Realno,nema ni Milan kadar za nosit se trenutno sa prve tri ekipe lige.Inter je ovo trebao riješit još u prvom dijelu i skoro se ostalo bez pobjede što bi bilo blago razočaranje.Milan mora dobit utakmicu manje što ima i -3 je nad mjestom koje vodi u LP.I što duže se trebaju na toj nekoj maloj razlici zadrzat kako bi do kraja ostali u igri i dali si šansu.Slično kao Inter prosle godine.S tom razlikom da je tada Spalletti ipak furao neki svoj stil u svakoj utakmici dok je što ovdje kazes kod Gattusa nesto drugaciji slucaj.sljivo je napisao/la:Gatuzo je još neiskusan, svih ovih kola i ovu tekmu ekipa mu pokazuje oscilacije. Čini mi se da se on prije svega prilagođava protvniku nego što ganja da ima svoju igru i da nju fura u svim tekmama. Mislim da se nada da će individualnom kvalitetom riješiti one slabije a ove jače ovakvim pristupom ili pristupima. Rizično je to. Nek ti buranija uzme bodove gotov si.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 21 okt 2018, 22:59, ukupno mijenjano 2 puta.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Poraz na dusu Gattusa.
Inter puno bolji,vise pokazali i na kraju zasluzeno slavili. Cestitke navijacima intera na pobjedi
Inter puno bolji,vise pokazali i na kraju zasluzeno slavili. Cestitke navijacima intera na pobjedi
Inter je prošle sezone nastojao igrati fudbal stalno, ovaj Milan sa Gatuzom to ne igra, dijelom što ne mogu, dijelom što Gatuzo to tako postavi.SiamoNoi je napisao/la:Realno,nema ni Milan kadar za nosit se trenutno sa prve tri ekipe lige.Inter je ovo trebao riješit još u prvom dijelu i skoro se ostalo bez pobjede što bi bilo blago razočaranje.Milan mora dobit utakmicu manje što ima i -3 je nad mjestom koje vodi u LP.I što duže se trebaju na toj nekoj maloj razlici zadrzat kako bi do kraja ostali u igri i dali si šansu.Slično kao Inter prosle godine.S tom razlikom da je tada Spalletti ipak furao neki svoj stil u svakoj utakmici dok je što ovdje kazes kod Gattusa nesto drugaciji slucaj.sljivo je napisao/la:Gatuzo je još neiskusan, svih ovih kola i ovu tekmu ekipa mu pokazuje oscilacije. Čini mi se da se on prije svega prilagođava protvniku nego što ganja da ima svoju igru i da nju fura u svim tekmama. Mislim da se nada da će individualnom kvalitetom riješiti one slabije a ove jače ovakvim pristupom ili pristupima. Rizično je to. Nek ti buranija uzme bodove gotov si.
Znaš, nije toliki problem što se on zatvori protiv Intera, na kraju krajeva jači ste od nas trenutno, al' je problem što će Milan ovako izgledati i protiv Juventusa i protiv Chieva, određeni dio utakmice, samo je pitanje koliko je protivnik sposoban da to iskoristi, a koliko je Milan pod Gatuzom kiksao protiv manjih ekipa, reklo bi se da su protivnici itekako sposobni.
I onda skontaš da tako od Lige prvaka nema ništa, jednostavno ne igraš fudbal i ne djeluješ kao ekipa koja zaslužuje Ligu prvaka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Big game igrač, nikad neće izdati. Da sam vlasnik, menadžer, šta već nekog kluba, odma bi blank ček ponudio Kinezima. Strašan igrač.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zamjere mu što nema puno dodira sa loptom na utakmicama
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-6. Mi dolazimo! Crno bijeli jel vas strah? 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- invincible1921
- Kontakt:
Pa djetetam kad se zaholacamo sad padaju Barca, Lazio, Genoa, pa opet Barca...i onda nas hladi Frosinone i AtalantaMago je napisao/la:-6. Mi dolazimo! Crno bijeli jel vas strah?
