BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

babino
Kontakt:

Re: BiH tenis

Post Postao/la babino » 04 feb 2019, 13:20

uno king...
kako ce osvojiti 600 bodova kad ove godine nije, lupam, 200 osvojio poslije bugarske..
znam da mislis na chall...ali kako da budu titule 80%...znaci vjerujes da on moze osvojiti 8 od 10 chall na kojim nastupi...moze ali u limburi:-)

nazalost,pozdravio se on sa stojom, sve su prilike.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 04 feb 2019, 13:41

Osvoji 5 challengera to je 400 bodova, na dva ATP turnira do QF to je po 45 pojedinačno, 400+90 = 490, još na 5 ATP turnira prođe samo 1. kolo i to je 590. I još negdje ugrabi 10 bodova i eto ga. :mrgreen: To je 12 turnira, ima još 7-8 turnira da ugradi još 10 bodova i eto ga 600. :mrgreen: Sitnica. :kafa:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 04 feb 2019, 17:12

Unofficialpage je napisao/la:Osvoji 5 challengera to je 400 bodova, na dva ATP turnira do QF to je po 45 pojedinačno, 400+90 = 490, još na 5 ATP turnira prođe samo 1. kolo i to je 590. I još negdje ugrabi 10 bodova i eto ga. :mrgreen: To je 12 turnira, ima još 7-8 turnira da ugradi još 10 bodova i eto ga 600. :mrgreen: Sitnica. :kafa:
koliko je chall osvojio u karijeri:-)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 04 feb 2019, 18:32

Mirza je na mjestu koje i zasluzuje.

Kad je budala sebi to dozvolio mogao je i ove godine uzeti sebi fine pare na prvim kolima GS pa i na prva dva mastersa je mogao uci jer im je kostur na 96

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 04 feb 2019, 23:41

bhsport je napisao/la:
babino je napisao/la:[
damir to sebi moze jos malo priustiti a mirzet s obzirom da je 164. na live listi, tesko.
lik je imao godinu dana da osvoji grebenih 200-300 bodova i nije uspio, uzas.
odavno me neki nas sportista nije razocarao kao on sada, kad se samo sjetim kako sam se radovao sofiji, kontajuci evo ga napokon medju elitom na duze staze.
A kad je budala, udarila mu slava u glavu, tesko ce vise biti u prilici da osvoji neki ATP turnir i opet se probije medju 100 tenisera.
Sada opet na CH poslije Sofije i opet sanjati prvo kolo nekog ATP, dok ce GS-ove pratiti na TV-u.
Sram te bilo Mirza.
- Kakav covjek moze ovo napisati . Mirza koji dobije 3 meca protiv Slovacke.Koji je dao posljednji atom snage u svakom mecu za BiH u DC.
- Nazvati nekog budalom , ko je sportista u sportu koji prvenstveno igra za sebe.Zahvaljujuci tom covjeku grb drage mu drzave je bio na najvaznijim sportskim TV kucama. Je li Mirza ikad trazio podrsku od navijaca.Damir je malo drugaciji ,premda i on shvata da ne treba poklanjati paznju nekom ko te vrijedja. Podarili su nam toliko radosti . 4 ATP titule , ove rezultate u DC . Malo majkumu . Cuj SRAM TE BILO . Pa ljudi u cemu smo mi pojedinci medju 1000 ljudi na planeti . Oni ne zele pobjedjivati , oni ne zele titule i pare . @babino razumijem te Bogami . Navijac si i razumijem razocarenje,radosti i svakojaka navijacka osjecanja, ali nekog ko te bar jednom u zivotu obradovao i nazvati bukvalno BUDALOM i reci SRAM TE BILO.
- Budala je sto ne moze pobjediti tenisere u tom trenutku bolje . To moze reci neko koga nisu radovale titule ni Damira ,a pogotovo Mirze.
- Sram bilo svakog ko moze ovo napisati . @Uno. ovo zasluzuje ban . Sram te bilo covjece @bhsport .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 04 feb 2019, 23:55

ronaldo99 je napisao/la:Mirza je na mjestu koje i zasluzuje. (1)

Kad je budala sebi to dozvolio mogao je i ove godine uzeti sebi fine pare na prvim kolima GS pa i na prva dva mastersa je mogao uci jer im je kostur na 96
(2)

1. Vjerovatno istina , odnosno sigurno istina . Pad forme , povrede , istrosen organizam (zbog losih uslova u pocetku bavljenja ovim sportom sto se zove tenis),zasicenost i ko zna sta . Desava se u sportu.
2. I ti ga nazivas budalom , malo drugacije od ovog prethodnog forumasa . Pa mislis da namjerno ne pobjedjuje i nece para . Mislis da on ne bi bio srecan da igra prva kola GS .Razumijem da neko kaze slucajno i spletom sretnih okolnosti ostvario sto je ostvario , ali da je budala koja nece pare koje vise na grani. Halo ba oba nasa tenisera (odnosno svi i teniserke) imaju protiv sebe protivnike koje nekad pobjede ,a nekad izgube. Ako Mirza kojim slucajem udje u TOP100 , hocete li se izviniti ? :thumbup:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 feb 2019, 00:00

