Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 26 nov 2010, 02:07

Omerbavarac je napisao/la: E ovako ste vi i kupovali utakmice. :D
Silovali fenjerase, davali im kojekakvu nadu za prezivljavanjem i poneki nova, a uzimali bodove i ganjali prvp mjesto. :mrgreen: :mrgreen:

Malo sam se nasalio, nadam se da se nece uzeti za ozbiljno.
Dokle se vec doslo s tim kupom? Znam da se su se protekle dvije noci igrale utakmice.
Ja sam jedanput prema tebi omere zbog slične stvari podigao žučnu raspravu, misleći da si zlonamjeran i na kraju me uvjeriše da nisi tako da ti ja ovaj put neću zamjeriti :D

A što se tiče kupa mislim da je ovako:

Udinese 2 - 1 Lecce
Genoa 3 - 1 Vicenza
Lazio 3 - 0 AlbinoLeffe
Cagliari 0 - 3 Bologna
Catania 5 - 1 Brescia
Chievo- Novara 30.11.2010
Fiorentina - Reggina 30.11.2010
Bari - Livorno 01.11.2010

Prije ovih utakmica su bila još tri kola kupa, ovo je četvrto kola, a poslije ovog slijedi 1/8 finala, gdje se uključuje još osam ekipa: Napoli, Inter, Roma, Juventus, Palermo, Parma, Milan, Samdoria (odnosno prvih osam na kraju prosle sezone ide direktno u 1/8 finala koliko ja znam)

Evo parova:

Napoli-Bologna
Inter-Genoa
Roma-Lacio
Juventus-Catania
Palermo-
Parma-
Milan-
Samdoria-Udinese
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 nov 2010, 08:06

Aquilani nece u Englesku nazad to je sigurno, hajd sto vjerujem da cemo ga otkupit nego sto i on sam nece tamo da se vraca pa da ponovo propadne a ovamo ozivio i vratio se u reprezentaciju, klauzula postoji i kad udjemo u LP a nadam se da hocemo ,pare nisu problem :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 nov 2010, 08:09

Adinjo je napisao/la:http://www.metro.co.uk/sport/football/8 ... l-adebayor

Ode nam sad i Krasic :lol: ....ovo izgleda "World's Bullshit Week" :mrgreen:
cuo sam i ja , Krasic ode, nego isto procitah Messia detalji djele od Stoke City-a , valjda posudba s pravom otkupa ;) :mrgreen: :mrgreen: p.s.ovaj novinar ni pozicije na terenu nema pojma a kamoli da clanak napise pa da makar nesto povjerujemo, nek se ugleda na Goal.com oni kad lazu makar povjerujes koji dan :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 26 nov 2010, 10:53

JuveSissoko je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:http://www.metro.co.uk/sport/football/8 ... l-adebayor

Ode nam sad i Krasic :lol: ....ovo izgleda "World's Bullshit Week" :mrgreen:
cuo sam i ja , Krasic ode, nego isto procitah Messia detalji djele od Stoke City-a , valjda posudba s pravom otkupa ;) :mrgreen: :mrgreen: p.s.ovaj novinar ni pozicije na terenu nema pojma a kamoli da clanak napise pa da makar nesto povjerujemo, nek se ugleda na Goal.com oni kad lazu makar povjerujes koji dan :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:

kakav Liverpool, pa oni nemaju para za Grygeru a kamoli Aquilanija :lol: nas je, samo me jedne stvar strah... da ne zavrsi kao Caceres.. da igra odlicno i da ga na kraju ne otkupe :x
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 nov 2010, 15:01

U četvrtak navečer Juventusov sportski direktor Beppe Marotta bio je gost u “Il Bianco e il Nero” show.

Pitan je sa dosta važnih pitanja medju kojima su i problemi sa ozlijedama, novi ugovor Chiellinijev, prelaznim rokovima i o predsjedniku Andrei Agnelliu.

Povrede: " 80% su povrede koje se dese zbog ritma utakmica ili nekog starta, mišićne povrede su minimalne kod nas. Mislim da postoji niz faktora koji se odnose na brzinu tekme."

Juve i mediji: "Medijski aspekt našeg kluba je takav da svaku situaciju, dobru ili lošu, se preuveličava,ali to se dogadja sa velikim timovima. Ja se nikada nisam našao nepripremljen."

Sorensen: "Mi stvaramo uspješan model ovdje i tu se nalaze tri tipa igrača. Krajnji su mladi igrači koji mogu napredovati do prve momčadi a mi imamo i dobre scaute. Sorensena je vidio Tinti tim, onda ga je Paratici posmatrao da bi ga na kraju ja doveo na posudbu u Juventus za 15 hiljada eura."

