[youtube][/youtube]Kaunas je napisao/la:ako ima snimak postaviteMB7 je napisao/la:Jeli ko gledao na OBN - Mimo ukratko objasnio neke stvari gosp. Dzeki
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
" onclick="window.open(this.href);return false;Kaunas je napisao/la:ako ima snimak postaviteMB7 je napisao/la:Jeli ko gledao na OBN - Mimo ukratko objasnio neke stvari gosp. Dzeki
svaka mu je na mjestu
svaka čast Mimo

svaka čast Mimo
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Amaterski savez,amater trener,prosjecni igraci...navijacima se otvori apetit u najmanju ruku ocekivali 1/8 a neki su cak ocekivali borbu za 1/2 protiv Svaba.Ima hiljadu pitanja koja nikome nisu jasna..od kampa u Zenici do amaterskog ponasanja u Brazilu..neznam da li je za sve kriv Dzeko .
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja gledam pozitivno na reprezentaciju BIH i ne mogu da vjerujem da neko poredi s politikom nasu reprezentaciju ,mi smo 20 na svijetu u cemu smo još 20 na svijetu ekonomiji,privredi ,izvozu itd .medju siromasnim smo zemljama u evropi i ovaj odlazak na sp je nesto najljepse sto nam se desilo u posljednje vrijeme al kvazi novinari i televizije i to popljuvase radi tog sto nismo prosli u osminu finala kao to se moralo i nazvase dva poraza na sp debaklom .uopste ne branim safeta i njegove postupke i mislim da treba otici al od toliko dizanja u zvijezde do ovakvog pljuvanja to samo mi mozemo .

Mimo svaka cast.
Apsulutno tacno sve sto si rekao.
Elokventno, britko i istinito

Apsulutno tacno sve sto si rekao.
Elokventno, britko i istinito
Frajer izdominiroisx je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Kaunas je napisao/la:ako ima snimak postaviteMB7 je napisao/la:Jeli ko gledao na OBN - Mimo ukratko objasnio neke stvari gosp. Dzeki
Sent from my Home using fingers
Koji mu je nik na forumu 

I dok su hejteri ovdje na aparatima - u međuvremenu, negdje na brazilskim plažama Džeko se sa Amarom priprema za Iran
Edine, ne zaslužujemo te.
- Consigliere
- Kontakt:
Zasto je ovo na Dzekinoj temi?miki_92 je napisao/la:[youtube][/youtube]Kaunas je napisao/la:ako ima snimak postaviteMB7 je napisao/la:Jeli ko gledao na OBN - Mimo ukratko objasnio neke stvari gosp. Dzeki
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pisac nakon poraza se tek pokaže ko je zvijezda, a ko je pored toga i gospodin. Npr. jedini je Begović odmah nakon utakmice izjavio da smo loše odigrali i izgubili bez isticanja da su nam sudije krive, ostali nisu se ni oglašavali. To je ono o čemu mi pričamo, Edin je morao odmah nakon tekme da kaže raja, narode, brat, jarane, sestro buraz ja kao nosilac ove repke najbolji igrač odigrao sam loše nisam bio na nivou, ostali su me pratili pogriješili smo prvi ja i obećajem da ću se u narednoj tekmi iako je revijalna potruditi da sa svojim golovima pridonesem prvoj pobjedi Bosne i Hercegovine na SP i po tome ostanem upamćen. Ali smo ostali bez takve reakcije Edina, njemu je trebalo 2 dana da se napokon oglasi i to nije on nego PR služba koju čini njegov najbolji jaran. E zamisli sad apsurda kad mu je PR njegov jaran znači čovjek koji je pored toga i novinar u jednom mediju gdje tu objektivnost, a da ne spominjemo sukob interesa. Edin da je pametan trebao bi naći nekog obrazovanog, stručnog i čovjeka koji je ispekao zanat sa PR odnosima koji će znati da adekvatno odgovori na potrebe jedne zvijezde kao što je Edin. Zamisli da Ronaldu PR u Realu radi njegov prvi komšija iz Portugala pa da u po frke Ronaldo počne odbijati davati intervju Portugalskim medijima. Sedam dana bi bio na naslovnicama svih domaćih novina, portala.pisac je napisao/la:Dio krivnje za ovakav ishod preuzeo je i vratar Stipe Pletikosa: "Nisam uspio spasiti ekipu u ključnim situacijama, preuzimam punu odgovornost."
Stipe Pletikosa, kakav gospodin i kakav junak![]()
![]()
![]()
Nakon ovakve izjave, ko bi mu sta zamjerio?
Ali nasa primadona ce i dalje ocekivati samo da ga mase tapsu po ramenima i da mu tepaju
Problem je što smo mi njega naučili da je "Primadona" i da ga svi tapšu po ramenima, mediji su odavno trebali da kritikuju sve loše stvari u i oko repke. Zašto se nikada nije objavio članak-slika sa derneka u restoranu Bosna pred utakmice pa da čitava javnost osudi igrače koji tamo budu zatečeni. Ali što neko reče bolje šutiti, šuti danas, šuti sutra i desi nam se ovako nešto i biti će toga još ako se budemo ovako odnosili prema igračima i tapšali po ramenima. Džeko mora napokon da shvati da i narod u BiH počinje kritički gledati prema partijama koje pruža on i drugi igrači, nema samo tapšanja po ramenima i na ulici "Džeko majstoore" nego ne trčiš i ne boriš se sutra će te prozivati i na utakmicama zviždati. Vrijeme je da odraste i počne da bude odgovaran prema javnosti u skladu sa svojim partijama koje pruža na terenu. Ako ga jedan Pellegrini može držati na klupi, može onda i u reprezentaciji ako je došao u lošoj formi, ako se ne zalaže na treningu dovoljno.
Sve ovo što mi pišemo iskreno se nadam da će neko Džeki spomenuti ili da će pročitati da napokon shvati da mi većina ne želi loše. Samo želimo onog starog Edina koji će da se bori do zadnjeg atoma snage, oznojenog dresa i korektnog odnosa prema medijima i javnosti. Navijače da dijeli samo na one koji navijaju za BiH i protiv, a ne na miševe, neke rupe zamisli da jedan Messi izjavi "Oni što su mi zviždali na SP nisu navijači Argentine i moji zemljaci, to su miševi". Već bi održali referendum da mu se oduzme državljanstvo. Edin igra za sveti dres i za navijače koji prelaze hiljade kilometara, a ne mi za njega. Neka se ponaša kako Bog zapovijeda i sigurno neće trebati ovoliko kritike.
provjerena informacija: Dzeko bira ko ce sutra igrat
aferim

