Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AmirBvB
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la AmirBvB » 15 jul 2014, 17:14

Ja još uvijek ne mogu preboliti, što Seo nije igrao protiv Nigerije... pa pojeo bi onog Emenikea :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 jul 2014, 17:17

AmirBvB je napisao/la:Ja još uvijek ne mogu preboliti, što Seo nije igrao protiv Nigerije... pa pojeo bi onog Emenikea :D
Seo i Emenike

slika
1946

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 15 jul 2014, 19:00

Head je napisao/la: slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rol: :rol: :rol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 15 jul 2014, 19:04

Head je napisao/la:slika

Najveci sin bosanski. :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ljiljan :tokralju: :tokralju:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Batko
Kontakt:

Sead Kolašinac

Post Postao/la Batko » 15 jul 2014, 19:07

Head je napisao/la:
AmirBvB je napisao/la:Ja još uvijek ne mogu preboliti, što Seo nije igrao protiv Nigerije... pa pojeo bi onog Emenikea :D
Seo i Emenike

slika
Evo Emenike kaže na Twitteru da je fotošop!! Ne bio mu u koži kad to Seo vidi!!

Sent from Angelina's bed

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 15 jul 2014, 21:44

Naš fudbalski reprezentativac Sead Kolašinac danas je u Berlinu zajedno sa više od pola miliona Nijemaca mogao slaviti osvojenu titulu prvaka svijeta, ali i biti bogatiji za milion eura.

Naime, nakon njegova dva nastupa u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine u prijateljskim susretima, protiv Argentine u novembru prošle godine i Egipta u martu ove godine, Seada Kolašinca su nekoliko dana poslije poraza od Egipta u Schalkeu posjetili predstavnici njemačke reprezentacije predvođeni selektorom Joachimom Lowom.

Kako iz dobro provjerenih izvora saznaje **** portal Joachim Low je Kolašincu poručio kako na njega nije ranije računao jer je imao informaciju da nije fizički spreman, no da mu sada nudi mjesto u njemačkoj reprezentaciji, prvenstveno zbog činjenice da su Nijemci na Svjetsko prvenstvo idu praktično bez pravog lijevog beka.

Njemački selektor našem je reprezentativcu poručio kako se Bosna i Hercegovina sada plasirala na Svjetsko prvenstvo, ali da je upitno da li će ikada ponovo zaigrati na nekom velikom takmičenju, kao i da će u slučaju da odluči da ipak zaigra za Njemačku biti nagrađen posebnim poklonom, pretpostavlja se iznosom od milion eura.

Sead Kolašinac je, nakon što je pozorno saslušao Joachima Lowa, poručio predstavnicima njemačke delegacije da im se iskreno zahvaljuje na ponudi, no da je on donio svoju odluku srcem i da je ne mislim mijenjati, čak i ako nikada više ne bude pozvan da igra za Bosnu i Hercegovinu, nakon čega je reprezentaciji Njemačke poželio svu sreću na Svjetskom prvenstvu.

Podsjećamo, nakon dva nastupa u prijateljskim susretima za BiH Sead Kolašinac je mogao ponovo zaigrati za Njemačku reprezentaciju, posebno zbog jakog lobija koji Njemačka ima u FIFA-i, a uz pomoć kojeg bi poništili njegovu prvobitnu promjenu sportskog državljanstva, no kako je i sam fudbaler Schalkea poručio, on je svoju odluku donio srcem i nikada nije ni pomislio da je više promijeni.

Svaka čast!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 jul 2014, 21:46

Ne zaslužujemo te, legendo naša. :tokralju: I kad spavam mislim na Sea ! :bih:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 15 jul 2014, 21:54

Ljudino najveca !

