra u toj ligi treba se malo skontati stvar pa onda laprdatiElegant je napisao/la:Sjecam se kad je Alen Skoro presao u onaj tim iz trece austrijske lige, i neko napisa "zvati Alena treba nam neko prodoran za napad".
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 21 jan 2013, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, General505, Hajdeee, travuljasSs i 63 gosta.