AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Samo u kost i bez ustupaka
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ako mu ne pase da sa 18. god zaradjuje 4m i bude najplaceniji u klubu, da ima kapitensku traku, igra u klubu kojeg voli i gdje je ponikao koji ga je stvorio ma mrs u pm i ti i onaj debeli picajol. Barem u Italiji ima kvalitetnih mladih golmana na izvoz. Sigurno da bi lose bilo da Gigio ode ali dok mu je ovaj smrad agent ocekujte svaki prijelazni rok prostituisanje sa ostalim klubovima i dizanje cijene i jaceg ugovora. Otisao je Pogba kad su milioni zamirisali izabrao je liga uefu a mogao je sad igrati finale lige prvaka i uzeti titulu Serije A tako da ne bi se cudio i da ovaj ode proslo je doba Baresija i Maldinija rijetko ko ne gleda danas samo na pare.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ma kakve tribine, izmusti bogatog šeika za trocifrenu cifru i prodati malog 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ma problem je sto ne mozes nikog izmusti jer ima jos samo godinu dana ugovora, 30 miliona koje bi dali ludi englezi su nekih maksimum maksimuma u ovoj situaciji iako bi u drugim okolnostima vrijedio i troduplo.
ako odbije potpisati, iskreno bih halalio te pare i stavio ga na tribine, pa da vidimo sta ces onda
ako odbije potpisati, iskreno bih halalio te pare i stavio ga na tribine, pa da vidimo sta ces onda
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa dobro, realno ne možeš izvući tolike pare za igrača kojem ističe ugovor za godinu dana, al' eto iskreno osim tog nekog principa ne vidim šta možeš dobiti tim što ga zakucaš na tribine.
Bolje je uzeti i tih 30 miliona, nego čekati godinu dana pa da ti ode džaba. A to što će on tih godinu dana presjediti na tribinama, tebi ne znači apsolutno ništa osim eto te neke lične satisfakcije i principa vodstva kluba i uprave.
Bolje je uzeti i tih 30 miliona, nego čekati godinu dana pa da ti ode džaba. A to što će on tih godinu dana presjediti na tribinama, tebi ne znači apsolutno ništa osim eto te neke lične satisfakcije i principa vodstva kluba i uprave.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Princip je veoma bitan, da pokažu i njemu i svima ostalima da se Milan ne može ucjenjivati
- nextterrain
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Pa dobro, realno ne možeš izvući tolike pare za igrača kojem ističe ugovor za godinu dana, al' eto iskreno osim tog nekog principa ne vidim šta možeš dobiti tim što ga zakucaš na tribine.
Ne slažem se s tim, jer će klub dokazati da ne može pojedinac pravit budalom cijelu upravu, navijače i mislim da ako najvećeg talenta u Europi staviš na tribine ko će ti opet isto uraditi?
Nego,
Čitao sam Riaolin intervju izjavio je da nikada niko nije rekao da Gigi neće produžit s Milanom i da će se valjda sačekat kraj EP za mlade pa da onda bude pregovora oko ugovora. Iskreno, ako si takav da nećeš da nastupaš za klub kojeg voliš sa višemilionskom platom i s konkurentnom momčadi,takvi nam i ne trebaju
Montella: "Donnarumma? Obviously from a technical POV I would like to have his renewal issue to be resolved."I also declared publicly it could be solved as soon as possible. When I was a player I wanted to end my contractual situation..quickly so I can head to vacation as serene as possible. "I'm going to vacation within a week. I hope to resolve my contract extension matter before that time."
Svaka mu je na mjestu
A gdje gledas ove statistike? Ma pusti Raiolu i njegove blefove. Sta se ima čekati? Doduše, kao sto su neki već rekli, njega i ne treba kriviti, lik samo radi svoj posao, a Gigio je taj koji donosi odluku.
Ma sve je to uredu, al' ja govorim o tome da je bolje prodati ga za 30-ak miliona nego ga držati na tribinama cijelu sezonu i onda ga izgubiti za džabe.
Ne kažem ja da on treba braniti, a da ne potpiše ugovor prethodno, to ne nikako. Nego samo spominjem situaciju ukoliko on definitivno ne potpiše novi ugovor, a dođe neka ponuda od 30ak miliona sad na ljeto, po mom mišljenju bolje ga je prodati i uzeti bar tih 30 miliona nego ganjati taj neki inat i kažnjavati ga zbog nepotpisivanja ugovora.
