AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Re: AC Milan
1-0 Flamini
Forza Milan
Forza Milan
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Važna pobijeda, predobar gol Flaminija ...
Ambrosini se vratio bolji nego što je bio
Kako je lijepo ponovo vidjeti pun San Siro
Ide nam u prilog loša forma Udinese-a koji je opet "popušio" ovaj put sa 5:2
Scudetto je naš !
Ambrosini se vratio bolji nego što je bio
Kako je lijepo ponovo vidjeti pun San Siro
Scudetto je naš !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
ambrosini je bio loš danas, možda i najgori u timu. ali nema veze bodovi se pišu. bilo je dosta šansi, standardno promašili bar 3-4 mrtva zicera. uz par pametnih pojačanja i malo više smirenosti pred golom milan će harati italijom. FORZA MILAN!!! un punto solorobovi88 je napisao/la:Važna pobijeda, predobar gol Flaminija ...
Ambrosini se vratio bolji nego što je bio![]()
Kako je lijepo ponovo vidjeti pun San Siro![]()
Scudetto je naš !
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Danas je prestala da postoji ikakva nada da ce Inter uzeti prvenstvo i ove godine.
Tri kola do kraja, a Milanu je potreban jos jedan jedini bod.
Cestitam na tituli. Pred prvu vasu tekmu sa Romom, u decembru, rekoh da je za titulu potrebno uzeti 80 bodova, jer nema dominantnih ekipa. Vama su za tu brojku potrebna jos tri boda, ali i jedan zavrsava posao. Ocigledno je da sam tada precenio konkurenciju.
Rekoh 9og decembra na ovoj temi sledece:
Ove sezone nema dominantnih timova u Serie A i sve je moguce da se desi. Najrealnije je da ce za titulu biti potrebno uzeti 80 bodova.
Nakon 15 odigranih kola, Milan ima 33 boda - dakle fali mu 47 bodova iz 23 utakmice ili 2 boda po utakmici. To je moguce, ali samo ako se uzima maksimalni broj bodova u susretima sa losijim ekipama. A znamo ko je doktor za takve ekipe - zato Ibrahimovic mora da ostane zdrav. Milan, takodje, mora da pazari na zimu - levi bek i playmaker su pod muss jer ni Antonini, ni Zambrotta, ni Ronaldinho, ni Seedorf ne vrede pishljiva boba. A sa izostankom T.Silve i Nestinim ledjima, mora jos neka zver da dodje jer su Yepes, Bonera, Sokratis, Onyewu substandard igraci.
Inter ce, ukoliko Milan dobije Bolognu i Romu, na pauzu otici sa -16 i dve utakmice manje, sto znaci da bi im za titulu bilo potrebno da uzmu 57 bodova iz 23 utakmice (a sada imaju 23 iz 15) - sto je nemoguce (to je 2,47 bodova po utakmici sto je jednako Trapattonijevom Interu u sezoni 88-89 i malo slabije od Mancinijevog Intera iz 2006-07) .
Lazio nema ekipu za titulu, kao ni Roma, a ni Napoli.
Juve ostaje kao glavni konkurent, ali ovakav kakav je nema prevelike sanse. Bekovi su im losi, ispod standarda tako velikog kluba. Krasic i Aquilani su jedina prava ofanzivna pretnja. Svaku utakmicu oni ili daju gol ili imaju asistenciju ili iznude penal ili iznude crveni za protivnika - kad se njih zaustavi, Juve pada kao kula od karata. Krasic ce ispasti iz forme, ako vec nije, a Aquaman ce sigurno pauzirati neki mec usled staklenih nogu. Dakle, Juve bez 2-3 pojacanja i sa ovoliko povreda - nema sta da trazi u trci za scudettom.
Dakle, ako se Milan pojaca kvalitetno i Ibrahimovic ostane zdrav - il Milan e campione d`Italia.
Lako je biti general posle bitke, ali treba reci da se Juventus zesce izblamirao na zimskom mercatu, te da je Galliani ub'o sa Cassanom i Emanuelsonom. Takodje, Seedorf je dramaticno podigao nivo igre,te ste zasluzeno uzeli scudetto.
Ipak, bez jace odbrane i pravog playmakera, u Evropi cete i dalje da ga duvate.
Tri kola do kraja, a Milanu je potreban jos jedan jedini bod.
Cestitam na tituli. Pred prvu vasu tekmu sa Romom, u decembru, rekoh da je za titulu potrebno uzeti 80 bodova, jer nema dominantnih ekipa. Vama su za tu brojku potrebna jos tri boda, ali i jedan zavrsava posao. Ocigledno je da sam tada precenio konkurenciju.
Rekoh 9og decembra na ovoj temi sledece:
Ove sezone nema dominantnih timova u Serie A i sve je moguce da se desi. Najrealnije je da ce za titulu biti potrebno uzeti 80 bodova.