Unofficialpage je napisao/la:Damir je grešku napravio sa Ilijom. Možda Ilija i nije loš trener ali njemu je trebao neko iskusan, ko zna raditi a ne neki početnik, kojem to dođe prvi trenerski aganžman. Naravno, za takvog čovjeka treba kesu odriješiti. Ima i sad vremena a pitanje je koliko to Damir hoće. Koliko sam skontao njemu j bitnije da ima trenera za izlaske a ne za treniranje. Damir ima kvalitet za TOP 20 ali za to mora ozbiljno raditi, maksimalno biti tenisu posvećen. Sve je na njemu koliko želi.

Mirzi treba nekih 550-600 bodova za TOP 100, on ne može više i to je njegov maksimum. A mislim da on može to osvojiti u toku jedne godine, mora naći balans između challengera i ATP turnira. One challengere koje bude igrao to moraju biti titule u bar 80% slučajeva.
Ne mogu da Te shvatim mladicu i dozvolis da neko 2 najboljeg bh tenisera nazivaju budalom i jos gore kaze " sram te bilo Mirza". Ako je to ok evo ja kazem: Unofficialpage Ti si budala .

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 05 feb 2019, 00:07

Samozdravlje je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Damir je grešku napravio sa Ilijom. Možda Ilija i nije loš trener ali njemu je trebao neko iskusan, ko zna raditi a ne neki početnik, kojem to dođe prvi trenerski aganžman. Naravno, za takvog čovjeka treba kesu odriješiti. Ima i sad vremena a pitanje je koliko to Damir hoće. Koliko sam skontao njemu j bitnije da ima trenera za izlaske a ne za treniranje. Damir ima kvalitet za TOP 20 ali za to mora ozbiljno raditi, maksimalno biti tenisu posvećen. Sve je na njemu koliko želi.

Mirzi treba nekih 550-600 bodova za TOP 100, on ne može više i to je njegov maksimum. A mislim da on može to osvojiti u toku jedne godine, mora naći balans između challengera i ATP turnira. One challengere koje bude igrao to moraju biti titule u bar 80% slučajeva.
Ne mogu da Te shvatim mladicu i dozvolis da neko 2 najboljeg bh tenisera nazivaju budalom i jos gore kaze " sram te bilo Mirza". Ako je to ok evo ja kazem: Unofficialpage Ti si budala .
Mirza jesi li to ti?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 05 feb 2019, 00:54

Sram te bilo Mirza, budaletino jedna! :twisted:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 05 feb 2019, 01:22

Sta se raspravljate kad su krsina obicna obojica tenisera. Dzumija sje*ala rava iz Srbije ne moze se sastavit od kako ga ostavi. Vidio sam na instagramu haman je neki crnjo dere. Tako da ni od Dzumketa ne ocekujte mnogo. Meni je Mirza drazi teniser ali nije talentovan toliko jbg. Onako srednja zalost dobar za challengera i 500-ca. GS i Mastersi su za njeg misaona imenica. Nacekat cemo se da gledamo dobrog i uspješnog Bosanca u tenisu.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 feb 2019, 01:48

NadalRafa je napisao/la:Sta se raspravljate kad su krsina obicna obojica tenisera. Dzumija sje*ala rava iz Srbije ne moze se sastavit od kako ga ostavi. Vidio sam na instagramu haman je neki crnjo dere. Tako da ni od Dzumketa ne ocekujte mnogo. Meni je Mirza drazi teniser ali nije talentovan toliko jbg. Onako srednja zalost dobar za challengera i 500-ca. GS i Mastersi su za njeg misaona imenica. Nacekat cemo se da gledamo dobrog i uspješnog Bosanca u tenisu.

To je normalan komentar (pogotovo ako ih ne gotivis,odnosno nisi njihov navijac), a posebno bih potencirao ovo bordo-bold.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 05 feb 2019, 02:27

NadalRafa je napisao/la:Sta se raspravljate kad su krsina obicna obojica tenisera. Dzumija sje*ala rava iz Srbije ne moze se sastavit od kako ga ostavi. Vidio sam na instagramu haman je neki crnjo dere. Tako da ni od Dzumketa ne ocekujte mnogo. Meni je Mirza drazi teniser ali nije talentovan toliko jbg. Onako srednja zalost dobar za challengera i 500-ca. GS i Mastersi su za njeg misaona imenica. Nacekat cemo se da gledamo dobrog i uspješnog Bosanca u tenisu.
Nažalost, ovo je istina. Što prije se pomirite sa ovom činjenicom i bit će vam lakše :/

hm59
Kontakt:

