ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Tuga je kako ovaj Ferrer gubi dobijene meceve 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovdje je set gotov nakon onog poena kod 6-4 i 15:30 za Ferrera, na mrezi i ima drugu slobodnu stranu on direktno u Rafu udara 
Hajmo Ferrer!

Hajmo Ferrer!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
2 mec lopte, cisto potpuno, sad je kraj.Unofficialpage je napisao/la:Ovdje je set gotov nakon onog poena kod 6-4 i 15:30 za Ferrera, na mrezi i ima drugu slobodnu stranu on direktno u Rafu udara
Hajmo Ferrer!
-
- Kontakt:
Odgledao sam samo ovaj treci set gdje je Rafa uzeo 6:0 i nisam zadovoljan igrom sekunde.Istina servis jeste bio malo bolji nego u prva dva seta (nisam gledo ali vidio statistiku) ali generalno dosta grijesi, ciste lopte koje mu idu po sredini, koje nisu ni duboke niti jake, on salje u out...je li to pokusaj da igra agresivnije ili jednostavno udarci ne slusaju kao sto smo navikli...
Ono na IW-u mi je licilo na pravog Rafu..MC i Madrid dosad ne..vidjecemo u Rimu kako ce biti, tad cu dati posljednji sud.
VAMOS!
Ono na IW-u mi je licilo na pravog Rafu..MC i Madrid dosad ne..vidjecemo u Rimu kako ce biti, tad cu dati posljednji sud.
VAMOS!
- BeyKopites
- Kontakt:
Borbenost i želja danas nisu mogli da nadjačaju limitiranost, mentalnu i igračku...
Ferrer jednostavno kad stane, onda nema povratka, zato će uvijek biti jednu stepenicu iza najboljih.
Ferrer jednostavno kad stane, onda nema povratka, zato će uvijek biti jednu stepenicu iza najboljih.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Federer nije pri sebi, ne razmišlja, igra opušteno, nisam kući pa nisam gledao poraz, bolje što nisam, teško je ovo sve za njegove fanove, ALI još uvijek mislim da može RG osvojiti ove godine, ako to ne prodje jesen je njegova, US Open i nadam se završni masters.
Klasa je vječna, forma prolazna.
Klasa je vječna, forma prolazna.
Wawa blista, u zivotnoj formi ove sezone 
Anhudar u polufinalu

Anhudar u polufinalu

Mislim da se vec navikao na to.Edin TM87 je napisao/la:Tuga je kako ovaj Ferrer gubi dobijene meceve
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dere Stanislas sve redom, trebao bi pasti i Berdych.
Andujar u 1/2 Mastersa.
Zdrijeb za Rim.
Federer bi mogao sa Haasom igrati.
Nadal-Djokovic 1/2
Andujar u 1/2 Mastersa.

Zdrijeb za Rim.
Federer bi mogao sa Haasom igrati.
Nadal-Djokovic 1/2
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Sedmo finale u isto toliko turnira poslije povratka od povrede...GRANDE RAFA 

Hajde Stane!
Federer je otpuhao svoje, sve bodove izgubi, a do kraja godine prognoziram i vanka iz TOP 5.
Ali zato Sten igra kao preporođen.
Ali zato Sten igra kao preporođen.
Danas ne baš!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Opet primjer Rafine nekonstantnosti i naglog pada koji ga prati od MC-a.
U prvom setu sve super bilo.Agresiva, duboke lopte salje, ne grijesi.Imao mescini 11 winera i 6 gresaka.U drugom setu 5 winera i 9 gresaka...
a nisam primjetio da je Wawrinka aman zaman bolje zaigrao.
Raduje me sto je servis bio jako dobar.66% ubacenog stim da je 90% poena osvojio na prvi i 71% na drugi.
Generalno mislim da Stan nije bio los u ovom mecu vec da ga je Rafa slomio dobrom igrom u prvom setu i dobrim servisom (u prvom setu 61% ubacenog a na kraju meca 66%, znaci da je morao biti nesto preko 70% u drugom)
Samo boze zdravlja mu daj
edit
Winning a title is hard, winning 40 - only Rafa Nadal
U prvom setu sve super bilo.Agresiva, duboke lopte salje, ne grijesi.Imao mescini 11 winera i 6 gresaka.U drugom setu 5 winera i 9 gresaka...

