a vidi ovog jos goriCautinho je napisao/la:![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
a vidi ovog jos goriCautinho je napisao/la:![]()
![]()
ja baaHZ_ilidzaa je napisao/la:a vidi ovog jos goriCautinho je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
reci im kinguCautinho je napisao/la:Niste ni vi sveti.
HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHeller je napisao/la:Slažem seOtelo je napisao/la:Bolje je sutiti i pustiti da misle da si glup,nego progovoriti i tako otkloniti svaku sumlju.
Jednom riječju, patetika. Forum nije mjesto za to, pogotovo jer se odavno zna da su svi ovdje zajebanti. Boli mene qrac realno šta si ti proš'o u životu, jer te lično ne poznajem i glupo je jako kada napišeš:"ismijavate me, ja sam preživio ovo, ja sam preživio ono..." tražiš da neko suze lije nad tvojom sudbom. Naravno ne govorim ti ovo da bih ismijavao tvoju situaciju ( ne znam ni kakva je uopće ) ali svakako da ću da ismijavam tvoje pokušaje samosažaljevanja i to ovdje na forumu. Istini na volju, yebe mi za koga ti navijaš, i vjerujem da nikako ne interesuju tvoje ispovjedi zbog čega si prije govorio Hala Madrid a sada visca el barca i sl. stvari, a zanima me ta ispovjed samo kao zayebancija kojom ću da te zayebavam jer si patetičan. Ti idalje piši glupe postove ja ću idalje da te ismijavam.Cautinho je napisao/la:Sta imam nastavljat?Samo sam rekao ono sta mi je bilo na dusi i sto me je mucilo.Yebe se meni za vas.Ja cu danas-sutra napustiti ovaj forum i necu vise nikad u zivotu morati pomisliti na vas.A vi nastavite traziti nove "zrtve",a najvece zrtve ste zapravo sami vi.Pravite se tu da ste vi gospoda,a umjesto da me razumijete,ismijavate me.Ja da spomenem na ulici bilo kojem normalnom covjeku,sve sto sam oko toga napisao na ovom forumu,svi bi me razumijeli.Haj vozdra i zeljno iscekujte moj sljedeći post,da imate na sta izdrk*t.
Ajd ne izvlaci seOtelo je napisao/la:Nije prvi put da grijesim u pisanju a i ovo je kopirano sa fb,naletio u pravo vrijeme al se neko zeznuo.Al opet moja je greska sto nisam pogledao bolje.
Svakom se desi, ali uglavnom znamo sta si htio reciOtelo je napisao/la:Nije prvi put da grijesim u pisanju a i ovo je kopirano sa fb,naletio u pravo vrijeme al se neko zeznuo.Al opet moja je greska sto nisam pogledao bolje.
ev priznat cu da ne znam reci Ć i Đ,te razliku u nekim rijecima izmedju nj i ljHZ_ilidzaa je napisao/la:Ajd ne izvlaci seOtelo je napisao/la:Nije prvi put da grijesim u pisanju a i ovo je kopirano sa fb,naletio u pravo vrijeme al se neko zeznuo.Al opet moja je greska sto nisam pogledao bolje.![]()
Ko prizna pola mu se dodaje
Sve je to za njude.Otelo je napisao/la: ev priznat cu da ne znam reci Ć i Đ,te razliku u nekim rijecima izmedju nj i lj
pa ne sad toliko,vecinom kad se nadje m il n ispred nj odnosno lj se zbunimMonolog je napisao/la:Sve je to za njude.Otelo je napisao/la: ev priznat cu da ne znam reci Ć i Đ,te razliku u nekim rijecima izmedju nj i lj
cire mu, lektore.Sveti je napisao/la:ja ću idalje da te ismijavam.
Blizanci, blizankinjeMonolog je napisao/la:Avaj, pa bliznakinje je pravilno.