Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
@madridist
Cuj volis ili ne ,nidje veze.
90% mojih postova su zasnovani na cinjenicama i realnosti .
IKER:
Vi mene napadate jer sam ja rekao da je on napravio probleme u svlacionici prosle sezone i da je ispao **** sa svojim ponasanjem. To su cinjenice koje su dokazane ,o cemu se pisalo pola godine na Marci i Asu i to ja nisam izmislio. Vi priznajete da je on madridista,ikona ovo ono,al ne priznajete da je se nije ponio kao pravi kapiten i madridista u toj situaciji. Mou je tu "kriv" ,mou otisao ,iker i dalje na klupi.
RAMOS:
Najprgaviji igrac kojeg je real ikad imao,kapiten koje sudija ne oprosti ni prvi prekrsaj koji napravi,u svakoj utakmici napravi minimun 2 prekrsaja za zuti karton. Da nije spanac bio bi prodan. I normalno da nije za kapitenske trake,jer to treba da nose ljudi koji imaju autoritet na terenu,recimo kakav xabi ima,i on je pravi kapiten reala na terenu iako nema trake.
DI MARIA:
Odigrao samo prvu sezonu kako treba,izborio bezbroj penala,konstatno imao prodore u 16,igrao kao pravo krilo.
Nakon toga lik jedino sto radi,izhera se na onu lijevu nogu i centrira,aj da on ima centarsut dobar,al njemu valjaju 2/10 po utakmici,potrosi milion lopti nepotrebno,previse grijesi..itd
ISCO:
Odigrao odlicno pripremne utakmice, i par na pocetku sezonu i nakon toga se totalno deaktiviro na terenu. Ne vidi se kad igra CM-a,krilo,10ku,laznu devetku,mozda ga na go jos staviti da proba. Doveden kao zamjena za ozila,i sad svi patimo gledajuci ovu bezidejnu igru zbog nedostatka kreativnosti.Isco je strasan potencijal,ali je preforisan i izgorio je pod pritiskom zahvaljujuci perezovoj logici dovodjenja igraca odnosno prodaji.
BALE:
Igra u sjeni ronalda,sto je bilo za ocekivati,al se takodjer gusi na poziciji na kojoj igra,gdje nista ne uradi ,igrac kojem treba prostor,kontre koje ne funkcionisu nikako ove sezone,treba da se uvlaci u sredinu da moze osutati,ne znam da je dao i jedan go van 16,osim slobodnjaka. Ne koristi ni 20% potencijala zbog lose timske ofanzivne igre.
I to ti je realnost i objektivnost,na jednu stranu treba staviti ono sto je iker i ramos dali realu godinama i sl.,al na drugu treba i priznati kad grijese i ono sta zajebu.Nogomet je timska igra,ono sto pojedinci useru osjete svi.
Cuj volis ili ne ,nidje veze.
90% mojih postova su zasnovani na cinjenicama i realnosti .
IKER:
Vi mene napadate jer sam ja rekao da je on napravio probleme u svlacionici prosle sezone i da je ispao **** sa svojim ponasanjem. To su cinjenice koje su dokazane ,o cemu se pisalo pola godine na Marci i Asu i to ja nisam izmislio. Vi priznajete da je on madridista,ikona ovo ono,al ne priznajete da je se nije ponio kao pravi kapiten i madridista u toj situaciji. Mou je tu "kriv" ,mou otisao ,iker i dalje na klupi.
RAMOS:
Najprgaviji igrac kojeg je real ikad imao,kapiten koje sudija ne oprosti ni prvi prekrsaj koji napravi,u svakoj utakmici napravi minimun 2 prekrsaja za zuti karton. Da nije spanac bio bi prodan. I normalno da nije za kapitenske trake,jer to treba da nose ljudi koji imaju autoritet na terenu,recimo kakav xabi ima,i on je pravi kapiten reala na terenu iako nema trake.
DI MARIA:
Odigrao samo prvu sezonu kako treba,izborio bezbroj penala,konstatno imao prodore u 16,igrao kao pravo krilo.
Nakon toga lik jedino sto radi,izhera se na onu lijevu nogu i centrira,aj da on ima centarsut dobar,al njemu valjaju 2/10 po utakmici,potrosi milion lopti nepotrebno,previse grijesi..itd
ISCO:
Odigrao odlicno pripremne utakmice, i par na pocetku sezonu i nakon toga se totalno deaktiviro na terenu. Ne vidi se kad igra CM-a,krilo,10ku,laznu devetku,mozda ga na go jos staviti da proba. Doveden kao zamjena za ozila,i sad svi patimo gledajuci ovu bezidejnu igru zbog nedostatka kreativnosti.Isco je strasan potencijal,ali je preforisan i izgorio je pod pritiskom zahvaljujuci perezovoj logici dovodjenja igraca odnosno prodaji.
BALE:
Igra u sjeni ronalda,sto je bilo za ocekivati,al se takodjer gusi na poziciji na kojoj igra,gdje nista ne uradi ,igrac kojem treba prostor,kontre koje ne funkcionisu nikako ove sezone,treba da se uvlaci u sredinu da moze osutati,ne znam da je dao i jedan go van 16,osim slobodnjaka. Ne koristi ni 20% potencijala zbog lose timske ofanzivne igre.
I to ti je realnost i objektivnost,na jednu stranu treba staviti ono sto je iker i ramos dali realu godinama i sl.,al na drugu treba i priznati kad grijese i ono sta zajebu.Nogomet je timska igra,ono sto pojedinci useru osjete svi.
