GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Veceras nas ocekuje i gostovanje u Rijeci. Atmosfera bi trebala biti sjajna (kisa ce malo to pokvarit), ali jedva cekam utakmicu. Rijecani su "napaljeni", ali treba ih malo spustit na zemlju 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nakon prvog poluvremena 0:0.
Kontroliramo igru, Husejinovic najbolji
Kontroliramo igru, Husejinovic najbolji
Guza bas dominira.Polahko se uklapa u ekipu.Dalje ce samo napredovati.
Rekoh ja da ce biti zlatna koka Maminja.
Rekoh ja da ce biti zlatna koka Maminja.
1946
Ja zaboravio na tekmu, gledao samo zadnjih 5 minuta meča. Znači igrao je dobro Husejinović
Jel Alispahić u Rijeke igrao, nisam čuo komentatora zadnjih 5 minuta da je pomenuo njegovo ime ?
Jel Alispahić u Rijeke igrao, nisam čuo komentatora zadnjih 5 minuta da je pomenuo njegovo ime ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Izasao Alispahic oko 70. minute, Husejnovic najbolji danas....zizu1991 je napisao/la:Ja zaboravio na tekmu, gledao samo zadnjih 5 minuta meča. Znači igrao je dobro Husejinović![]()
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Baš mi je drago to čuti za Husejinovića.
Znači ipak one njegove izjave nisu bile blefiranje i prionuo je dobro u Dinamu, te se vide rezultati.
Ajd pa i da repka ima hajra od njega u skorijoj budućnosti.
Znači ipak one njegove izjave nisu bile blefiranje i prionuo je dobro u Dinamu, te se vide rezultati.
Ajd pa i da repka ima hajra od njega u skorijoj budućnosti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Odlicna utakmica na Kantridi. Najavljivala se kisa, pa sam mislio da ce se igrati po svinjcu, jer dole teren ne valja ni kad rosa padne, a sad je izgledao kao tepih. Ne znam jel te kise uopce bilo, gledao sam od desete minute, nisam uocio. Husejinovic definitivno igrac utakmice, jako mi je drago za njega, pogotovo jer nisam nista ocekivao. Kao sto komentator na kraju rece zasluzena podjela bodova, ali ne bas i 0-0. Ovo je moglo biti 2-2, bilo je puno prilika, mada jako malo onih opasnih. Najopasnija je bila ona Sammira u prvom dijelu kad mu je Husejinovic dao povratnu. Ponisteni gol Rijeke opravdano ponisten, sto se vidjelo i u ponovljenom snimku.
Saidu samo mozak nedostaje.
Ta se mana ponajvise videla i danas. Naslaze on celu ekipu Rijeke u prodoru i onda u 80% slucajeva posalje loptu na pogresno mesto. Jednom je odigrao pravi pas i onda je Sammir promasio neverovatno sa pet metara,tacnije Mance sjajno odbranio. Mada Kruno je na njega bio dosta ljut sto se tice defanzive
Mali Jedvaj mi se izuzetno dopao,bice od njega strasan igrac u buducnosti samo ako nastavi da se razvija pravilno. Nisam odavno gledao Dinamo( dva meseca,sedam dana gore dole) tako da mi je fascinantno bilo koliko je Rukavina propao u zadnje vreme.
Inace dobra utakmica kojoj su samo nedostajali golovi,par neverovatnih promasaja narocito onaj od Sammira i cini mi se da je Brozovic omasio prazan gol sa 2 metra,ili je to pak bio Pivaric J*** li ga.
Rijeka me razocarala svojom igrom,ocekivao sam dosta vise od njih, a ni samo vodjenje ekipe od strane Keka nije bas preterano zadovoljavajuce bar za mene.
