English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ovakva igra se u narodu kaze taslačenje
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jorginho je veliki znalac
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja kontao prodaće ih Karius večeras, kad ono odbrana prodala Kariusa 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Kakav promasaj Havertza, ovim izbija na prvo mjesto najboljih napadaca
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Strasan Arsenal, osvojit ce.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- feniksptica
- Kontakt:
Covjek zaduzen za prekide da prima milion mjesecno nije puno Bgmi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Iznenadit cu se ako Arsenal prospe bod do kraja prvenstva. Definitivno najbolje igraju.
Neće me iznenaditi neki egzodus zvučnijih imena na ljeto iz ove prćije Arapske.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ako ne krenu noge klecati, kako će se bližitii kraj sezone
Rođen s tobom da budem
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Furiozni su baš, trpaju nemilice u zadnje vrijeme.
- Marsal
- Kontakt:
Druže mani se kladionice, ne mogu vjerovati da ću ovo reći ali tebi je bolje da se Ćabi okreneš.
Makar nećeš uprazno trošit pare.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Arsenal do titule.
Istaslaci Arsenal ove hadalje,steta primljenog gola ni to nisu zasluzili,al smo ih i namlatili po nogama onako hinjski mamu im yebem
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Cityeva igra bljuvotina. Udaviše,
ali razlika između njih i Arsenala je što će City ovako igrati i kad budu prvi sa bodom više od drugog. Arsenal kad dođe na prvo mjesto i kad drugi puše za vrat, oni se pretvore u Totenhem.
ali razlika između njih i Arsenala je što će City ovako igrati i kad budu prvi sa bodom više od drugog. Arsenal kad dođe na prvo mjesto i kad drugi puše za vrat, oni se pretvore u Totenhem.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
City je čudo koje nakon 3 titule za redom i dalje gura i drži najveći nivo.
4-IN-A-ROW
Taman je toliko Arsenal bolji, vjerovatno će i porasti cifra.
Utd ima na raspolaganju 13-14 igrača koji su dobri ili upotrebljivi, sve ostalo je šljam. Trenutno od ovih 13-14 imamo 6-7 koji igraju. Previše je to za nas. Naravno s druge strane Ten Hag se trudi da igramo očajno i da sve ovo izgleda loše. Ne znam šta bih više rekao. Čekamo ove nove gazde da ovo mrtvilo dignu jer ovako više ne ide. Pa danas je Rashford odigrao utakmicu taman takvu da ga se odmah proda. Prvi potez koji moraju uraditi jeste da se ne tolerišu igrači koji ne doprinose, koji se ne trude i koji jednostavno nisu dobri. Taman da igramo sa djecom iduće sezone, taj rez se mora napraviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.