Chiellinijev ugovor: "Ako postoje ciljevi koji donose prihod klubu ispravno je da i igrači imaju neke koristi od toga. Zatim tu je etika i estetika koju smatramo jako bitnom, te smo uzeli primjer iz nekih drugih sportova kao npr. moto utrke."

Zimski mercato: "U januaru? To je prilika koja mora biti shvaćena od svih timova, prvo procijenite faktore koji povećavaju kvalitet tima. Drugi aspekt je ekonomski,nećemo praviti neka velika ulaganja, jer u ovom prelaznom roku nema odličnih igrača u koje možemo ulagati."

Ljetni mercato: "Mi već radimo na njemu. Quagliarella & Aquilani su prvi ciljevi naših želja, i kao takve mi ćemo procijeniti sve aspekte njihove kupovine. Džeko ili Benzema? Ja bi uzeo Džeku. Maxi Lopez? On nikada nije bio u našim planovima."

Andrea Agnelli: "On je mladi menadžer s najvećim kapacitetom, dinamičnosti i strasti za boje Juventusa. On je kontinuitet odluke donesene prije stoljeća od strane Agnelli obitelji, velike nadležnosti kao poduzetnik i u nogometu. On ima puno poštovanje za uloge drugih i nikada ne napada područje nekog drugog čovjeka."

FC Ljuta Krajina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 nov 2010, 15:16

Siniša Mihajlović je pozvao 20 igrača za ovaj susret. Prema izvještajima sa officijalne web stranice ozlijedjeni igrači Frey, Jovetic, Montolivo, Mutu, Natali i Zanetti nisu uključeni u tu listu.

Pozvani igrači za sutra za meč sa Juventusom: Avramov, Babacar, Bolatti, Boruc, Camporese, Cerci, Comotto, D'Agostino, De Silvestri, Donadel, Felipe, Gamberini, Gilardino, Gulan, Ljajic, Marchionni, Miranda, Pasqual, Santana i Vargas.

Imaju i oni dosta problema sa povredama,al nas to ne smije zavarati...Sutra moramo maximalno koncentrisano i ozbiljno odigrati,izuzetno vazna tekma za nas.

Na danasnji dan,26.11.1996. Juventus je postao svjetski sampion,pobjedom protiv Rivera 1-0(Del Piero 82')

http://video.libero.it/app/play?id=054d ... acffab17c3

slika
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 26 nov 2010, 15:28

Stara dobra vremena. :P
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 nov 2010, 17:34

Joj @sarajlija gdje ovo izvuce, svaka ti dala....vode iz bokala :mrgreen:

DIvi Boksica legende....kad se orilo sa tribina......ALEEEEN BOKSICCCC. Palac gore za klip i fotku !!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 nov 2010, 20:35

Juventus se uključio u utrku za Srnu

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2666.html

Srna bi bio strasno pojacanje,jedan od najboljih desnih bekova Evrope...bilo bi odlicno dovesti ga.

Pozvani igrači za Fiorentinu:

2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
6 Grosso
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
13 Manninger
14 Aquilani
17 Traore
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Lanzafame
23 Pepe
27 Krasic
30 Storari
41 Giannetti
43 Sorensen
44 Kirev

@adinjo

slika ima i na oficijelnoj str.. znaju oni sta treba postavit :P a video ni sam nezz odakle hehe :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 nov 2010, 23:10

Sutra utakmica protiv Fiorentine, termin već poznati subota 20:45, ove sezone najviše smo utakmica u ovom terminu igrali, mnogo subota se nije ni izašlo u grad, ali ni ne žalim se bitno je da Juve igra dobro i to je najbitnije.

Sutra aBd pobjediti Fiorentinu i čekati utakmice Napolia i Lacia i nadati se da će izgubiti i eto Juventusa možda već u nedjelju na drugom mjestu ;) .

Što se tiče utakmice sa Fiorentinom, bitno je da su Aquilani i Marchisio potpuno spremni za utakmicu. Mislim da bi sutra od prve minute mogao zaigrati i Traore umjesto Grossa. Ja bih volio da sutra Ale krene od prve minute, ali male su šanse (Iaquinta će starati), jer u srijedu se igra EL, tako da će Ale sutra ući u drugom poluvremenu. Jer morat će u srijedu cijelu tekmu najvjerovatnije odraditi protiv Lecha.

Mislim da će to sutra izgledati ovako:

..................................Storrari................................