Nakon 15 odigranih kola, Milan ima 33 boda - dakle fali mu 47 bodova iz 23 utakmice ili 2 boda po utakmici. To je moguce, ali samo ako se uzima maksimalni broj bodova u susretima sa losijim ekipama. A znamo ko je doktor za takve ekipe - zato Ibrahimovic mora da ostane zdrav. Milan, takodje, mora da pazari na zimu - levi bek i playmaker su pod muss jer ni Antonini, ni Zambrotta, ni Ronaldinho, ni Seedorf ne vrede pishljiva boba. A sa izostankom T.Silve i Nestinim ledjima, mora jos neka zver da dodje jer su Yepes, Bonera, Sokratis, Onyewu substandard igraci.
Inter ce, ukoliko Milan dobije Bolognu i Romu, na pauzu otici sa -16 i dve utakmice manje, sto znaci da bi im za titulu bilo potrebno da uzmu 57 bodova iz 23 utakmice (a sada imaju 23 iz 15) - sto je nemoguce (to je 2,47 bodova po utakmici sto je jednako Trapattonijevom Interu u sezoni 88-89 i malo slabije od Mancinijevog Intera iz 2006-07) .
Lazio nema ekipu za titulu, kao ni Roma, a ni Napoli.
Juve ostaje kao glavni konkurent, ali ovakav kakav je nema prevelike sanse. Bekovi su im losi, ispod standarda tako velikog kluba. Krasic i Aquilani su jedina prava ofanzivna pretnja. Svaku utakmicu oni ili daju gol ili imaju asistenciju ili iznude penal ili iznude crveni za protivnika - kad se njih zaustavi, Juve pada kao kula od karata. Krasic ce ispasti iz forme, ako vec nije, a Aquaman ce sigurno pauzirati neki mec usled staklenih nogu. Dakle, Juve bez 2-3 pojacanja i sa ovoliko povreda - nema sta da trazi u trci za scudettom.
Dakle, ako se Milan pojaca kvalitetno i Ibrahimovic ostane zdrav - il Milan e campione d`Italia.
Lako je biti general posle bitke, ali treba reci da se Juventus zesce izblamirao na zimskom mercatu, te da je Galliani ub'o sa Cassanom i Emanuelsonom. Takodje, Seedorf je dramaticno podigao nivo igre,te ste zasluzeno uzeli scudetto.
Ipak, bez jace odbrane i pravog playmakera, u Evropi cete i dalje da ga duvate.
Dobro je pobjeda je ostvarena a samim tim titula je sve bliza
@magica ja bi dodao tu jos Bommela,mislim da je on najbolje pojacanje koje je dovedeno u januaru...
@magica ja bi dodao tu jos Bommela,mislim da je on najbolje pojacanje koje je dovedeno u januaru...
Ne znam kad mi je AMbro bio dobar stare mi... Mozda nikad!baresi#6 je napisao/la:ambrosini je bio loš danas, možda i najgori u timu. ali nema veze bodovi se pišu. bilo je dosta šansi, standardno promašili bar 3-4 mrtva zicera. uz par pametnih pojačanja i malo više smirenosti pred golom milan će harati italijom. FORZA MILAN!!! un punto solorobovi88 je napisao/la:Važna pobijeda, predobar gol Flaminija ...
Ambrosini se vratio bolji nego što je bio![]()
Kako je lijepo ponovo vidjeti pun San Siro![]()
Scudetto je naš !
Osim - drugo ime za Želju !
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ovo je bila čini mi se 18. utakmica u sezoni u kojoj milan nije primio gol
i to sa istom odbranom kao i lani i tu se vidi rad alegrija, u napadu je dobio dosta pojačanja tako da se tu ne mogu sve zasluge pripisati samo njemu, ali za odbranu mu svaka čast, samo 23 primljena gola u 35 utakmica i to 4 primljena u onoj ludoj utakmici sa udineseom, najteži poraz je 2-0, a samo 4 poraza do sad.
zvanično za titulu potreban još samo 1 bod, mada je moguće da i bez boda milan bude prvak jer napoli i inter imaju igrati međusobno u napulju i u slučaju pobjede napolija ili nerješenog to bi bilo to, čak i da milan izgubi sve 3 do kraja (a neće
).
inače danas je službeno predstavljanje novog dresa za 2011/12. sezonu, u 16.00 će se znati, evo već je počelo odbrojavanje
http://www.adidasitaly.it/
pojavilo se i nekoliko slika kako bi trebao izgledati ali nisam siguran da je i jedan pravi, mada ovaj drugi mi je stvarno lijep

zvanično za titulu potreban još samo 1 bod, mada je moguće da i bez boda milan bude prvak jer napoli i inter imaju igrati međusobno u napulju i u slučaju pobjede napolija ili nerješenog to bi bilo to, čak i da milan izgubi sve 3 do kraja (a neće
inače danas je službeno predstavljanje novog dresa za 2011/12. sezonu, u 16.00 će se znati, evo već je počelo odbrojavanje
http://www.adidasitaly.it/
pojavilo se i nekoliko slika kako bi trebao izgledati ali nisam siguran da je i jedan pravi, mada ovaj drugi mi je stvarno lijep

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Vec je gotovo izgleda.. I ako samo fali jedan bod al ovo ako neuzmete onda necete nikad:P
Cestitke.. zasluzeno!
