Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ima logike

Licemjeri, evo i Beg se smije poslije uakmice....mora da se ni on nije zalagao, to jest da je prodao utakmicu
@let3
Koji put postavljaš tu sliku, nećeš Edinov potez opravdati đaba ti sve.
Koji put postavljaš tu sliku, nećeš Edinov potez opravdati đaba ti sve.
Bravo evo ide banana, dva saigraca iz Stoke-alet3 je napisao/la:
Licemjeri, evo i Beg se smije poslije uakmice....mora da se ni on nije zalagao, to jest da je prodao utakmicu
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ovaj gif treba da se nadje na svakoj stranici ovog PDF-a. Ja ću se pobrinuti da tako i bude.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma s tom slikom pokazuje da je igrao rukom.
Bolje bi loptu ošutao Saša Matić od njega.
Bolje bi loptu ošutao Saša Matić od njega.
Nije Džeko bek da trči za njim, vidiš da ode čovjek u napad. Jest da je trebo trčat za njim, al jbg tu je Pape trebo da stavi Beka, a ne bez Beka igrat...Krokodil je napisao/la:
Ovaj gif treba da se nadje na svakoj stranici ovog PDF-a. Ja ću se pobrinuti da tako i bude.
I još nešto, kad smo znali slavit pobjede naše reprezentacije, onda trebamo znati i poraze podnositi.
Igrači i Selektori su prolazni, Repka je Vječna...
- samo_lijevo
- Kontakt:
vidis li ti bolan sta pises.Frajer hladno pusti covjeka da utrci u 16-erac,a ti pises oko Susica nesta.Je li trebao Susic potrcati sa klupe da zaustavi igraca.BelminM23 je napisao/la:Nije Džeko bek da trči za njim, vidiš da ode čovjek u napad. Jest da je trebo trčat za njim, al jbg tu je Pape trebo da stavi Beka, a ne bez Beka igrat...Krokodil je napisao/la:
I još nešto, kad smo znali slavit pobjede naše reprezentacije, onda trebamo znati i poraze podnositi.
Igrači i Selektori su prolazni, Repka je Vječna...
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
E sto njeg libo racku za ovaj tvoj postautogol je napisao/la:
Pogledajte reakciju Misketa,covjek se ponada da ce mu Dzeko gurnuti loptu![]()
**** jedno bubuljicavo,tvoj dres ne bi nosio kad bih dnevnicu imao Klocu jedan![]()
Da na Dzeka mislim,a evo i slika koja to dokazuje..
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Edin samo njoj zabija

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- tyler durden
- Kontakt:
Edin Džeko added a new photo.
1 min ·
Slika Spahica i Ibisevica
1 min ·
Slika Spahica i Ibisevica
- anonymousHD
- Kontakt:

Mažite oči PANJEVI JEDNI!
Sve ovo treba nabit nogom iz repke. Samo skrećite pažnju sa vašem smešne i tužne igre protiv Nigerije.
u tome i jest problem, sto ga zaboli neka stvar.fukarezv je napisao/la:E sto njeg libo racku za ovaj tvoj postautogol je napisao/la:
Pogledajte reakciju Misketa,covjek se ponada da ce mu Dzeko gurnuti loptu![]()
**** jedno bubuljicavo,tvoj dres ne bi nosio kad bih dnevnicu imao Klocu jedan![]()
Da na Dzeka mislim,a evo i slika koja to dokazuje..
![]()
pa kada bi ovako isao na loptu/igraca u engleskoj, nebi 2 mjeseca prvog tima vidio
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Top comanonymousHD je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mažite oči PANJEVI JEDNI!
Sve ovo treba nabit nogom iz repke. Samo skrećite pažnju sa vašem smešne i tužne igre protiv Nigerije.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
a i ona slika sa fb prije njegovog legendarno suta (8-og na utakmici)... sta je s onim htio reci, da zna ustopati loptu rukom ? 
mada ja sam siguran da je imao jos 3-4 suta, sigurno bi dao gol do kraja utakmice.
i da se razumijemo, ne napadam dzeku jbg to nam je najbolji napadac ali ocajno je igrao prve 2 utakmice, plus u zadnje vrijeme se stvarno ponasa kao primadona. i onda postavi ono na fb...
jos mu samo fali da postavi statistiku sa utakmice protiv nigerije, i da kaze 'sta hocete vidite da pucam i da dolazim u priliku za gol, a evo i slika koja to dokazuje.'
mada ja sam siguran da je imao jos 3-4 suta, sigurno bi dao gol do kraja utakmice.
i da se razumijemo, ne napadam dzeku jbg to nam je najbolji napadac ali ocajno je igrao prve 2 utakmice, plus u zadnje vrijeme se stvarno ponasa kao primadona. i onda postavi ono na fb...
jos mu samo fali da postavi statistiku sa utakmice protiv nigerije, i da kaze 'sta hocete vidite da pucam i da dolazim u priliku za gol, a evo i slika koja to dokazuje.'
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
- DonCorleone
- Kontakt:
Dzeko je sistematski napadac, ovisan o formaciji, taktici i suigracima. Ako to ne valja, nema ni njega, ako to radi, kao u pripremnih utakmicama u 4-2-3-1 sistemu, onda je i on na visini zadatka.
A i kada mu ne ide, dadne barem jedan ponisteni gol i otrese stativu, ali kome se ja obracam Bog te
.
Ono smijanje je momentum, ne znaci da se radovao kao sto zelite prikazati.
A i kada mu ne ide, dadne barem jedan ponisteni gol i otrese stativu, ali kome se ja obracam Bog te
Ono smijanje je momentum, ne znaci da se radovao kao sto zelite prikazati.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Muumii, Proximic, Sveti, Uknaac i 21 gost.