To što je fulao moze mu se i oprostit, kad znamo koji je panj,al što je izblokirao dimarca to mu halalit neću

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
To što je fulao moze mu se i oprostit, kad znamo koji je panj,al što je izblokirao dimarca to mu halalit neću
Tako jezamorano1plus8 je napisao/la: ↑15 jul 2023, 19:27To što je fulao moze mu se i oprostit, kad znamo koji je panj,al što je izblokirao dimarca to mu halalit neću![]()
Potvrdio je kakva je legenda. Sudjelovao u osvajanju naslova sa solidnom rolom,donio 120M od Engleza i sad spašava idiote iz uprave od sebe samih tako što ide kod najveceg rivala kojemu će izmust nekoliko milja više nego što je trebao Interu (a ne vrijedi pola toga što mu je Inter trebao dati) i još će im potjerati Vlahovića. LE GEN DA.obagol je napisao/la: ↑15 jul 2023, 16:26Ovo ako je istina, Lukaku potvrdjuje kakva je gnjida. Jednom je pogazio svoju rijec kad je otisao u Chelsea, njih je posteno zaje.ao sa forsiranjem transfera nakon onolike odstete koju su platili za njega, sad ovo sa Juventusom. Iskreno, ja nisam uopste bio za njegovo vracanje iz Chelsea ali ovo se ne radi na ovakav nacin osim ako nisi bas shupak. A ko je tako, onda je on idealan igrac za Juve. Mi trebamo naci drugog napdaca koji ce se bolje uklopiti u nas sistem.
Bukvalno. Oni su bar mladi i budućnost je pred njima…
Davno sam pisao bolje da su Kolasinca doveli! A Dedic bi bio
Gledajte s pozitivne strane, barem su izgubili jednu legendu a nama će ionalo bit klupaTheTruth34 je napisao/la: ↑17 jul 2023, 08:20Ja ne mogu da vjerujem da će ovu ljigu fkt dovesti... Marotta yebem ti sve, ako Cuadrado potpiše..
Vidjet cemo mada nesto sumnjam da ce thuram zabiti golova ko dzeko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.