Raduje me sto je servis bio jako dobar.66% ubacenog stim da je 90% poena osvojio na prvi i 71% na drugi.

Generalno mislim da Stan nije bio los u ovom mecu vec da ga je Rafa slomio dobrom igrom u prvom setu i dobrim servisom (u prvom setu 61% ubacenog a na kraju meca 66%, znaci da je morao biti nesto preko 70% u drugom)
Samo boze zdravlja mu daj
edit
Winning a title is hard, winning 40 - only Rafa Nadal
Uzasan Wawrinka, totalno iscprljen i tako nezaintesovano je djelovao.
Nije da bi bilo drugacije da je igrao kako treba, ali barem bi bio zanimljiviji mec.
Next stop Rim!
Nije da bi bilo drugacije da je igrao kako treba, ali barem bi bio zanimljiviji mec.
Next stop Rim!

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Ocekivano lagana pobjeda...Nadal je na 9-0 protiv Wawrinke pri cemu nije izgubio ni jedan set.
5 titula sa posljednjih 7 turnira, uz 2 poraza u finalima...
5 titula sa posljednjih 7 turnira, uz 2 poraza u finalima...
-
- Kontakt:
Šta je sa Rafom i njegovim rankingom?
Trenutno je razlika izmedju Rafe i Davida 935 bodova.Rafa je prosle godine ispao u drugom kolo sto nosi 45 bodova, znaci 955 bi trebao biti u plusu u odnosu na proslu godinu.
David je prosle godine ispao u cetvrtfinalu a ove godine je dogurao do polufinala.Po mojoj racunici trebao bi biti u plusu 180 bodova.Znaci sutra na listi bi on trebao imati 160 bodova vise od Nadala.
Ovo znaci da ce Rafa zavisiti i od Ferrera ako misli na 4 mjesto prije RG-a.Ferrer je prosle godine dosao do polufinala.Znaci Rafa ce ga morat odbranit i nadat se da ce Ferrer ispast makar u 1/4 finalu da bi dosao na 4 mjesto.
Cak i da ga Rafa odbrani a Ferrer dodje do 1/2 ili cak finala Rafa ostaje na petom mjestu.
Ovo sam nako laicki...ako sam sta fulio nek me neko ispravi
Trenutno je razlika izmedju Rafe i Davida 935 bodova.Rafa je prosle godine ispao u drugom kolo sto nosi 45 bodova, znaci 955 bi trebao biti u plusu u odnosu na proslu godinu.
David je prosle godine ispao u cetvrtfinalu a ove godine je dogurao do polufinala.Po mojoj racunici trebao bi biti u plusu 180 bodova.Znaci sutra na listi bi on trebao imati 160 bodova vise od Nadala.
Ovo znaci da ce Rafa zavisiti i od Ferrera ako misli na 4 mjesto prije RG-a.Ferrer je prosle godine dosao do polufinala.Znaci Rafa ce ga morat odbranit i nadat se da ce Ferrer ispast makar u 1/4 finalu da bi dosao na 4 mjesto.
Cak i da ga Rafa odbrani a Ferrer dodje do 1/2 ili cak finala Rafa ostaje na petom mjestu.
Rafa brani 90 bodova iz Madrida a Ferrer je ispao u četvrtfinalu tako da ostaje na istom broju bodova.Biće mala razlika i Rim odlučuje a u istom su dijelu žrijeba tj. moguć je njihov duel u četvrtfinalu...samosarajvo je napisao/la:Šta je sa Rafom i njegovim rankingom?
Ovaj jesi ti siguran da pratiš Rafu???samosarajvo je napisao/la:Šta je sa Rafom i njegovim rankingom?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
jedino sto sam ovdje napisao vezano za Rafu je da je prosle godine na Madridu ispao u drugom kolu a poslje toga osvojio Rim kojeg ce branit ove godine.To je tacno sigurno 
Jedino sto sam mogao pogrjesit su bodovi, u sabiranju istih ili u nastupu ferrera prosle godine...
ili sam kao pravi fan trebao znati svaki moguci scenario jos prije povratka pa da sad ne pitam ovo pitanje??

Jedino sto sam mogao pogrjesit su bodovi, u sabiranju istih ili u nastupu ferrera prosle godine...
ili sam kao pravi fan trebao znati svaki moguci scenario jos prije povratka pa da sad ne pitam ovo pitanje??

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.