[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
najbolji narod nikog ne diraju zive svoj zivotbavarian_bk je napisao/la:Ganci rules![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kontaktiraj forumasa @LIvada ako si ozbiljanTheManiacs je napisao/la:Imali ko da hoce prodatii cipovaa na pokeru saljem kredit
the scouser je napisao/la:Kontaktiraj forumasa @LIvada ako si ozbiljanTheManiacs je napisao/la:Imali ko da hoce prodatii cipovaa na pokeru saljem kredit
Evo sad mi sistem objasnjavaTheManiacs je napisao/la:the scouser je napisao/la:Kontaktiraj forumasa @LIvada ako si ozbiljanTheManiacs je napisao/la:Imali ko da hoce prodatii cipovaa na pokeru saljem kredit
Ma livada je moj haverNe prodaju ispod 10 miliona
Pratim stalno kako igraju sad ima 860 miliona![]()
LIvada je napisao/la:Ojj koji sam ja baksuz...ja kad se trebam vidjeti s ckapi..neki me virusi i ostala sranja uhvate..aaaaaaaa
Ekrem mi popravlja raspolozenjeTheManiacs je napisao/la:LIvada je napisao/la:Ojj koji sam ja baksuz...ja kad se trebam vidjeti s ckapi..neki me virusi i ostala sranja uhvate..aaaaaaaa
Brate koga ne bi uhvatilo da slusa ekrema
Mislim da nije potreban.Mont0 je napisao/la:Ej drugovi i drugarice, imam jedno pitanjce, pa ako neko zna, nisam ja u tim vodama, bio bih zahvalan..Da li je potreban pasos kada se putuje u Srbiju?Znam da za Makedoniju treba, pitao sam jos par osoba, kazu da nije potreban do Srbije, ali opet mi neka suhva..Hvala unaprijed..
Mont0
Koliko znam ne treba do Srbije, Hrvatske i Crne Gore.Mont0 je napisao/la:Ej drugovi i drugarice, imam jedno pitanjce, pa ako neko zna, nisam ja u tim vodama, bio bih zahvalan..Da li je potreban pasos kada se putuje u Srbiju?Znam da za Makedoniju treba, pitao sam jos par osoba, kazu da nije potreban do Srbije, ali opet mi neka suhva..Hvala unaprijed..
Mont0
Brate zavisi koje si godiste ako si ispod 18 onda moras imati pasos ili bar maloletnicku licnu kartu,ako si iznad moze i sa licnom kartom samo.Ja prelazim samo sa licnom kartom.Mont0 je napisao/la:Ej drugovi i drugarice, imam jedno pitanjce, pa ako neko zna, nisam ja u tim vodama, bio bih zahvalan..Da li je potreban pasos kada se putuje u Srbiju?Znam da za Makedoniju treba, pitao sam jos par osoba, kazu da nije potreban do Srbije, ali opet mi neka suhva..Hvala unaprijed..
Mont0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.