Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
http://www.sou.rce.ba/clanak/6814697187 ... ?ref=tiker" onclick="window.open(this.href);return false;
malo im jedna lopta
malo im jedna lopta
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- hule_barca
- Kontakt:
Najviše penala u La Ligi ove sezone:
Barcelona: 10
Atlético Madrid: 7
Real Madrid: 6

Barcelona: 10
Atlético Madrid: 7
Real Madrid: 6
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
Penali.
2012-13
Real Madrid 7
Barcelona 4
2011-12
Real Madrid 12
Barcelona 10
2010-11
Real Madrid 11
Barcelona 5
2009-10
Real Madrid 7
Barcelona 3
Ali koga boli **** sto je Real uvijek imao vise penala, kad je to sluzbeno, sasvim slucajno, postalo relevantno tek ove sezone, odnosno prije par dana.
2012-13
Real Madrid 7
Barcelona 4
2011-12
Real Madrid 12
Barcelona 10
2010-11
Real Madrid 11
Barcelona 5
2009-10
Real Madrid 7
Barcelona 3
Ali koga boli **** sto je Real uvijek imao vise penala, kad je to sluzbeno, sasvim slucajno, postalo relevantno tek ove sezone, odnosno prije par dana.
- hule_barca
- Kontakt:
I još ako uzmeš u obzir sezonu 2011/12 gdje Barca imala 10 penala od kojih su 4-5 svirana u zadnjih par kola kada je sve bilo riješeno i kada je Pep izjavio da nema potrebe da im tad sviraju penale. Po meni ta je sezona bila teška lakrdija od suđenja poredeći Real i Barca iako je Real zasluženo osvojio.
Mes Que Un Club
Da ne govorimo o Mourinhovoj prvoj kad se desilo isto to.
Ja ne znam kako se ljudima više da pisati o sudijama, pogotovo iz perspektive navijača Reala i Barce, koji stalno optužuju suce za krađu, a ove dvije ekipe su pokrale toliko suparnika nekim crvenim i penalima koji su bili "niđe veze" da je to za zatvora.
Ja ne znam kako se ljudima više da pisati o sudijama, pogotovo iz perspektive navijača Reala i Barce, koji stalno optužuju suce za krađu, a ove dvije ekipe su pokrale toliko suparnika nekim crvenim i penalima koji su bili "niđe veze" da je to za zatvora.
Ja nikad i nisam komentarisao sudjenje uopšteno ,isključivo sam se fokusirao na zadnjih 5,6 godina u medjusobnim duelima Madrida i Barse u kojima su ovi drugi zaštićeni ko neka rijetka zvjerka i u kojima Madrid redovno dobija crvene kartone a Barsa penale...jedan takav je neki dan uyebao cijelu sezonu a Barsu vratio iz mrtvih.Cap17an je napisao/la:Da ne govorimo o Mourinhovoj prvoj kad se desilo isto to.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ovako ja tebe zamisljam kad gledas utakmicu:madridist je napisao/la:Ja nikad i nisam komentarisao sudjenje uopšteno ,isključivo sam se fokusirao na zadnjih 5,6 godina u medjusobnim duelima Madrida i Barse u kojima su ovi drugi zaštićeni ko neka rijetka zvjerka i u kojima Madrid redovno dobija crvene kartone a Barsa penale...jedan takav je neki dan uyebao cijelu sezonu a Barsu vratio iz mrtvih.Cap17an je napisao/la:Da ne govorimo o Mourinhovoj prvoj kad se desilo isto to.

@PatrickBateman
dzaba je to njima govoriti. Nisu tako govorili kad je na 2:2 sviran nepostojeci penal za Real. Svi su krivi samo Real nije. Ne osvrci se na to - to oni ne zele da vide.
dzaba je to njima govoriti. Nisu tako govorili kad je na 2:2 sviran nepostojeci penal za Real. Svi su krivi samo Real nije. Ne osvrci se na to - to oni ne zele da vide.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Koji nepostojeći? Puno više penal nego kad barsa dobi penal protiv City-a.
Praviš se slijep pored očiju.Yebeni malenco vas je uskrsno iz mrtvih onim crvenim kartonom.
