To je nesta u rangu onoga da dodje Zvone Vukic ili pak odluka onoga lika da umesto u Valensiju dodje u Olimpik.

Jel ima neki problem jarane,,,,,,,Devil je napisao/la:E cuj Piksi da bude trener.![]()
To je nesta u rangu onoga da dodje Zvone Vukic ili pak odluka onoga lika da umesto u Valensiju dodje u Olimpik.
Problem ? Ja ga ne vidim.pabizo je napisao/la:Jel ima neki problem jarane,,,,,,,Devil je napisao/la:E cuj Piksi da bude trener.![]()
Uporedio stadion,ne klub,jer tribina na Otoci je ista kao tribina Zeleznika.Mancini je napisao/la:Nemojte čovjeku previše zamjeriti.Moje je mišljenje da čovjek nema neko dobro mišljenje o Olimpicu jer se sjećam da je jednom podavno usporedio isti sa jednim propalim klubom iz Beograda.
U redu!Sjetio sam se jednog starog posta a vidim i ti si se sjetio.Devil je napisao/la:Uporedio stadion,ne klub,jer tribina na Otoci je ista kao tribina Zeleznika.Mancini je napisao/la:Nemojte čovjeku previše zamjeriti.Moje je mišljenje da čovjek nema neko dobro mišljenje o Olimpicu jer se sjećam da je jednom podavno usporedio isti sa jednim propalim klubom iz Beograda.
Vamos je napisao/la:Kakva je druga tribina u Zelezniku? Da nisu podjonili ovi nasi projekat za Otoku od tamo![]()
![]()
p.s ne radi se o Olipiku da ne napadnete odmah, opstina je gradila stadion na Otoci.
Sta je sa onom pricom vezano oko promjene imena stadiona na Otoci????
Vamos je napisao/la:Kakva je druga tribina u Zelezniku? Da nisu podjonili ovi nasi projekat za Otoku od tamo![]()
![]()
p.s ne radi se o Olipiku da ne napadnete odmah, opstina je gradila stadion na Otoci.
Sta je sa onom pricom vezano oko promjene imena stadiona na Otoci????
Teska srca,taman zaboravim na Zeleznik i onda ga moram spomenuti i jos stadion stavljati.ivan.balic je napisao/la:Jesi završio Devil sa promocijom susjedne nam države??? Nadam se da si sada u ekstazi![]()
![]()
Sretno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.