Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Kasno moji momci iz BHFa, kasno. Lako je sada se praviti pametan.

- sigurnoable
- Kontakt:
Zašto gospoda sa ove web stranice posto stalno prati repku ne postavi pitanje čisto i jasno na press..
DA LI NAKON OVE KATASTROFE NAPUSTATE SVETINJU?
DA LI NAKON OVE KATASTROFE NAPUSTATE SVETINJU?
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Fujjjjjjjjjjjj,unistio si nam dvije godine reprezentatvnog fudbala. Krivicnu prijavu protiv tebe treba podnijeti.
BosnaE
ZgemboAdislic je napisao/la:Mogu mislit kako su ga ove sve povrede sto imamo obradovali. Erekciju je dobio kad je cuo da sve ove igrace necemo imat. EREKCIJU! Zato jer sad fino ko dingospo jos bolje moze izblebetat ona svoja sugava izvinjenja poslje utakmice kako nismo bili u stanju da pobjedimo i kako nismo srece imali. Tako da moze jos koji mjesec prezivjet kao selektor dok mu se plata veca od selektora Hrvatske i Srbije skupa pumpa na konto od kojeg ce se fino zivit u Parizu.
Stvar je u tome sto nasi novinari nemaju muda izaci sa pitanjima zasto niko nije napisao , zasto se nije vrsio pritisak na ovu neznalicu ja stvarno ne znam , ili ne smiju ili sta ..
Hrvati "pljuju" Kovaca covjek osvojio 9 bodova pljuju ga zbog lose igre kako kazu , a mi Safeta koji je izgubio od Kipra koji ne zove igrace koju tu trebaju biti , ne zna taktiku postaviti nista ..
To su nasi fini novinari "placenici"
Safete ****
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Baš takoMoR je napisao/la:Kasno moji momci iz BHFa, kasno. Lako je sada se praviti pametan.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
MoR je napisao/la:Kasno moji momci iz BHFa, kasno. Lako je sada se praviti pametan.
kakvi momci. ovo su najveće sero-nje posle safeta u ovoj repci .
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Šteta što legenda nogometa u Ex-Yu i Evropi ovako baca veliku mrlju na svoje ime.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Mnogo mnogo ranije su morali ovi momci izvrsiti pritisak na njegaMoR je napisao/la:Kasno moji momci iz BHFa, kasno. Lako je sada se praviti pametan.
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
- BluesForever
- Kontakt:

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-mi ... iti/145368" onclick="window.open(this.href);return false;

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ti BHF su sramota. Jeftino potplacena gamad koja se sad okrece gdje vjetar puše. Nikada necu zaboraviti kako su igrace napali nakon Cipra, ko da su oni krivi. Odvratni!MoR je napisao/la:Kasno moji momci iz BHFa, kasno. Lako je sada se praviti pametan.
To je to majstoreMudrinjo je napisao/la:Ti BHF su sramota. Jeftino potplacena gamad koja se sad okrece gdje vjetar puše. Nikada necu zaboraviti kako su igrace napali nakon Cipra, ko da su oni krivi. Odvratni!MoR je napisao/la:Kasno moji momci iz BHFa, kasno. Lako je sada se praviti pametan.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- OnlyUnited
- Kontakt:
Golman, stoper, 8 veznih, bez pravog dm-a..

Sram te bilo...

Sram te bilo...
- Ed Woodward for Prime Minister !
Čovjek je doslovno uništio jednu sjajnu generaciju koju smo imali. Uzmite u obzir da smo umalo prodali i kvalifikacije za Svjetsko.
Safete, pamtiti ću te kao osobu koja mi je zgadila jednu od rijetkih radosti koja ima veze sa Bosnom i Hercegovinom.
Odlazi neznalico!
Safete, pamtiti ću te kao osobu koja mi je zgadila jednu od rijetkih radosti koja ima veze sa Bosnom i Hercegovinom.
Odlazi neznalico!
Haha a protiv belgije su ga velicali dol smo vodili. Sto je najgore susic ce ostat selektor i poslije ove utakmice
Mudrinjo je napisao/la:Ti BHF su sramota. Jeftino potplacena gamad koja se sad okrece gdje vjetar puše. Nikada necu zaboraviti kako su igrace napali nakon Cipra, ko da su oni krivi. Odvratni!MoR je napisao/la:Kasno moji momci iz BHFa, kasno. Lako je sada se praviti pametan.
seljadija obična, barem većina. Pojma nemaju ni za koga navijaju.
sve fol navijači, a pojma nemaju za pola problema u našoj repci.
qurac moj
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- sagitarius
- Kontakt:
topnik1 je napisao/la:Mudrinjo je napisao/la:Ti BHF su sramota. Jeftino potplacena gamad koja se sad okrece gdje vjetar puše. Nikada necu zaboraviti kako su igrace napali nakon Cipra, ko da su oni krivi. Odvratni!MoR je napisao/la:Kasno moji momci iz BHFa, kasno. Lako je sada se praviti pametan.
seljadija obična, barem većina. Pojma nemaju ni za koga navijaju.
sve fol navijači, a pojma nemaju za pola problema u našoj repci.
qurac moj
dijaspora.....
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Još su i ovdje čekali 2 komada + crveni da podignu transparent. Što nisu na 0:0 podigli?Mudrinjo je napisao/la: Ti BHF su sramota. Jeftino potplacena gamad koja se sad okrece gdje vjetar puše. Nikada necu zaboraviti kako su igrace napali nakon Cipra, ko da su oni krivi. Odvratni!
Nažalost, zlatna generacija je i konačno posrnula.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.