DIvi Boksica legende....kad se orilo sa tribina......ALEEEEN BOKSICCCC. Palac gore za klip i fotku !!
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Joj @sarajlija gdje ovo izvuce, svaka ti dala....vode iz bokala
DIvi Boksica legende....kad se orilo sa tribina......ALEEEEN BOKSICCCC. Palac gore za klip i fotku !!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Juventus se uključio u utrku za Srnu
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2666.html
Srna bi bio strasno pojacanje,jedan od najboljih desnih bekova Evrope...bilo bi odlicno dovesti ga.
Pozvani igrači za Fiorentinu:
2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
13 Manninger
14 Aquilani
17 Traore
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Lanzafame
23 Pepe
27 Krasic
30 Storari
41 Giannetti
43 Sorensen
44 Kirev
@adinjo
slika ima i na oficijelnoj str.. znaju oni sta treba postavit
a video ni sam nezz odakle hehe 
Srna bi bio strasno pojacanje,jedan od najboljih desnih bekova Evrope...bilo bi odlicno dovesti ga.
Pozvani igrači za Fiorentinu:
2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
13 Manninger
14 Aquilani
17 Traore
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Lanzafame
23 Pepe
27 Krasic
30 Storari
41 Giannetti
43 Sorensen
44 Kirev
@adinjo
slika ima i na oficijelnoj str.. znaju oni sta treba postavit
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sutra utakmica protiv Fiorentine, termin već poznati subota 20:45, ove sezone najviše smo utakmica u ovom terminu igrali, mnogo subota se nije ni izašlo u grad, ali ni ne žalim se bitno je da Juve igra dobro i to je najbitnije.
Sutra aBd pobjediti Fiorentinu i čekati utakmice Napolia i Lacia i nadati se da će izgubiti i eto Juventusa možda već u nedjelju na drugom mjestu
.
Što se tiče utakmice sa Fiorentinom, bitno je da su Aquilani i Marchisio potpuno spremni za utakmicu. Mislim da bi sutra od prve minute mogao zaigrati i Traore umjesto Grossa. Ja bih volio da sutra Ale krene od prve minute, ali male su šanse (Iaquinta će starati), jer u srijedu se igra EL, tako da će Ale sutra ući u drugom poluvremenu. Jer morat će u srijedu cijelu tekmu najvjerovatnije odraditi protiv Lecha.
Mislim da će to sutra izgledati ovako:
..................................Storrari................................
Motta....................Bonucci................Chiellini.............Traore
Krasić...................Melo..............Aquilani.................Marchisio
........................Iaquinta............Quagliarella...................,,
Sutra aBd pobjediti Fiorentinu i čekati utakmice Napolia i Lacia i nadati se da će izgubiti i eto Juventusa možda već u nedjelju na drugom mjestu
Što se tiče utakmice sa Fiorentinom, bitno je da su Aquilani i Marchisio potpuno spremni za utakmicu. Mislim da bi sutra od prve minute mogao zaigrati i Traore umjesto Grossa. Ja bih volio da sutra Ale krene od prve minute, ali male su šanse (Iaquinta će starati), jer u srijedu se igra EL, tako da će Ale sutra ući u drugom poluvremenu. Jer morat će u srijedu cijelu tekmu najvjerovatnije odraditi protiv Lecha.
- Interista di cuore
- Kontakt:
sutra je derbi,ako se ne varam Juve i Firenca su rivali...ocekujem dobru tekmu i vasu pobjedu sa nekih 2:1 il 3:1,Milos ce to rijesit...gledam tekmu sa jaranom juventinom,pa cu ga dobro izmezetit ako kojim slucajem ne dobijete 
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
a ko vam je ovaj traore na lijevoj strani ?juventus 0244 je napisao/la:Sutra utakmica protiv Fiorentine, termin već poznati subota 20:45, ove sezone najviše smo utakmica u ovom terminu igrali, mnogo subota se nije ni izašlo u grad, ali ni ne žalim se bitno je da Juve igra dobro i to je najbitnije.
Sutra aBd pobjediti Fiorentinu i čekati utakmice Napolia i Lacia i nadati se da će izgubiti i eto Juventusa možda već u nedjelju na drugom mjestu.
Za zivot cijeli!
- Interista di cuore
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987@
Armand Traore iz Arsenala,na posudbi u Juventusu...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
[quote="sarajlija89"]Juventus se uključio u utrku za Srnu
Da ga hocete dovesti,ne mogu vise gledati da dolazi u kontekst sa Chelsea-jem !!
Da ga hocete dovesti,ne mogu vise gledati da dolazi u kontekst sa Chelsea-jem !!
Chelsea F.C.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Interista di cuore je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987@
Za zivot cijeli!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sutra očekujem pobjedu Juventusa, minimalnu ( rutinski ) te briljantnu partiju mog` miljenika.