aferim
15.10.2013.
-
edgardavids
- Kontakt:
Potvrđujem momčilukovu tvrdnju.Kaunas je napisao/la:provjerena informacija: Dzeko bira ko ce sutra igrat![]()
aferim![]()
Re: Odg: Edin Džeko
Recite mi da ovo nije slika iz Brazila nego od nekad ranije!!!????let3 je napisao/la:
I dok su hejteri ovdje na aparatima - u međuvremenu, negdje na brazilskim plažama Džeko se sa Amarom priprema za Iran![]()
Uprkos svemu, ne zelim vjerovati da se neko ovako ponasa u kampu reprezentacije. Ne ne vjerujem, ovo je sa Maldiva ili sa nekog godisnjeg odmora od ranije.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- DonCorleone
- Kontakt:
Dzekson igra dobro kada valja formacija, u 4-2-3-1 sistemu je karao sve ispred sebe, ali cim promijenis koncepciju koja njemu ne odgovara, on je poluamater, dakle sistemski napadac, koji je zavisan od formacije, taktike i igraca oko sebe.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Naravno da nije slika iz Brazila.
U narednim satima cemo biti svjedoci pljuvacine po Dzeki, jer je neko na twitteru napisao da neki nasi igrace ne zele igrati.
U narednim satima cemo biti svjedoci pljuvacine po Dzeki, jer je neko na twitteru napisao da neki nasi igrace ne zele igrati.
Mozambik je napisao/la:Naravno da nije slika iz Brazila.
Možda druže bude to lavina pa da i novinari napokon počnu govoriti šta se dešava sa reprezentacijom. Predugo ova šutnja traje.
Ja koliko se sjecam ova slika se proslo ljeo "vukla" po internetu.pisac je napisao/la:Recite mi da ovo nije slika iz Brazila nego od nekad ranije!!!????let3 je napisao/la:
I dok su hejteri ovdje na aparatima - u međuvremenu, negdje na brazilskim plažama Džeko se sa Amarom priprema za Iran![]()
Uprkos svemu, ne zelim vjerovati da se neko ovako ponasa u kampu reprezentacije. Ne ne vjerujem, ovo je sa Maldiva ili sa nekog godisnjeg odmora od ranije.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Iskreno se nadam da je tako.soccerfan je napisao/la:Ja koliko se sjecam ova slika se proslo ljeo "vukla" po internetu.pisac je napisao/la:Recite mi da ovo nije slika iz Brazila nego od nekad ranije!!!????let3 je napisao/la:
- anonymousHD
- Kontakt:
Naivan si momak. Bolje prestani sad da pišeš, nego posle kad se budeš krio u mišijoj rupi što si ga branio.Mozambik je napisao/la:Naravno da nije slika iz Brazila.
Džeko stidi se!!!

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 28 gostiju.