Motta....................Bonucci................Chiellini.............Traore

Krasić...................Melo..............Aquilani.................Marchisio

........................Iaquinta............Quagliarella...................,,

FC Ljuta Krajina

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 27 nov 2010, 00:38

sutra je derbi,ako se ne varam Juve i Firenca su rivali...ocekujem dobru tekmu i vasu pobjedu sa nekih 2:1 il 3:1,Milos ce to rijesit...gledam tekmu sa jaranom juventinom,pa cu ga dobro izmezetit ako kojim slucajem ne dobijete :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 27 nov 2010, 00:47

juventus 0244 je napisao/la:Sutra utakmica protiv Fiorentine, termin već poznati subota 20:45, ove sezone najviše smo utakmica u ovom terminu igrali, mnogo subota se nije ni izašlo u grad, ali ni ne žalim se bitno je da Juve igra dobro i to je najbitnije.

Sutra aBd pobjediti Fiorentinu i čekati utakmice Napolia i Lacia i nadati se da će izgubiti i eto Juventusa možda već u nedjelju na drugom mjestu ;) .

Što se tiče utakmice sa Fiorentinom, bitno je da su Aquilani i Marchisio potpuno spremni za utakmicu. Mislim da bi sutra od prve minute mogao zaigrati i Traore umjesto Grossa. Ja bih volio da sutra Ale krene od prve minute, ali male su šanse (Iaquinta će starati), jer u srijedu se igra EL, tako da će Ale sutra ući u drugom poluvremenu. Jer morat će u srijedu cijelu tekmu najvjerovatnije odraditi protiv Lecha.

Mislim da će to sutra izgledati ovako:

..................................Storrari................................

Motta....................Bonucci................Chiellini.............Traore

Krasić...................Melo..............Aquilani.................Marchisio

........................Iaquinta............Quagliarella...................,,
a ko vam je ovaj traore na lijevoj strani ?
Za zivot cijeli!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 27 nov 2010, 00:51

ThE_mAnIaCs_1987@
Armand Traore iz Arsenala,na posudbi u Juventusu...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 27 nov 2010, 00:55

[quote="sarajlija89"]Juventus se uključio u utrku za Srnu

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2666.html

Srna bi bio strasno pojacanje,jedan od najboljih desnih bekova Evrope...bilo bi odlicno dovesti ga.

Da ga hocete dovesti,ne mogu vise gledati da dolazi u kontekst sa Chelsea-jem !!
Chelsea F.C.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 27 nov 2010, 00:57

Interista di cuore je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987@
Armand Traore iz Arsenala,na posudbi u Juventusu...
:o nisam ni znao da je presao
Za zivot cijeli!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 nov 2010, 00:59

Sutra očekujem pobjedu Juventusa, minimalnu ( rutinski ) te briljantnu partiju mog` miljenika.

slika

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 nov 2010, 11:05

mislis danas? :lol:

pravi derbi danas protiv Viola.. ustvari, derbi za njih a za nas neka prosjecna tekma :lol: treba Mont0-a zajebavat :lol: :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 27 nov 2010, 13:06

Italia je napisao/la:mislis danas? :lol:

pravi derbi danas protiv Viola.. ustvari, derbi za njih a za nas neka prosjecna tekma :lol: treba Mont0-a zajebavat :lol: :mrgreen:
Haha, ja fakat ne osjecam nikakav animozitet prema Juventusu, valjda nisam nikad osjetio draz te utakmice uzivo, a ni cuo misljenja ljudi. Znam da je u Firenci to veliki derbi otkad je Baggio presao u Juventus, i da ljudi Juveta zovu "merdom", ali mi to nije dovoljno, jos uvijek :P Dok ovi "nasi" imaju specijalan naziv JuNe, :mrgreen: Ali eto, ni njega ne koristim aman :D

Ako cete zajebavati, dodjite na "moju" temu (mislim da sam jedini forumas koji ima samo svoju temu), da napucamo broj stranica, :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 nov 2010, 14:41

slika

Iskreno,pribojavam se malo ove tekme...al ako bi dobili...mnogo bi nam vazno bilo.

U svakom slucaju,momcima puno srece,nek pokazau zelju i borbu a rezultat aBd nece izostati.Treba Alex pocet tekmu,vrijeme je za jedan slobodnjak..imam osjecaj 8-) 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 nov 2010, 14:44

Kakav ti je to teletekst. :mrgreen:

Apsolutno mi je svejedno ko ce pobediti,mozda i pogledam tekmu,jos uvek se razmisljam za veceras izmedju vas i Bordeaux-Lille pa cemo videti,no posto vidim da su i Ljajic i Krasic u ekipi mozda se ipak odlucim pre za vas.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.