mislis danas?
pravi derbi danas protiv Viola.. ustvari, derbi za njih a za nas neka prosjecna tekma
treba Mont0-a zajebavat

pravi derbi danas protiv Viola.. ustvari, derbi za njih a za nas neka prosjecna tekma
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Haha, ja fakat ne osjecam nikakav animozitet prema Juventusu, valjda nisam nikad osjetio draz te utakmice uzivo, a ni cuo misljenja ljudi. Znam da je u Firenci to veliki derbi otkad je Baggio presao u Juventus, i da ljudi Juveta zovu "merdom", ali mi to nije dovoljno, jos uvijekItalia je napisao/la:mislis danas?![]()
pravi derbi danas protiv Viola.. ustvari, derbi za njih a za nas neka prosjecna tekmatreba Mont0-a zajebavat
![]()
Ako cete zajebavati, dodjite na "moju" temu (mislim da sam jedini forumas koji ima samo svoju temu), da napucamo broj stranica,
Support Velez, It's logical! ★
- sarajlija89
- Kontakt:

Iskreno,pribojavam se malo ove tekme...al ako bi dobili...mnogo bi nam vazno bilo.
U svakom slucaju,momcima puno srece,nek pokazau zelju i borbu a rezultat aBd nece izostati.Treba Alex pocet tekmu,vrijeme je za jedan slobodnjak..imam osjecaj
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Kakav ti je to teletekst.
Apsolutno mi je svejedno ko ce pobediti,mozda i pogledam tekmu,jos uvek se razmisljam za veceras izmedju vas i Bordeaux-Lille pa cemo videti,no posto vidim da su i Ljajic i Krasic u ekipi mozda se ipak odlucim pre za vas.
Apsolutno mi je svejedno ko ce pobediti,mozda i pogledam tekmu,jos uvek se razmisljam za veceras izmedju vas i Bordeaux-Lille pa cemo videti,no posto vidim da su i Ljajic i Krasic u ekipi mozda se ipak odlucim pre za vas.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- sarajlija89
- Kontakt:
ma rai ttx
dobro to rade..vec godinama imaju graficke prikaze i statistike...cesto citam ttx Rai-a
Pa kako ces mrtve francuze gledat i to jos stavit u kontext sa ovakvom tekmom...

Valjda razumijete talijanski
Posljednjih 10 tekmi,4 pobjede jJuventusa,5 remija i jedan trijumf viola
U Torinu,71 tekma,46 pobjeda Juventusa,19 remija i samo 6 pobjeda Fiorentine.
Nadam se da ce se i veceras tradicija nastaviti...
FORZA JUVE
Pa kako ces mrtve francuze gledat i to jos stavit u kontext sa ovakvom tekmom...

Valjda razumijete talijanski
Posljednjih 10 tekmi,4 pobjede jJuventusa,5 remija i jedan trijumf viola
U Torinu,71 tekma,46 pobjeda Juventusa,19 remija i samo 6 pobjeda Fiorentine.
Nadam se da ce se i veceras tradicija nastaviti...
FORZA JUVE
hahahahahahaaMont0 je napisao/la:Haha, ja fakat ne osjecam nikakav animozitet prema Juventusu, valjda nisam nikad osjetio draz te utakmice uzivo, a ni cuo misljenja ljudi. Znam da je u Firenci to veliki derbi otkad je Baggio presao u Juventus, i da ljudi Juveta zovu "merdom", ali mi to nije dovoljno, jos uvijekItalia je napisao/la:mislis danas?![]()
pravi derbi danas protiv Viola.. ustvari, derbi za njih a za nas neka prosjecna tekmatreba Mont0-a zajebavat
![]()
Dok ovi "nasi" imaju specijalan naziv JuNe,
Ali eto, ni njega ne koristim aman
Ako cete zajebavati, dodjite na "moju" temu (mislim da sam jedini forumas koji ima samo svoju temu), da napucamo broj stranica,
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Ponos Torina
- Kontakt:
Glavni akteri vecerasnje utakmice po meni...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Još malo i počinje treba iskoristiti ovaj remi Milana i doći na -7.
Forza Juve!
Forza Juve!
Melo i Giorgino su u psihickom "down-u", ne mogu protiv svoga kluba igrati nikako

Support Velez, It's logical! ★
zaboravio si brate QuagliarelluPonos Torina je napisao/la:Glavni akteri vecerasnje utakmice po meni...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Oni su u najboljoj formi tako da od ove trojice ocekujem da ginu i donesu novu ubjedljivu pobjedu....Od napadaca nista neocekujem...Mont0 je napisao/la:Melo i Giorgino su u psihickom "down-u", ne mogu protiv svoga kluba igrati nikako![]()
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.