Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Coco je dosta mladja, tek 21 godinu. Misljenja sam da ce uskoro zasjesti na prvo mjesto wta rang liste i da ce ju jako tesko biti skinuti. Ima puno puno veci potencijal od Sabalenke i od svih drugih tenisacica. A iskreno se radujem svakom porazu Sabalenke zbog nekih njenih postupaka van terena.
ženski tenis je izgubio svaki smisao otkako ne igraju više sabatini i kurnikovadarker10 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 07:14Tbf zenski tenis je u ku*cu 20 godina.Kod zena je eto od odlaska ljudi tipa Henin specificno to da sve igraju haman isto.Nema slajsa,nema voleja...Svede se na to koja je fizicki jaca da moze jace i duze lupat lopticu ,jer obicno ne traze ni neke uglove.Kod zena vidit da neka otrci pa da udari neki inside out forehand i slJayCatwright je napisao/la: ↑10 jul 2025, 17:14U kakvom kur.cu je zenski tenis kad je Sabalenka broj 1![]()
Ovo bi Serena otresla bez izgubljenog poenaSasvim slucajno najjace trenutno lopticu udara Sabalenka i zato je prva.

sabatini i sa 50+ izgleda bolje nego sve današnje teniserke zajedno
Stvarno je ocajno stanje sto se izgleda tice.jestamaji je napisao/la: ↑11 jul 2025, 10:08ženski tenis je izgubio svaki smisao otkako ne igraju više sabatini i kurnikovadarker10 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 07:14Tbf zenski tenis je u ku*cu 20 godina.Kod zena je eto od odlaska ljudi tipa Henin specificno to da sve igraju haman isto.Nema slajsa,nema voleja...Svede se na to koja je fizicki jaca da moze jace i duze lupat lopticu ,jer obicno ne traze ni neke uglove.Kod zena vidit da neka otrci pa da udari neki inside out forehand i slJayCatwright je napisao/la: ↑10 jul 2025, 17:14U kakvom kur.cu je zenski tenis kad je Sabalenka broj 1![]()
Ovo bi Serena otresla bez izgubljenog poenaSasvim slucajno najjace trenutno lopticu udara Sabalenka i zato je prva.
![]()
![]()
sabatini i sa 50+ izgleda bolje nego sve današnje teniserke zajedno

Carlitos rutinski.
Ako ga nesto gurne prema tituli,prije svega ce ga gurnuti servis koji je fenomenalan.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Meni se iskreno ne sviđa kako igra.
Fritz je stvarno jako zajeban + mu vremenski uvjeti idu u prilog jer se dosta ubrzala igra.
Fritz je stvarno jako zajeban + mu vremenski uvjeti idu u prilog jer se dosta ubrzala igra.
Ma luta mu koncentracija po obicaju. Odlican poen, pa glupost i sve tako. Ibiza, golf, Ema, Murcia... ko zna o cemu sve misli dok igra.
Sto LT kaze. Servis mu je top. Kad uzmes u obzir da tu parira Fritzu onda je ovo rezultatski lose. Valjda zavrsi bar sada da ne ide u peti.
Sto LT kaze. Servis mu je top. Kad uzmes u obzir da tu parira Fritzu onda je ovo rezultatski lose. Valjda zavrsi bar sada da ne ide u peti.

Nema prenosa na arenama?
Kada se razvije igra sa osnovne linije ni meni se ne svidja,ali na servisu i ovim sitnim genijalnostima jednostavno dobija meceve.
Evo Fritz je odlicno zakuhao ovaj TB,sreca pa izvuce ovo Carlos.
Al bratu mu je najbolje u zivotu. Svaki slem sve deblji postaje. 

Fritz je odličan bio, svaka mu čast. Bez ikakve sumnje će se profilisati u top 3 igrača za travu u godinama koje slijede.
Nekonstantan.
Nekonstantan.

Igra se Jannik sa njim trenutno, oduzeo mu je noge, ne moze se Novak vise ni kretati.
Jannik djeluje kao zid neki
Jannik djeluje kao zid neki
Ma bolje da preda ,djeluje da nema cim ugroziti covjeka,3 puta mu vec servis oduzeo,Nole ne moze ni prismrditi nekom brejku,igra macke i misa.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vrijeme je da se povuce. Njemu su samo slemovi bitni a ocigledno da ne moze protiv ove dvojice. 

Ma njegov problem sto se ravnao po ostatku toura,pa dodje u zavrsnicu slemova jer je konkurencija preslaba,ali cim na ovu dvojicu naleti i uzimanje seta je problem.Valjda se digne malo u trecem.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Šibanje
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Djokovicev problem protiv Sinnera je vec opjevan.Igras protiv mladje verzije sebe.
Ništa se on ne pita danas.
Nole ne može protiv droge/hemije i svoje povrede. Možda je ovo i pošteno, bez razloga je pumpao i bacao u trans ugašene "stručnjake".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.