Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Džeko željan dokazivanja kada smo ispali.
Misliš da te vadi ovaj go seljačino jedna, vadi al u kurcu, vadi jedino kod raje koja nema pojma o fudbalu. Kad trebaš igrati kako treba gladiš muda. Onu pusu što si poslo Amri da znaš da je nabijem na ****
hahahahahahahahahNeutral je napisao/la:Džeko željan dokazivanja kada smo ispali.
pa mozel nasem narodu iko udovoljit..da nije dobar bilo bi : ni ovu zadnju utakmicu se nije udostojio odigrat kako treba,ni protiv Iranaca ne moze nista itd itd cccccccccccccc
Ni sa jos 10 ovakvih golova ne mogu zaboraviti kakav si smrad bio protiv Nigerije... 
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Piši hvalospjeve o Džeki, rekao sam prije utakmice da zabije i deset golova, mene briga. Ne mijenjam ja mišljenje kao pojedinci koji se prodaju tako olahko.
Trči Edine, trudi se, legendo, naš dijamant, naš osmijeh koji se širi Brazilom, budi naš ponos, ponos cijele BiH.
GDJE STE MIŠEVI, DŽEKO ZABIO, IZAĐITE MIŠEVI IZ RUPA!!!
Trči Edine, trudi se, legendo, naš dijamant, naš osmijeh koji se širi Brazilom, budi naš ponos, ponos cijele BiH.
Vidi zna i po zemlji sutat 
jesi dobar i to ?Neutral je napisao/la:Piši hvalospjeve o Džeki, rekao sam prije utakmice da zabije i deset golova, mene briga. Ne mijenjam ja mišljenje kao pojedinci koji se prodaju tako olahko.
mislio sam da ce Džeko onim odlicnim golom ljevicom malo primiriti ove dežurne forumske hejtere i pljuvače - ali se gadno prevarih
oni još gore pljuju
only in Bosnia
oni još gore pljuju
-
nebeskasila
- Kontakt:
Jedan gol nije ništa riješio. Puno golova će trebati poslije onog osmijeha protiv Nigerije. Ne zaboravlja se to lako.
nebeskasila je napisao/la:Jedan gol nije ništa riješio. Puno golova će trebati poslije onog osmijeha protiv Nigerije. Ne zaboravlja se to lako.
ko se smije zlo ne misli
Da inače je izmet ako kažemo da se nije trudio, nije htio ili mogao i da mu je sad ovaj go samo za je*ene statistike, nista viseAjsKjub je napisao/la:Pola foruma sad mora jesti svoj izmet, neka tako vam i treba.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Ovaj gol nece promjeniti moje misljenje o setacu 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dzaba ga je dao......
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
nije mi jasno koji mozak moras imati da branis setaca po terenu koji igra za SVETINJU
sad će ga opet pola nacije zakivati u zvijezde nakog gola
neki brzo zaboravljaju i tako im je lako zamazati oči
neki brzo zaboravljaju i tako im je lako zamazati oči
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Re: Odg: Edin Džeko
ono setanja u najbitnijoj utakmici ikad ne moze oprati deset golova na ovoj revijalnoj.let3 je napisao/la:mislio sam da ce Džeko onim odlicnim golom ljevicom malo primiriti ove dežurne forumske hejtere i pljuvače - ali se gadno prevarih![]()
oni još gore pljuju![]()
![]()
only in Bosnia
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Da smo imali boljeg trenera i da sudija nije ponistio Edinov cist gol protiv Nigerije...
EDINE LEGENDO NAŠA!
EDINE LEGENDO NAŠA!
- Ponos Torina
- Kontakt:
ovo je Dijamant a ne ovaj nas lazni.....

tako se igra za svoju drzavu

tako se igra za svoju drzavu
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
gdje si LigataSamoZeljo je napisao/la:Da smo imali boljeg trenera i da sudija nije ponistio Edinov cist gol protiv Nigerije...
EDINE LEGENDO NAŠA!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 11 gostiju.