Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Ma nisi ti normalan... Tako ste isto govorili da će se desit u Lisbonu i da će bit udaranja ovog onog, a ništa od toga naravno nije bilo. Ljudi ne igra se naša liga. I dosta sa tim "vidovnjačkim" sranjima. Pišite nešto konkretno, razmišljajte ko bi mogao najbolje na poziciji stopera odigrat, pokušajmo bit optimistični jer imamo razlog a ne pesimisiti...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Evil Genius
- Kontakt:
alo ba futebolshit skuliraj brate popi' pivo 

Zadnja izmjena: Evil Genius, dana/u 16 nov 2009, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Pozdrav svima.
Imam potrebu da podijelim ovaj svoj osjećaj s vama. Prijatelji moji ja vam ne mogu opisat koliko sam ja ponosan što sam BOSANAC. Nakon subote osjećam toliko emocija u sebi da sam gotov eksplodirao. Ljudi moji iako smo izgubili sa 1:0 meni je lično bila uživancija gledat kako naši hebu Portugalce. U centru Lisabona ljudi im zdrmaju dvije prečke i stativu i uz to još par 100 postotnih prilika. Nema veze što su izgubili za mene su pobjednici, veliki idoli. I da se desi ta nesreća da se ne plasiramo na SP ja ću opet biti presretan jer biti Bosanac u ovom trenutku je nešto prelijepo. Bilo je neopisivo vidjeti portugalce kako se raspravljaju međusobno i kako panično izbijaju lopte iz svog šesnesterca. Toliko su naši reprezentativci dobri da ih se odbrambeni igrači koji igraju u najboljim evropskim ligama i klubovima boje ko zmija. SVAKA ČASTA NAŠIM ZMAJEVIMA ZA SVE ŠTO SU NAPRAVILI DO SAD I AKO SE PLASIRAJU NA SP MI ĆEMO BITI NAJSRETNIJA NACIJA NA SVIJETU, A IAKO SE NE PLASIRAJU OPET ĆEMO MI BITI PONOSNI NA NJIH!!!!!!!!
Pozdrav svim ljudima dobre volje.
Imam potrebu da podijelim ovaj svoj osjećaj s vama. Prijatelji moji ja vam ne mogu opisat koliko sam ja ponosan što sam BOSANAC. Nakon subote osjećam toliko emocija u sebi da sam gotov eksplodirao. Ljudi moji iako smo izgubili sa 1:0 meni je lično bila uživancija gledat kako naši hebu Portugalce. U centru Lisabona ljudi im zdrmaju dvije prečke i stativu i uz to još par 100 postotnih prilika. Nema veze što su izgubili za mene su pobjednici, veliki idoli. I da se desi ta nesreća da se ne plasiramo na SP ja ću opet biti presretan jer biti Bosanac u ovom trenutku je nešto prelijepo. Bilo je neopisivo vidjeti portugalce kako se raspravljaju međusobno i kako panično izbijaju lopte iz svog šesnesterca. Toliko su naši reprezentativci dobri da ih se odbrambeni igrači koji igraju u najboljim evropskim ligama i klubovima boje ko zmija. SVAKA ČASTA NAŠIM ZMAJEVIMA ZA SVE ŠTO SU NAPRAVILI DO SAD I AKO SE PLASIRAJU NA SP MI ĆEMO BITI NAJSRETNIJA NACIJA NA SVIJETU, A IAKO SE NE PLASIRAJU OPET ĆEMO MI BITI PONOSNI NA NJIH!!!!!!!!
Pozdrav svim ljudima dobre volje.
u srijedu nakon zavrsetka utakmice ima da se pjeva "its amazing so amazing , so amazing , so amazing , so amazing"

There is only one Zvjezdan Misimovic
Dzeko , Vedo, Miske , Sejo , Džezvica , Pjana , Spaha , Safet , Jaha , Keno
Dzeko , Vedo, Miske , Sejo , Džezvica , Pjana , Spaha , Safet , Jaha , Keno
ej ljudi, evo ja "skladao" jednu pjesmu, tj.malo je preradio. Ako se netko sjeca one pjesme "I will survive" od Glorie Gaynor. E, moja verzija ide ovako: At first time we were afriad, we were petrified, thinking how could we defeat that mighty Portugal, but then Ćiro came to us, and Ćiro said to us: "dont worry fellows, we will smash them into ash"...oooohhhh yessss indeed, oohhhh yessss we will, going back to home and sing, going to Africa and dance... na na n nan nan lal la la la la la lal la