Ne kažem ja da on treba braniti, a da ne potpiše ugovor prethodno, to ne nikako. Nego samo spominjem situaciju ukoliko on definitivno ne potpiše novi ugovor, a dođe neka ponuda od 30ak miliona sad na ljeto, po mom mišljenju bolje ga je prodati i uzeti bar tih 30 miliona nego ganjati taj neki inat i kažnjavati ga zbog nepotpisivanja ugovora.
ja sam za ganjanje inata, pa kud puklo... 
da je to 50+ miliona pa da čovjek razmisli, ali radi 20-30 m bih sa zadovoljstvom halalio te pare i zakucao ga za tribine, pa se ti majci majčinoj žali
yebaji ga ja sam tako inatljiv tip, ne podnosim ove nezahvalne dvolične šupke koji ne shvataju važnost ovog kluba i zahvalnost što su od njega napravili igrača, neka bude svjestan da bi taj za 5, 10 godina završio u pizdi materini kao svaki talijanski talenat da ga mihajlović nije bacio u vatru prošle sezone.
a može potpisati ugovor na 3 godine i tako uduplati cijenu, pa se fino trampiti za recimo Aguera i Silvu
da je to 50+ miliona pa da čovjek razmisli, ali radi 20-30 m bih sa zadovoljstvom halalio te pare i zakucao ga za tribine, pa se ti majci majčinoj žali
yebaji ga ja sam tako inatljiv tip, ne podnosim ove nezahvalne dvolične šupke koji ne shvataju važnost ovog kluba i zahvalnost što su od njega napravili igrača, neka bude svjestan da bi taj za 5, 10 godina završio u pizdi materini kao svaki talijanski talenat da ga mihajlović nije bacio u vatru prošle sezone.
a može potpisati ugovor na 3 godine i tako uduplati cijenu, pa se fino trampiti za recimo Aguera i Silvu
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
muxa je napisao/la:A gdje gledas ove statistike? Ma pusti Raiolu i njegove blefove. Sta se ima čekati? Doduše, kao sto su neki već rekli, njega i ne treba kriviti, lik samo radi svoj posao, a Gigio je taj koji donosi odluku.
http://www.squawka.com/comparison-matrix možeš odabrat koji stat hoćeeš
Ma dobro možda i potpiše taj ugovor, al' trebalo bi mu dati neki rok za to, da se zna na čemu smo. Ako ne potpiše da se onda mogu tražiti alternativna rješenja.
http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/neoce ... ana/238572
Ovi nasi portali haman ispred svih
Ovi nasi portali haman ispred svih
hvala na svemu, ali za 25 miliona nosi gdje hoćeš 
još da se proda ameba i još par smetljara, taman skoro dođeš do cifre koju traže za moratu.
ma ja sam 99% ubjeđen da će điđi to potpisati prije ili kasnije, ali mi sva ova odugovlačenja govore da on nije neko u koga se možeš uzdati i dati mu kapitensku traku jer će kroz par sezona odlepršati negdje, to su takvi specifični beskarakterni tipovi koji se okreću kako vjetar puše i koji ne znaju cijeniti prave vrijednosti.
pukni klauzulu na bar 90 miliona, pa nek' i ode kad mu se ćefne, ko mu yebe mater.
montolivo pozvan za reprezentaciju
još da se proda ameba i još par smetljara, taman skoro dođeš do cifre koju traže za moratu.
ma ja sam 99% ubjeđen da će điđi to potpisati prije ili kasnije, ali mi sva ova odugovlačenja govore da on nije neko u koga se možeš uzdati i dati mu kapitensku traku jer će kroz par sezona odlepršati negdje, to su takvi specifični beskarakterni tipovi koji se okreću kako vjetar puše i koji ne znaju cijeniti prave vrijednosti.
pukni klauzulu na bar 90 miliona, pa nek' i ode kad mu se ćefne, ko mu yebe mater.
montolivo pozvan za reprezentaciju
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sreća pa Italija ne nastupa na nekom velikom takmičenju ovog ljeta, inače bi se Monto instant povrijedio 
- Fantasista
- Kontakt:
Koliko je repka propala kada je taj mrtvac dobio poziv zajedno sa Eederom.
Điđo je ispao budala što je uopšte izabrao debelog konja za menadžera.
Ne sviđa mi se ovo, već par dana nismo nikog doveli
Điđo je ispao budala što je uopšte izabrao debelog konja za menadžera.
Ne sviđa mi se ovo, već par dana nismo nikog doveli
Gdje je taj spisak Italije, može link?
- Fantasista
- Kontakt:
Nema Roma, a Ceccherini je tu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.