=\_1921_/=
Nema tog čeka koji ga odvodi iz Intera.Skida Meazzu sa trona najboljih strijelaca u povijesti klubaOsim13 je napisao/la:Big game igrač, nikad neće izdati. Da sam vlasnik, menadžer, šta već nekog kluba, odma bi blank ček ponudio Kinezima. Strašan igrač.
To bi još bolje bilo, iskreno se nadam da će ostati i lagano se ušetati u odabrano društvo Intera.SiamoNoi je napisao/la:Nema tog čeka koji ga odvodi iz Intera.Skida Meazzu sa trona najboljih strijelaca u povijesti klubaOsim13 je napisao/la:Big game igrač, nikad neće izdati. Da sam vlasnik, menadžer, šta već nekog kluba, odma bi blank ček ponudio Kinezima. Strašan igrač.
Maxi se spasiomiki_92 je napisao/la:kakav grob je ova Wanda, zamisli zbog nje suknuti jaranu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Alen Škoro
- Kontakt:
Igraci kao Icardi, Cristiano Ronaldo, Dzeko, Higuain podsjecaju na onaj stari dobri Calcio i hvala im na tome.
Po meni, mozda je subjektivno, Inter ima jedan od najboljih stoperskih tandema na svijetu(Skrinar, De Vrij-zamjena im Miranda) i ponajbolju 9ku - Mauro Icardi.
Po meni, mozda je subjektivno, Inter ima jedan od najboljih stoperskih tandema na svijetu(Skrinar, De Vrij-zamjena im Miranda) i ponajbolju 9ku - Mauro Icardi.
NON MOLLARE MAI
Alen Škoro je napisao/la:
Po meni, mozda je subjektivno, Inter ima jedan od najboljih stoperskih tandema na svijetu(Skrinar, De Vrij-zamjena im Miranda).

Wanda je beton,**** jarane.Lillard je napisao/la:Maxi se spasiomiki_92 je napisao/la:kakav grob je ova Wanda, zamisli zbog nje suknuti jaranu![]()
Icardi je najbolji napadac svijeta.
nije ni meni wanda toliko loša 
ma i da je grob od žene, manje bitno, je li baš teško zamisliti da se eto možda, baš... vole
ma i da je grob od žene, manje bitno, je li baš teško zamisliti da se eto možda, baš... vole
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Meni se nedavno desila slicna situacija,dje nisam nista kriv a ispalo je da sam smece tako da...**** jarane.
Nisu mi jasni talijani koliko prigovaraju,a covjek je kapiten u pravom smislu te rjeci ne J**+ nikakve pritiske ni 1% a daje golove ko na traci.
Za mene najbolji napadac danasnjice.
I igrac kojeg bi najradije vidio u Madridu.
Nisu mi jasni talijani koliko prigovaraju,a covjek je kapiten u pravom smislu te rjeci ne J**+ nikakve pritiske ni 1% a daje golove ko na traci.

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Reče čovjek koji je zbog raspalog Milana odbio Juventus.Bonucci: Zbog Juventusa sam odbio Manchester United
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- L'Avvocato
- Kontakt:
Zato što znaju priču iza svega.Dzoni je napisao/la:Meni se nedavno desila slicna situacija,dje nisam nista kriv a ispalo je da sam smece tako da...**** jarane.
Nisu mi jasni talijani koliko prigovaraju,a covjek je kapiten u pravom smislu te rjeci ne **** nikakve pritiske ni 1% a daje golove ko na traci.
Čovjek ga doveo u Evropu, otvorio mu vrata kuće i udomio dok se ne snađe a ovaj prvo šta je uradio je bilo to da mu je zabio ženi. Poslije još i djecu uzeo.
Mislim, ako je tebi to ok onda s tobom nešto nije uredu.
To da je dobar napadač stoji. Najbolji nije.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.