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- NK_CELIK
- Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
- Kontakt:
Ljudi imam jednu formaciju sa kojom bi dobili 101% a kladim se da ce te se svi na forumu sloziti sa istom i da sa ovom formacijom Portugal nema nikakve sanse !!!!!
Ajd daj da vidimo ?NK_CELIK je napisao/la:Ljudi imam jednu formaciju sa kojom bi dobili 101% a kladim se da ce te se svi na forumu sloziti sa istom i da sa ovom formacijom Portugal nema nikakve sanse !!!!!
pa reci koja je to formacija brateNK_CELIK je napisao/la:Ljudi imam jednu formaciju sa kojom bi dobili 101% a kladim se da ce te se svi na forumu sloziti sa istom i da sa ovom formacijom Portugal nema nikakve sanse !!!!!

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Haha Dubrava desetka za pjesmu. 
De uklonite ovoga spamatora.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Ponos Torina
- Kontakt:
test
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 16 nov 2009, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
hvala, hvalaPrincipatus je napisao/la:Haha Dubrava desetka za pjesmu.

ej $ " ', %, ја ' $ " & " " $ " је то $ у ". " " $, % те ", % " срце ", све се ' ? " "

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
NK_CELIK je napisao/la:Ljudi imam jednu formaciju sa kojom bi dobili 101% a kladim se da ce te se svi na forumu sloziti sa istom i da sa ovom formacijom Portugal nema nikakve sanse !!!!!
pa reci
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- NK_CELIK
- Kontakt:
Evo formacija sa kojom nam ni Portugal ni Brazil u Zenici ne bi mogli nista:
------------------------------------Hasagic-------------------------------
---Salihamidzic-----------Konjic-----------Hibic----------V. Music------
----------------D. Vikic----------------S. Patkovic------------------------
------------Pjanic(Ibricic)----------------------Misimovic--------------
-----------------------Muslimovic-----------Dzeko-------------------------
Evo prijavijo sam se na ovaj forum i ako več čitam vijesti pola godine na ss.ba =D
Moram reč da onako kako su Portugalci nas dočekali u Portugalu tako treba u Zenici i njima!!!! Sve i jednog portugalskog navijača sa pendrekom po glavi!
HAJDE BOSNO !!! VJERUJEM U POBJEDU!!!!
Moram reč da onako kako su Portugalci nas dočekali u Portugalu tako treba u Zenici i njima!!!! Sve i jednog portugalskog navijača sa pendrekom po glavi!
HAJDE BOSNO !!! VJERUJEM U POBJEDU!!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Evo Danasnji intervju Marjan.M. 
nadam se da radi
nek neko potvrdi da li radi link

nadam se da radi
nek neko potvrdi da li radi link
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 16 nov 2009, 13:48, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
NK_CELIK je napisao/la:Evo formacija sa kojom nam ni Portugal ni Brazil u Zenici ne bi mogli nista:
bravo, odlična formacija, javi ćiri odmah za ovo, ovako treba igrati protiv portugala

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- NK_CELIK
- Kontakt:
Pa to samo ako se svi mi usaglasimo oko ovoga da posaljemo Ciri pismo sutra u toku dana....
Gdje je?Ponos Torina je napisao/la:Evo Danasnji intervju Marjan.M.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- NK_CELIK
- Kontakt:
Ma lazu ba jarane svi, valjda od Cire prelazi ta neka epidemija laganja......Knele je napisao/la:Gdje je?Ponos Torina je napisao/la:Evo Danasnji intervju Marjan.M.

- Ponos Torina
- Kontakt:
Knele je napisao/la:Gdje je?Ponos Torina je napisao/la:Evo Danasnji intervju Marjan.M.
potvrdi da li radi link???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.