FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bayern@heart
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bayern@heart » 17 apr 2015, 08:22

Izgleda da je i Kalle dodo ulje na vatru u vezi Dr.Mullera kritizirajući ga problem je povreda Riberya koji je nakon utakmice sa Donjeckom trebao da odsustuje po procjenama liječničkog tima između dva do tri dana najviše, a ono se odužilo na više od mjesec dana. I ja se sjećam da je prvobitna procjena bila maksimalno tri dana mirovanja ali kad je u pitanju Ribery naučili smo da nikad neza koliko će odsustovati. http://www.tz.de/sport/fc-bayern/rumeni ... 17065.html

Čekamo zvaničnu informaciju od uprave kluba. Dr.Muller nesmije otići on je jedan od nas.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 apr 2015, 09:07

Šta uradi Pep od onakve mašinerije koju je ustrojio Jup, sve mislim ne znam mnogo o fudbalu kad vidim da je jednog od najboljih desnih bekova svijeta prebacio u sredinu... Mnoštvo igrača igrali u Bundesligi koji su realno trebali odmor... rotacija ništa, ima tu i do povreda, puno je bitnih igrača van stroja ali ne možeš to brate sve svaliti na lika koji živi za Bayern i koji je tu 30 kuka.

Sretno protiv Porta ako prvi zabiju do prvih pola sata, ma i do poluvremena proći ćete.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 17 apr 2015, 09:27

A šta vi mislite cjenjeni forumaši i navijači Bayerna da možda Pep i Kalle imaju pravo što kritikuju doktora, pa svaka njegova prognoza o vremeu izostanka igrača ove sezone je bila pogrešna pa onda nevjerovatne situacija da se isti igraći (Ribery, Benatia, Schwiensteiger) povrede 3-4 puta u toku sezone, meni se ćini da je čovjek ostario i red je da se povuće i da u Bayern i u segmentu medicine dođu malđi ljudi sa novim idejama i pristupima rješavanju problema.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 17 apr 2015, 10:24

povratakotpisanih je napisao/la:A šta vi mislite cjenjeni forumaši i navijači Bayerna da možda Pep i Kalle imaju pravo što kritikuju doktora, pa svaka njegova prognoza o vremeu izostanka igrača ove sezone je bila pogrešna pa onda nevjerovatne situacija da se isti igraći (Ribery, Benatia, Schwiensteiger) povrede 3-4 puta u toku sezone, meni se ćini da je čovjek ostario i red je da se povuće i da u Bayern i u segmentu medicine dođu malđi ljudi sa novim idejama i pristupima rješavanju problema.
AJ TI BURAZ ZACAS ODJJEBI U SKOKOVIMA ODAKLE SI I DOSAO - nije tvoje ovdje da mislis
Stern des Südens

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 17 apr 2015, 10:30

Pa on je Bavarac koliko se sjecam, il se varam!? :)
Mia San Mia

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 17 apr 2015, 10:30

@proFCB kolega @povratakotpisanih je jedan od nas ako nisi upratio čojek je veliki navijač Bayerna tako da i on može slobodno iznjeti svoje mišljenje

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 17 apr 2015, 10:38

Eh vidis, nisam bio 100% siguran. ;) Objektivno gledano pa ne odstupa ni ovo "opravdanje". Ima tu istine, svi mi smo nekako gledali samo na jedan nacin. Mozda je bas tako, mozda je vrijeme da se dese i neke vece promjene. Ako je nesto bilo odlicno u proslosti ne mora znaciti i za buduce.
Mia San Mia

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 17 apr 2015, 10:45

ma kakvi novi doktori i kakvi bakraci :roll: kad je i pticama na grani jasno da je nas doc strucnjak br.1 u svijetu.
dakle, boljeg u ovoj oblasti nema, a neka se zapitaju ovi u upravi koliki je gvardin udio u problemima koji nas handre.
licno mislim da gvardin stil kojeg gura lomi igrace.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 17 apr 2015, 10:52

Kakva je gvardiolina gospodja, moze li neko sliku objavit.?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj hamo vidi mu glave

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 17 apr 2015, 10:55

robben je napisao/la:Kakva je gvardiolina gospodja, moze li neko sliku objavit.?

nije bas nesto

slika
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 17 apr 2015, 10:56

robben je napisao/la:Kakva je gvardiolina gospodja, moze li neko sliku objavit.?

slika
Mia San Mia

robben
Kontakt:

Re: Odg: FC Bayern München

Post Postao/la robben » 17 apr 2015, 11:02

R32 je napisao/la:

slika
Nije nesto kvalitetna all nabijem mu je ja na bobana sta nam uradi od svetinje

joj hamo vidi mu glave

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 17 apr 2015, 11:38

Ma ovo ti je u najboljem izdanju :D
Mia San Mia

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 17 apr 2015, 11:41

"U zivotu jos nikad nisam propustio utakmicu Bayerna, iako bi dosta puta imao slobodno. Kako da ne sjedim na klupi? Kako da to sebi dopustim da moja djeca (igraci), izlete na teren, a da znaju da im nema doktora na klupi, koji ih moze izlijeciti u slucaju povrede. To sebi ne bih mogao oprostiti." :tokralju: :tokralju:

Müller-Wohlfahrt naša legenda
Ako su ga otjerali to im nemogu oprostiti Kalle i Sammer moraju objastiti novonastalu situaciju i ako je razlog odlaska našeg doktora Pep, mislim da je vrijeme da i Pep ode. Još samo fali da otjera i Hermana Gerlanda jednog od najboljih pomoćnih trenera koji postoje u Njemačkoj i onda pišiona. Ovakve legende se ne ostavljaju.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 17 apr 2015, 11:54

Ispricavam se kolegi gore iznad!!!
Uli jebbo si nas svojom aferom ko niko nikog dosad. Ne znam iskreno,cudno mi je sto se niko javno ne izjasnjava. Doktor ce se vratit kad-tad Pep ukoliko ne prodje mislim da su mu dani odbrojani. Hvala mu na nekim igracima koje nam je doveo,sve ostalo nije bitno spomena.

Mislim da je cak realno i pokretanje diskusije novog trenera. Pep ik ce sam otici ili ce ga otjerati. A budala ko budala nek ide u City gdje ce imati jos vece novce na raspolaganju pa nek gaji sa najstarijom ekipom na svijetu svoj stil fudbala.

Sta bih dao za mogucnost dovodjenja Yuppa. Taj covjek bi vratio ovu ekipu na stazu stare slave. Nije mi jasno kako svaba da pogrijesi ovoliko sa jednim potezom...
Stern des Südens

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 17 apr 2015, 11:57

U Njemačkoj je u centru pažnje odlazak iz Bayerna slavnog doktora Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrta.
Kod njega su se liječili brojni fudbaleri, ali i svjetske zvijezde poput Usaina Bolta. Kako piše Bild, Müller-Wohlfahrt se od prvog dana ne slaže s trenerom Pepom Guardiolom i nakon prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka (1:3) sve je kulminiralo.

Guardiola nije mogao računati na Robbena, Martineza, Benatiju i Alabu, ali Bild danas saznaje da je kap koja je prelila čašu bio izostanak Francka Riberyja! Müller-Wohlfahrt se posvađao s predsjednikom Karl-Heinzom Rummeniggeom.

Ribery se ozlijedio protiv Šahtara, a prva prognoza je bila da će se vratiti kroz nekoliko dana. Pet sedmica kasnije, Francuz (32) trenira, ali još nije spreman i vjerovatno neće biti niti za revanš protiv Porta.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 17 apr 2015, 12:10

Ako Doca ode onda moze sa njim i Sahadjija a i ona dva tersa na klupi. Onaj cetvrti je svakako u zatvoru a bojim sa da nakon afere ni njegove rijeci ne odjekuju tako jako kao prije.

Pa sta ako je pogrijesio za Riberija? Vidis sa je citav zivot po bolnicama i na njega se ne mogu prognoze raditi sa 100% tacnoscu.

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 17 apr 2015, 12:22

Izgleda da smo hebali jeza u ledja i da nikad vise necemo ponovit 2013 jer ovo je previse afera oko kluba prvo uli zatvoru pa onda sve ostalo. Ovaj gvardiola dosao da nas sjebe ocigledno. Nijedan trener se nije zalio na doktora naseg skoro 40 god sad ovom celonji smeta a uprava suti kao da ih ucjenjuje necim. Nemogu vjerovati sta nam covjek uradi od onakve ekipe koja je barcelonu rastavila na proste faktore. GVARDIOLA OUT MOLIM TE i ponesi sa sobom sve sto je spansko osim tiaga.

joj hamo vidi mu glave

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 17 apr 2015, 12:46

Pravda za dr. Wohlfahrta. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 17 apr 2015, 12:53

Romariooo je napisao/la:pep je izgleda totalno pogubio konce u minkenu,mada summjivo je to nesto sa doktirima,manje je dudak izgubio boraca u operaciji sana 95,nego pep igraca u ovoj sezoni, al opet,mislim da se radi o obicnom peh
Ne mozes ovo bas nikako staviti na teret doktorima jer nedovoljno se rotira, igraci preko 30 godina se forsiraju i kada treba i ne treba, igra se dosta zahtjevan stil igre koji nikako da urodi plodom a i treninzi su dosta zahtjevni.
Pa Philipp Lahm nam se teze povrijedi na treningu.
Oni se eto nisu slagali od pocetka Guardiolinog mandata i vjerovatno mu je doktor u pocetku i skrenuo paznju na tako neke stvari, narocito kada se radi o igracima koji su iznad 30 godina i koji su podlozniji povredama kao Robben i Ribery. Sjeti se samo da su Robbena nazivali "stakleni covjek" dok nije dosao u Bayern, i pogledaj kako je dobro Jupp Heynckes rotirao ekipu i cuvao te igrace onda kada je trebalo.
Ovaj ne stedi nikoga a uz tako zahtjevnu igru nije nikakvo cudo sto nam je toliko igraca van stroja :?
Ako je negdje i bila neka losa procjena kada je povratak igraca na teren u pitanju, pa moze se dogoditi svakom doktoru vjerovatno, ali je ovaj sigurno i najbolji u ovoj oblasti.

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Otjerase legendu Bayerna zbog covjeka koji je tu privremeno. :?
eto

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.