Praviš se slijep pored očiju.Yebeni malenco vas je uskrsno iz mrtvih onim crvenim kartonom.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 31 mar 2014, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ubjedljivo najjači lik na forumu. Mogu ljudi prozivati bparenu ili nekog drugog, ali @Madridist je definitivno lik koji utakmice gleda na nekom posebnom televizoru i donosi neke zaključke koji se kose sa zdravim razumom i logikom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
@Madridist
Imali ste sviran nepostojeci penal (obaranje van 16 met) kod 2:2 rezultata i poveli ste 3:2. Trebalo je samo da rutinski sacuvate pobjedu i bili bi na +7 ili sa nerjesenim bi bili na +4.
Imali ste sviran nepostojeci penal (obaranje van 16 met) kod 2:2 rezultata i poveli ste 3:2. Trebalo je samo da rutinski sacuvate pobjedu i bili bi na +7 ili sa nerjesenim bi bili na +4.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
I bi da malenco nije pogurao barcu,to je valjda jasno.
@Monolog,ja sam konzistentan
u svojim stavovima ,ne moraš kolutat očima, ako se ne slažeš da je Madrid pokraden i da sudije konstantno guraju barsu u lp i u duelima sa Madridom kaži to,nemoj da me favorizuješ ispred arene.
@Monolog,ja sam konzistentan
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Donnie Darko
- Kontakt:
Konzitentno lupaš pizdarije.
Al iskreno, imaš punu podršku, uvijek me oraspoložiš.
Al iskreno, imaš punu podršku, uvijek me oraspoložiš.
+ nije valjda da je malenco i u Sevilji krivac sto se izgubili pa pali na -2.madridist je napisao/la:I bi da malenco nije pogurao barcu,to je valjda jasno.
uskoro ćeš i nestanak malezijskog aviona, černobilsku katastrofu, nestašicu vode u etiopiji, i epidemiju kolere u Maliju nekako povezati sa maljenkom i činjenicom da je isti stavio dva penala barci na čelo.bparena je napisao/la:+ nije valjda da je malenco i u Sevilji krivac sto se izgubili pa pali na -2.madridist je napisao/la:I bi da malenco nije pogurao barcu,to je valjda jasno.
naprijed rejal
joj koliko je likovima tesko pao poraz u el clasicu "nikad jaceg" reala
sa 31 uzastopnom pobjednom .dodje barca i
ne mogu da prezale i bog
od el clasica pjene po citave dane
, kriv im mallenco
,kriv ovaj onaj ,svi drugi krivi
ko sto rece monolog ovaj madridist na nekom posebnom tv u gleda tekme ,to je nemoguce kakve on zakljucke donosi i sta on (ne)vidi ,to je cudo nevidjeno
ne mogu da prezale i bog
od el clasica pjene po citave dane
ko sto rece monolog ovaj madridist na nekom posebnom tv u gleda tekme ,to je nemoguce kakve on zakljucke donosi i sta on (ne)vidi ,to je cudo nevidjeno
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Nema ovog ili onog,malenco je oživio barsu i osigurao joj pobjedu u meču koji su već izgubili,ja spomenuo druge mečeve nisam osim clasica i nekih tekmi lp .
Sevila je pobijedila čisto ko suza ,kome nije jasno o čemu ja pišem ili se samo pravi lud eno sinoćni duel sa Espanyolom da vidi kako se šteli preko sudija(opet).
Sevila je pobijedila čisto ko suza ,kome nije jasno o čemu ja pišem ili se samo pravi lud eno sinoćni duel sa Espanyolom da vidi kako se šteli preko sudija(opet).
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Al sve sto se ocekuje da malo lopticu prebacite sa sudija na ekipu koja vam u svakim bitnim utakmicama padne ko' truho paradajz. Pa i Sevilja je bila bitna tekma (i bez maleenka) pa opet cucavela.madridist je napisao/la:Nema ovog ili onog,malenco je oživio barsu i osigurao joj pobjedu u meču koji su već izgubili,ja spomenuo druge mečeve nisam osim clasica i nekih tekmi lp .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.