Ta se mana ponajvise videla i danas. Naslaze on celu ekipu Rijeke u prodoru i onda u 80% slucajeva posalje loptu na pogresno mesto. Jednom je odigrao pravi pas i onda je Sammir promasio neverovatno sa pet metara,tacnije Mance sjajno odbranio. Mada Kruno je na njega bio dosta ljut sto se tice defanzive
Mali Jedvaj mi se izuzetno dopao,bice od njega strasan igrac u buducnosti samo ako nastavi da se razvija pravilno. Nisam odavno gledao Dinamo( dva meseca,sedam dana gore dole) tako da mi je fascinantno bilo koliko je Rukavina propao u zadnje vreme.
Inace dobra utakmica kojoj su samo nedostajali golovi,par neverovatnih promasaja narocito onaj od Sammira i cini mi se da je Brozovic omasio prazan gol sa 2 metra,ili je to pak bio Pivaric J*** li ga.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jedvaja sam zapazio jos u derbiju s hajdukom u 2 mjesecu ako nastavi ovako dinamo ce imat mozda najboljeg odbranbenog zadnjih 10 tak godina,mogao bi imat odlicnu karjeru
@devil
nema te sta rukavian razocarat, on je konstantno los. igra smo 8 i 9 mjesec ono u pretkolima lp-a, a ovo ostalo je ocaj zivi.
Prije svega mislim da bi za nesto vise u Europi (od sramocenja) trebao dobar napadac. Jos je na kraju Krstanovic bolji od dvojca Beqiraj, Rukavina.
nema te sta rukavian razocarat, on je konstantno los. igra smo 8 i 9 mjesec ono u pretkolima lp-a, a ovo ostalo je ocaj zivi.
Prije svega mislim da bi za nesto vise u Europi (od sramocenja) trebao dobar napadac. Jos je na kraju Krstanovic bolji od dvojca Beqiraj, Rukavina.
@devil - Bio je to Brozovic, ali i da je zabio, svejedno, bio je ofsajd.
Nigdje ne mogu naci info o posjeti, a gledao sam od desete minute, pa nisam vidio sta je na pocetku pisalo. Ove sezone tri najposjecenije na Kantridi su bile protiv Lokomotive 6000, Hajduka 7000 i Dinama 8500. Na sn pise u naslovu deset tisuca, al su to mogli zaokruzit da je bilo i 8 i 12 000. Zanimljivo da i igraci Dinama vec neko vrijeme pozdravljaju navijace.
Nigdje ne mogu naci info o posjeti, a gledao sam od desete minute, pa nisam vidio sta je na pocetku pisalo. Ove sezone tri najposjecenije na Kantridi su bile protiv Lokomotive 6000, Hajduka 7000 i Dinama 8500. Na sn pise u naslovu deset tisuca, al su to mogli zaokruzit da je bilo i 8 i 12 000. Zanimljivo da i igraci Dinama vec neko vrijeme pozdravljaju navijace.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Iz zagrebačkog Dinama potvrdili su da je postignut dogovor o odigravanju prijateljske utakmice u čast bivšeg vratara Modrih, Ivana Turine...
Kako se bilo i najavljivalo, Dinamo i AIK iz Stockholma igrat će prijateljsku utakmicu u Švedskoj, kojom će pomoći obitelji preminulog nogometaša Ivana Turine.
Turina je u 175 navrata čuvao mrežu aktualnog prvaka Hrvatske, a nakon inozemnih epizoda u Poljskoj i Grčkoj te kratkotrajnog povratka na Maksimir, skrasio se u švedskoj momčadi.
Dvoboj će ugostiti Friends Arena u Stockholmu, koja može primiti do 50.000 gledatelja, a bit će odigran u ponedjeljak, 13. svibnja, s početkom u 18:30 sati.
"Kao što sam rekao prije nekoliko dana, Šveđanima je bila odlična naša ideja o prijateljskoj utakmici i brzo smo se dogovorili za termin te smo sretni što ćemo na ovaj način pomoći obitelji našeg Ivana", poručio je preko službene klupske stranice Zoran Mamić, sportski direktor Dinama.
