Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ja sam decka rega ono shvatio i iskuliro nije mi nista problem odem mu na stranicu na fb i imam sta vidit predstavlja se ko tipster koji svaki mjesec je u plusu tipa 400,500 maraka a parovi koje navodi u singlu su mu fazon city,chelzi i kad izrade on obrise stranicu pa idemo opet pa djesi mogu i ja napravit stranicu i napisat chelzi 1,20 ulog 100 u plusu smo 20 km jel ko pratio ? pa nije ovo dubai jarane
KURIC KYLE 

ne znam nisam mu gledao stranicu tj jesam pogledao sam taj dan samo da vidim šta je stavio, nikad prije ni poslije nisam gledao...a to sa tim fejsbuk majstorimabojler je napisao/la:Ja sam decka rega ono shvatio i iskuliro nije mi nista problem odem mu na stranicu na fb i imam sta vidit predstavlja se ko tipster koji svaki mjesec je u plusu tipa 400,500 maraka a parovi koje navodi u singlu su mu fazon city,chelzi i kad izrade on obrise stranicu pa idemo opet pa djesi mogu i ja napravit stranicu i napisat chelzi 1,20 ulog 100 u plusu smo 20 km jel ko pratio ? pa nije ovo dubai jarane

Ma to su sve djecija posla gura favorite i ako ima srece da mu dodju 5 puta zaredom onda se nada da ce mu raja pocet placat a ispocetka je prica kao ja ne trazim nista od vas ja sam dobar covjek pa dam dajem ne morate pratit ako necete il igra na kartu da mu se udjeli sadaka pa **** te to znam i ja odigrat chelziju keca zato sto je bolji od stoke-a ili tamo neki ****zgmiky je napisao/la:ne znam nisam mu gledao stranicu tj jesam pogledao sam taj dan samo da vidim šta je stavio, nikad prije ni poslije nisam gledao...a to sa tim fejsbuk majstorimabojler je napisao/la:Ja sam decka rega ono shvatio i iskuliro nije mi nista problem odem mu na stranicu na fb i imam sta vidit predstavlja se ko tipster koji svaki mjesec je u plusu tipa 400,500 maraka a parovi koje navodi u singlu su mu fazon city,chelzi i kad izrade on obrise stranicu pa idemo opet pa djesi mogu i ja napravit stranicu i napisat chelzi 1,20 ulog 100 u plusu smo 20 km jel ko pratio ? pa nije ovo dubai jarane
ima jedan ok lik na fejsu, nabasao sam na njega jučer, stavio je dva para ali ono skroz lijeva i lijepe kvote preko 2 obje čini mi se, danas isto ide fino, garantira prolaznost svakog para koji stavi 80% pa ajde vidjet ćemo
Kud' ne odigra' ništa uživo, kakav sam ja majmun.orbit je napisao/la:Ko čeka Bilbao pm3 ili oba daju neka odma' igra popravni. Izgubit' će Bilbao 0:2 ili će ostat' 0:0.![]()

- Contentissimo
- Kontakt:
Hajde Dijon
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Millwall samo jedan go hajde
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
sta je sa parom Gateshead - Grimsby ? Igrao sam u Sportplusu piše da u 20:45 igraju a ne mogu ih naći nikako 

- Contentissimo
- Kontakt:
odgodjenojohnnyyK je napisao/la:sta je sa parom Gateshead - Grimsby ? Igrao sam u Sportplusu piše da u 20:45 igraju a ne mogu ih naći nikako

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Tottenham 3-2
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
šta muljaš kad je 4-2LeBronfan je napisao/la:Tottenham 3-2

LeBronfan je napisao/la:Tottenham 3-2
otvorio se Tottenham ko Lisa Ann 4:2
- Evolution87
- Kontakt:
kakve su sanse da miami ne prebaci 93 poena? 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- fanatic1991
- Kontakt:
Kao sto rekog totenhem ce izdominirati do kraja
ajmo benfica imam vas 3+ xd
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
gledaj kad ga benfica primi sad i to iz penalafanatic1991 je napisao/la:Kao sto rekog totenhem ce izdominirati do krajaajmo benfica imam vas 3+ xd

- fanatic1991
- Kontakt:
Miky sad moze i primit i onda da se ganjamo treci gol xd
EDIT
60 minuta ce imati igraca vise
pa ako ne mogu zavuc' jos 2 e onda ne znam 
EDIT
60 minuta ce imati igraca vise

Zadnja izmjena: fanatic1991, dana/u 14 jan 2015, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Ti si mi od sad idol sestre mi bio je saban saulic al halal ti mjestoPaletar22 je napisao/la:Grci![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.