Post Postao/la hm59 » 05 feb 2019, 14:50

Damir upao u md Roterdama (ATP500) iduce sedmice. Mozda ga krene :) :bih:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 05 feb 2019, 15:45

pa naopako bilo da ne upadne sa ATP 52

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 feb 2019, 15:54

remA1 je napisao/la:

Nažalost, ovo je istina. Što prije se pomirite sa ovom činjenicom i bit će vam lakše :/
Ma to je ok @remaA1 , ali reci "budala" , "sram te bilo Mirza" ne ide brate . Van forme ,opravdano ili ne nije bitno . Eto on nece da pobjedjuje.Momak koji je uz pomoc drugih doveo Hasse-a u Zenicu(150 navijaca i moja malenkost), pomogao da budemo medju 24 ili 32 zemlje na planeti u DC u sportu koji nije i nema neku perspektivu u BiH(nazalost- draga nam BiH takva ).Momak koji je dao najvise protiv Slovacke . Zahvaljujuci njemu i drugima nasa zastava u Japanu , desetine navijaca u Australiji . Malo li je za sport koji i nije u genima bh omladine. To je kao da u atletici i kosarci kazes Tuki,Musi ili Dzeki u fudbalu. Nezahvani smo . NACEKAT CEMO SE .... LP.
PS . @babino je nesto drugo .

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 05 feb 2019, 16:01

starce, sta si se bolan meni natovario na grbacu haha

hm59
Kontakt:

Post Postao/la hm59 » 05 feb 2019, 16:11

jestamaji je napisao/la:pa naopako bilo da ne upadne sa ATP 52
Bio je 4-a alternativa, ali vec ima toliko otkaza :) Nije bas bilo sigurno da ce upasti bez kvala...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 05 feb 2019, 16:14

babino je napisao/la:starce, sta si se bolan meni natovario na grbacu haha
Zato sto te ne gotivim , tersu . :urnebes:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 feb 2019, 16:50

Samozdravlje je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
babino je napisao/la:[
damir to sebi moze jos malo priustiti a mirzet s obzirom da je 164. na live listi, tesko.
lik je imao godinu dana da osvoji grebenih 200-300 bodova i nije uspio, uzas.
odavno me neki nas sportista nije razocarao kao on sada, kad se samo sjetim kako sam se radovao sofiji, kontajuci evo ga napokon medju elitom na duze staze.
A kad je budala, udarila mu slava u glavu, tesko ce vise biti u prilici da osvoji neki ATP turnir i opet se probije medju 100 tenisera.
Sada opet na CH poslije Sofije i opet sanjati prvo kolo nekog ATP, dok ce GS-ove pratiti na TV-u.
Sram te bilo Mirza.
- Kakav covjek moze ovo napisati . Mirza koji dobije 3 meca protiv Slovacke.Koji je dao posljednji atom snage u svakom mecu za BiH u DC.
- Nazvati nekog budalom , ko je sportista u sportu koji prvenstveno igra za sebe.Zahvaljujuci tom covjeku grb drage mu drzave je bio na najvaznijim sportskim TV kucama. Je li Mirza ikad trazio podrsku od navijaca.Damir je malo drugaciji ,premda i on shvata da ne treba poklanjati paznju nekom ko te vrijedja. Podarili su nam toliko radosti . 4 ATP titule , ove rezultate u DC . Malo majkumu . Cuj SRAM TE BILO . Pa ljudi u cemu smo mi pojedinci medju 1000 ljudi na planeti . Oni ne zele pobjedjivati , oni ne zele titule i pare . @babino razumijem te Bogami . Navijac si i razumijem razocarenje,radosti i svakojaka navijacka osjecanja, ali nekog ko te bar jednom u zivotu obradovao i nazvati bukvalno BUDALOM i reci SRAM TE BILO.
- Budala je sto ne moze pobjediti tenisere u tom trenutku bolje . To moze reci neko koga nisu radovale titule ni Damira ,a pogotovo Mirze.
- Sram bilo svakog ko moze ovo napisati . @Uno. ovo zasluzuje ban . Sram te bilo covjece @bhsport .
Kani me se covjece, glumis neku moralnu vertikalu a meni govoriš sram te bilo.
Mirzu pratim od 2007, i imam pravo da napišem ovo što sam napisao.
Gledaj svoja posla mene pusti na miru. Zgadio si mi najbolju temu svojim postovima.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 05 feb 2019, 17:47

Molim da se samozdravlje banujr jer je rekao nama svima SRAM VAS BILO :)

@ bhsport

Fkt frajer smori sa ovim svojim moralnim postovima.

I da Mirza ako citas ovo SRAM TE BILO

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.