Zadnja izmjena: suhi, dana/u 30 jan 2014, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Kakva logikaanonymousHD je napisao/la:A bgm ja ću pamtit ona dva gola u 90 minuta, jer bez njih ne bi došli uopšte do penala i naravno asistencije Ronaldo za Ozila na Allianz Areni....suhi je napisao/la:A nece ni promasen penal ronalda i ramosa za finale
Sad se idi umij i lezii spavaj...
Pazi , onda cu i ja pamtiti gol Ozila na AA i asistencija Ronaldu na SB bez kojih ne bi dosli do penala. x dobrih stvari covjek uradio al' ajmo mu zamjeriti sto nije dodao Ronaldu iako je **** odbranu Lewa sam silovao prethodnu utakmicu, krivit cemo Ozila za to nismo otisli u finale.
- Consigliere
- Kontakt:
Yebote, ako vam se Ozil tako zgadio, sta cete misliti o Baleu kad ga budemo prodavali nazad Tottenhamu za 15 miliona eura 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Boli nas Rac za Bejlom,on tek treba da se dokaze.Consigliere je napisao/la:Yebote, ako vam se Ozil tako zgadio, sta cete misliti o Baleu kad ga budemo prodavali nazad Tottenhamu za 15 miliona eura
Ako se ne dokaze ko ga j3be,nema tu puno filozofije.
Cinjenica je da covjek nije prosao pripreme sa Madridom,cinjenica je da ga povrede satiru.
Takodje je cinjenica da kao takav na svom kontu ima osam golova i sedam asistencija.
+1Dzoni je napisao/la:Boli nas Rac za Bejlom,on tek treba da se dokaze.Consigliere je napisao/la:Yebote, ako vam se Ozil tako zgadio, sta cete misliti o Baleu kad ga budemo prodavali nazad Tottenhamu za 15 miliona eura
Cinjenica je da covjek nije prosao pripreme sa Madridom,cinjenica je da ga povrede satiru.
Takodje je cinjenica da kao takav na svom kontu ima osam golova i sedam asistencija.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ako je ovako sa Ozilom , sta bi bilo da je otisao Ronaldo sad na ljeto sa dolaskom Balea? S obzirom kakva licemjernost vlada na ovom pdf-u vjerovatno bi bilo od najboljeg igraca svijeta do nivoa Visce.Consigliere je napisao/la:Yebote, ako vam se Ozil tako zgadio, sta cete misliti o Baleu kad ga budemo prodavali nazad Tottenhamu za 15 miliona eura
Bale naravno jos nije pokazao vrjednost transfera na terenu ali sigurno sa vecom minutazom bi trebalo doci do toga. Po meni nije logicno bilo prodavat Mesuta jos u medjuvremenu dovest Modrica ako su koga trebali prodat onda je to Modric. Isco je nadolazeci igrac i sigurno ce doci njegovo vrijeme, Di Maria po meni nije los ali je dosta sebican cinjenica jeste da gubi previse lopti i suta iz nekih nemogucih situacija, Ramos je dobar i hoce sve da uradi da pobjedi jeste grub ali to se i ocekuju na poziciji njegovoj, kada smo kod golmana nije mi jasno zasto Iker ne brani i u ligi ali to je izbor Anchelotija.
Kad je isco ovako povede

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, boli vas qurac za mnogo cim sto ime i znak Reala na sebi. Tako barem izgleda.Dzoni je napisao/la:Boli nas Rac za Bejlom,on tek treba da se dokaze.Consigliere je napisao/la:Yebote, ako vam se Ozil tako zgadio, sta cete misliti o Baleu kad ga budemo prodavali nazad Tottenhamu za 15 miliona eura
A, ta statistika je stvarno strasan pokazatelj
Fit Tony: I keep my friends close...
Kad se uzme u obzir ovo boldirano,onda fakat jest.Consigliere je napisao/la:Ma, boli vas qurac za mnogo cim sto ime i znak Reala na sebi. Tako barem izgleda.Dzoni je napisao/la:Boli nas Rac za Bejlom,on tek treba da se dokaze.Consigliere je napisao/la:Yebote, ako vam se Ozil tako zgadio, sta cete misliti o Baleu kad ga budemo prodavali nazad Tottenhamu za 15 miliona eura
A, ta statistika je stvarno strasan pokazatelj
Opet nam dirate Ozila, pustite čovjeka nek diše u Londonu rahat 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Pustite covjeka da prvo nauci jezik.

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nedjelja Athletic u gostima srijeda Atletico kući,inače januar je za ljubitelje fudbala bio genijalan svaka tri dana tekma,još ako si i navijač Madrida
.
inače
inače
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
12.23 - Španski El Konfidensijal piše da je Serhio Ramos pristao da potpiše novi ugovor sa Realom, kojim bi se Kraljevskom klubu obavezao na vernost do 2019. godine. Ideja je očigledna - kraj karijere na Bernabeu.
ODLICNO
ODLICNO
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Odličan mjesec, samo da smo u napadu bili malo efikasniji. Ali eto, kad su se odlučili riješiti najboljeg playmakera na svijetu, sad ćemo gledati ove patnje sa Di Mariom i Baleom.
hajd fino prestanite vise smarati sa buljavim bezmudim turcinom, ako vam se pise o njemu onda tutanj fino na temu arsenala i bodri kukavicu dok se boje ne rastope, ovo je ipak na kraju krajeva tema real madrida, najveceg i najboljeg kluba svih vremena gdje je ozil ostavio fakticki nikakav trag i bio sam jedan od onih u prolazu, nije vrijedan spomena
Padre
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.