Cestitke.. zasluzeno!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Prelijep dres
Izgleda da 25.8.2011 igramo opet prijateljsku s Barsom u okviru Gamper Trophya ...
Izgleda da 25.8.2011 igramo opet prijateljsku s Barsom u okviru Gamper Trophya ...
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
Lijep dres! Gdje se moze gledati to predstavljanje novog dresa ???
Osim - drugo ime za Želju !
Santos nema niti jedne ponude za Gansa !?
http://acmilan-2011.****/2011/0 ... gansa.html
http://acmilan-2011.****/2011/0 ... gansa.html
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
- tony-mortale
- Kontakt:
zvanično ovo je milanov novi dres, na pretstavljanju bili sedorf bomel i antonini, znači vjerovatno će i sljedeće sezone sedorf i bomel ostati u milanu

protiv cagliarija će već igrati u novim dresovima, prvi put će sve tri pruge biti bijele boje, a ovo je 18. po redu dres kojeg je za milan proizveo adidas, taman za proslavu 18 titule

protiv cagliarija će već igrati u novim dresovima, prvi put će sve tri pruge biti bijele boje, a ovo je 18. po redu dres kojeg je za milan proizveo adidas, taman za proslavu 18 titule
van bommel hoce ali ako se sjecas prosle godine na prestavljanju je bio borrielo i huntelar a gdje su sadatony-mortale je napisao/la:zvanično ovo je milanov novi dres, na pretstavljanju bili sedorf bomel i antonini, znači vjerovatno će i sljedeće sezone sedorf i bomel ostati u milanu
Ili ce sva trojica ostati ili ce otici
salim se naravno...ali ovaj dres Antoniniu ne stoji nikako,izgleda isto narkoman osusio se jadnik
nego kakvi su rezervni dresovi tj. bijeli,ima li gdje kakva slika ?
nego kakvi su rezervni dresovi tj. bijeli,ima li gdje kakva slika ?
prije ove sezone, 2 sezone zaredom il capitano je bio najkonzistentniji igrač milana. kao defanzivni vezni postigao je mnogo golova. ove sezone je ispod svog nivoa što zbog povreda što zbog jače konkurencije prije svega van bommela ali ne treba zaboraviti šta je ambro uradio za milan i šta on predstavlja i zašto je on kapiten pored jednog seedorfa, pirla, neste, gattusa itd.rossoner je napisao/la: Ne znam kad mi je AMbro bio dobar stare mi... Mozda nikad!
btw dresovi su odlični! neki retro fol, podsjećaju na one stare sa natpisom mediolanum tj milano.
@tony-mortale sinoć sam gledao pregled milanove sezone na youtubu. i fakat da nije bilo onako lošeg početka gdje je odbrana primila dosta golova i ta 4 protiv udina mogao se možda i rekord serije a oboriti. samo da milan poradi još na napadu jer binho, ibra, cassano donekle i pato maše bar 3-4 apsolutno mrtva zicera per match.
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
milan sljedecu utakmicu gostuje kod rome
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- tony-mortale
- Kontakt:
nisu još pretstavili rezervni i treći dres (možda treći neće ni mjenjati), a naravno da je sljedeća protiv rome u rimu, ali od cagliarija kući će nositi nove dresove
napad je isto tako dobar, samo četiri puta ove sezone milan nije postigao gol u seriji a, jest da se dosta toga i promaši, ali dosta i daju, bitno je da se pravi dosta prilika, a napad je imao i najviše ozljeda i suspenzija, nikad nismo imali 4 spremna igrača, a pipa svakako nema još od samog početka sezone
napad je isto tako dobar, samo četiri puta ove sezone milan nije postigao gol u seriji a, jest da se dosta toga i promaši, ali dosta i daju, bitno je da se pravi dosta prilika, a napad je imao i najviše ozljeda i suspenzija, nikad nismo imali 4 spremna igrača, a pipa svakako nema još od samog početka sezone
http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?a ... l0LTUxNDM3
dzeko zeli u milan ,cak je bio i snimak na skyu kako njegov menager za italiju ide u office via turati .
dzeko zeli u milan ,cak je bio i snimak na skyu kako njegov menager za italiju ide u office via turati .
- tony-mortale
- Kontakt:
a u p.m.Silvio B je napisao/la:http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?a ... l0LTUxNDM3
pa neće valjda opet cijelo ljeto ta priča, čovjek tek došao u city, uzima astronomsku platu, tek treba da se tamo pokaže i dokaže, nema šanse da nakon 6 mjeseci ga puste, a u milanu svakako nema mjesta u prvih 11, a nemogu mu ni približne uslove ponuditi, jbg sanjam i ja 20 godina da igram u milanu, al jbg nema od toga ništa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.