PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Tačno mi je žao ovih igrača, ubili su sve sportsko u njima, momci se ne raduju golovima. Znaju da će neko uvijek zabiti autogol ako oni ne mogu. Tuga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
belosevic28
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Tačno mi je žao ovih igrača, ubili su sve sportsko u njima, momci se ne raduju golovima. Znaju da će neko uvijek zabiti autogol ako oni ne mogu. Tuga.
Je*o majku bolesnika
hahahha
Idi Čeraj ovce po crnogorskim vrletima meĐede
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Dajte mu neko onu sliku nakon slobodnjaka gdje su haman pa svih 11 zagrljeni i slave 
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
kuknjava kuknjava kuknjavaVirtu4l je napisao/la:Tačno mi je žao ovih igrača, ubili su sve sportsko u njima, momci se ne raduju golovima. Znaju da će neko uvijek zabiti autogol ako oni ne mogu. Tuga.
ZZ
Virtu pomiri se više sa time da gledate Sarajevu u leđa. Mi ćemo svoje igrače poslati u Bosnu nakon što pobijede Radnik 
SRETAN BROJ - 1725
-
belosevic28
- Kontakt:
Treba vremena da dođe do meĐeda na planinuAlanSmith14 je napisao/la:Dajte mu neko onu sliku nakon slobodnjaka gdje su haman pa svih 11 zagrljeni i slave
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- jurisicduska
- Kontakt:
Kad se evo 4 godine ne mire ne znam što sad očekuješ da se pomire.pitic je napisao/la:Virtu pomiri se više sa time da gledate Sarajevu u leđa. Mi ćemo svoje igrače poslati u Bosnu nakon što pobijede Radnik
Neka Virtuala što on reko bolje kad te neko otvoreno mrzi nego kad ti govori dobro a iza leđa te zavaljuje. Džaba premije danas metaleghe ispuši, žao mi Smajića najviše i Vernesa.
Sarić zaslužuje da mu cijena na transfermarktu skoči na dva miliona!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Vidjelo se je koliko je Selimoviću krivo
Džaba Željezničaru dvije zaredom pobjede u gostima ne mogu se sa 5 pozicije pomjeriti
Džaba Željezničaru dvije zaredom pobjede u gostima ne mogu se sa 5 pozicije pomjeriti
SRETAN BROJ - 1725
- jurisicduska
- Kontakt:
Da se mi puno ne lažemo Željezničar će biti ozbiljan konkurent za titulu. A i za kup.
Uostalom tako i treba da bude.
To reci Zukanovicu ne namaRokoko87 je napisao/la:Sarić zaslužuje da mu cijena na transfermarktu skoči na dva miliona!
@duška zna li se kolike su primije bile štrumfovima koji igraju za Jajce
SRETAN BROJ - 1725
Zna, a zna se i kolike su jucer premije strumfovima za pobjedu bile protiv Zrinjskog!pitic je napisao/la:To reci Zukanovicu ne namaRokoko87 je napisao/la:Sarić zaslužuje da mu cijena na transfermarktu skoči na dva miliona!
@duška zna li se kolike su primije bile štrumfovima koji igraju za Jajce
Opasni ih kompleksi pucaju, bave se vise nama nego samim sobom.
Football is a game about feelings and intelligence!
Sad komotno može u Reprezentaciju.Rokoko87 je napisao/la:Otišo si Ordaga..
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Fakat ovaj Željezničar ima para
Počeli se razbacivati kao mi nekada. Premije svojima premije Jajcu biti će premije i Radniku. Mega Miske upumpava novac 
SRETAN BROJ - 1725
- jurisicduska
- Kontakt:
Nije zabranjeno premirat.
+ u duhu ove teme da napomenem da nam se nije svirnuo čist penal, rukom lik loptu uštopao najnormalnije.
+ u duhu ove teme da napomenem da nam se nije svirnuo čist penal, rukom lik loptu uštopao najnormalnije.
Da je igrač Sarajeva igrao rukom bilo bi priče u duhu ove teme. Priču bi vodio Virtu sa svojim sljedbenicima, ali ovako ništa.jurisicduska je napisao/la:Nije zabranjeno premitat.
SRETAN BROJ - 1725
Sto samo dva? sto je otisao iz tuzle u sarajevo mora dobiti bonus od 2 dva miliona. ipak je velki klub.Rokoko87 je napisao/la:Sarić zaslužuje da mu cijena na transfermarktu skoči na dva miliona!
Zukanovic je napisao/la:Sto samo dva? sto je otisao iz tuzle u sarajevo mora dobiti bonus od 2 dva miliona. ipak je velki klub.Rokoko87 je napisao/la:Sarić zaslužuje da mu cijena na transfermarktu skoči na dva miliona!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nismo se dugo poklali, izgleda da ćemo ove godine. Dosta je više onih wanna be kroata.jurisicduska je napisao/la:Da se mi puno ne lažemo Željezničar će biti ozbiljan konkurent za titulu. A i za kup.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Slave pobjedu tako što podjebavaju "skretničare"

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.