Kako se bilo i najavljivalo, Dinamo i AIK iz Stockholma igrat će prijateljsku utakmicu u Švedskoj, kojom će pomoći obitelji preminulog nogometaša Ivana Turine.
Turina je u 175 navrata čuvao mrežu aktualnog prvaka Hrvatske, a nakon inozemnih epizoda u Poljskoj i Grčkoj te kratkotrajnog povratka na Maksimir, skrasio se u švedskoj momčadi.
Dvoboj će ugostiti Friends Arena u Stockholmu, koja može primiti do 50.000 gledatelja, a bit će odigran u ponedjeljak, 13. svibnja, s početkom u 18:30 sati.
"Kao što sam rekao prije nekoliko dana, Šveđanima je bila odlična naša ideja o prijateljskoj utakmici i brzo smo se dogovorili za termin te smo sretni što ćemo na ovaj način pomoći obitelji našeg Ivana", poručio je preko službene klupske stranice Zoran Mamić, sportski direktor Dinama.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Zaista mi je žao Turine
Dobro je branio u Dinamu, par puta je kiksao u većim utakmicama i zato ga je Mamić i prodao. Lijep gest svakako od oba kluba.
Čitam da Dinamo želi dovesti Jajalo iz Koln-a. Inače, niko nije toliko opao nakon povrede u HNL-u kao Šime. Šta bi od onakvog potencijala. Mogao je u Arsenal, a završiti će negdje kao Čale.
Dobro je branio u Dinamu, par puta je kiksao u većim utakmicama i zato ga je Mamić i prodao. Lijep gest svakako od oba kluba.
Čitam da Dinamo želi dovesti Jajalo iz Koln-a. Inače, niko nije toliko opao nakon povrede u HNL-u kao Šime. Šta bi od onakvog potencijala. Mogao je u Arsenal, a završiti će negdje kao Čale.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Na početku su napravili nekakvu premoćnu koreografiju i bilo je videa,ali su sve maknuli s neta i ne mogu više ništa nać.
Kaj se tiče rezultata:AIK preokrenuo sa 0-1 na 3-1.Promašili su dva penala,u 17. i 18.min. kod rezultata 0-0.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Na početku su napravili nekakvu premoćnu koreografiju i bilo je videa,ali su sve maknuli s neta i ne mogu više ništa nać.
Kaj se tiče rezultata:AIK preokrenuo sa 0-1 na 3-1.Promašili su dva penala,u 17. i 18.min. kod rezultata 0-0.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
On je uvijek los, od njega su menadzeri napravili fudbaleraDevil je napisao/la:Mali Jedvaj mi se izuzetno dopao,bice od njega strasan igrac u buducnosti samo ako nastavi da se razvija pravilno. Nisam odavno gledao Dinamo( dva meseca,sedam dana gore dole) tako da mi je fascinantno bilo koliko je Rukavina propao u zadnje vreme.![]()
[youtube][/youtube]

Imao je sasvim dobar pocetak sezone,proveo Dinamo preko Ludogoretsa, u ligi isto lepo startovao sa par asistencija ali onda pad u igri.Bosniacum Lilium je napisao/la:On je uvijek los, od njega su menadzeri napravili fudbaleraDevil je napisao/la:Mali Jedvaj mi se izuzetno dopao,bice od njega strasan igrac u buducnosti samo ako nastavi da se razvija pravilno. Nisam odavno gledao Dinamo( dva meseca,sedam dana gore dole) tako da mi je fascinantno bilo koliko je Rukavina propao u zadnje vreme.![]()
Imao je pre osecaj za igru,lepo se kretao ali osim nedostatka njegovih licnih kvaliteta dosta su njegovim losim partijala kumovale i odluke trenera da ga gura bukvalno svuda,od levog veznog pa do desnog veznog,od levog krila pa do desnog krila,spica, "lazne devetke". Za godinu dana nije vezao dve utakmice na istoj poziciji.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nakon 3-1 poraza od drugoligaša Radnika
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Hayley <3
Ima seljak uvijek opravdanje. 
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.