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 15 jul 2014, 21:54

Legenda :tokralju: :tokralju: :tokralju: , na stranu sve šale, zaslužio je da u budućnosti nosi kapitensku traku, nakon Asmira, nadam se :D

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 15 jul 2014, 22:00

SEO NE ZASLUŽUJEMO TE!!! :bih: :bih: :bih: :tokralju: :tokralju: :salut: :salut:

kurvar
Kontakt:

Post Postao/la kurvar » 15 jul 2014, 22:11

kakva ljudina,kakav karakter, SEO ja te volim :ljepota: :ljepota: :ljepota: :bih:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 15 jul 2014, 22:13

U nedjelju je mogao postati svjetski prvak i proslaviti sa svojim "bratom" Draxlerom, ali decko je odlucio da igra za nas i za to mu :bow: :bow: :tokralju: :tokralju: Ako Bog da buduci kapiten. Rusioc nas dragi :D :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 jul 2014, 22:24

u Njemačkoj nema sudžuke, suhovine k'o kod nas, medvjeda kao kod nas nema nigdje u svijetu, a i kad ruši ispred sebe, nigdje ga ne razumiju kao ovdje u BiH .. eto zašto je momčiluka odlučio igrat' za BiH .. inače momak je legenda, mislim na Sea

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 jul 2014, 22:24

Volim Seu, ali ovaj clanak je smjesan. Nudili mu milion eura da zaigra za njih + kako ce se vratiti u Njemacku repku, kad je vec promjenio sportsko drzavljanstvo (moze se promjeniti jednom :!: ) a vec je odigrao jednu tekmu.

Nema sumnje da bi Seo bio u Njemackoj repci da nije mjenjao drzavljanstvo, ali ovaj clanak mi je pomalo cudan.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 15 jul 2014, 22:35

Goalgetter je napisao/la:Volim Seu, ali ovaj clanak je smjesan. Nudili mu milion eura da zaigra za njih + kako ce se vratiti u Njemacku repku, kad je vec promjenio sportsko drzavljanstvo (moze se promjeniti jednom :!: ) a vec je odigrao jednu tekmu.

Nema sumnje da bi Seo bio u Njemackoj repci da nije mjenjao drzavljanstvo, ali ovaj clanak mi je pomalo cudan.
Pa vjerovatno nisu ni provjeravali dublje pravila, jer Nijrmci nikada ne koriste tu mogućnost... Možda su prvo htjeli da vide da li Seo hoće pa da onda zaganjaju proces!!!

Sent from Angelina's bed

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 16 jul 2014, 00:02

Goalgetter je napisao/la:Volim Seu, ali ovaj clanak je smjesan. Nudili mu milion eura da zaigra za njih + kako ce se vratiti u Njemacku repku, kad je vec promjenio sportsko drzavljanstvo (moze se promjeniti jednom :!: ) a vec je odigrao jednu tekmu.

budi siguran da su mu nudili taj novac, 100000% je to tačno

momčiluku to nije bilo bitno, on je izabra srcem :tokralju: :tokralju:
Seo, ne zaslužujemo te :tokralju: :tokralju: :tokralju: :clap: :clap:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 jul 2014, 00:05

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
Sead Kolašinac je, nakon što je pozorno saslušao Joachima Lowa, poručio predstavnicima njemačke delegacije da im se iskreno zahvaljuje na ponudi, no da je on donio svoju odluku srcem i da je ne mislim mijenjati, čak i ako nikada više ne bude pozvan da igra za Bosnu i Hercegovinu, nakon čega je reprezentaciji Njemačke poželio svu sreću na Svjetskom prvenstvu.
:thumbup: :thumbup:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 jul 2014, 00:12

slika

Gle ga, momak je inace legenda, mislim na majstora
1946

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 16 jul 2014, 00:38

jedan je seo :tokralju:
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jul 2014, 01:17

Ma nema nikakve logike, ali ko te pita, klanjaj mu se i šuti :tokralju: :tokralju:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, DjaniTarik, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil, jasmin10, Jegres, kolezeljovac, L-Train, meecko, napapijri1987, Redfire16, Uknaac i 121 gost.