NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
Nisam dugo, ali danas moram. Vintonji u paketu sa Hrvićem i Bećirovićem na polusezoni via Borac Jelah. Igraci zalutali u ovu ligu. Cirkus igrači, budu li igrali prije naše djece, Bakir, Emelin, Kurdic, treba prvo Đekanovića isprozivat. Katastrofa.
Poraz ko poraz, i bolje sto su ispali.
Poraz ko poraz, i bolje sto su ispali.
Kapa do poda
. Pet od šest. Od toga četiri gostovanja. Ovo je već gotovo pola polusezone završilo. Moram priznati iznad mojih očekivanja ali kako je šef posložio ekipu i kakve igre momci pružaju i nije iznenađenje. Samo nastaviti hladne glave i bez opuštanja. Sadik i Hega ubojiti tandem a Biba majstor.
Bravo momci. Bravo Sadik majstore. Samo naprijed deri sve redom

Bravo majstore
Bravo drugi majstore
-
KosevoZove
- Kontakt:
Jel to gledamo tosk sljedece godine u drustvu najboljih?, za sada vam dobro ide. 
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
6 min produzeno. 93 penal, 97gol… steta ali bravo momci, idemo dalje.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑11 okt 2025, 17:09Da
nesto tu dobrano "smrdi". Rekoh vec , vjerovatno bi se do Nove godine igralo da Radnik uzme taj bod.
Žal za tri boda al' i bod ko kuća. Čestitke momcima. Idemo dalje.Probati Čelik uzeti kući.
TŽV
TŽV
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Klasika, toliko puta viđeno. Al sad Celik odraditi, mada i x odgovaraFlufy je napisao/la: ↑11 okt 2025, 18:136 min produzeno. 93 penal, 97gol… steta ali bravo momci, idemo dalje.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑11 okt 2025, 17:09Da
nesto tu dobrano "smrdi". Rekoh vec , vjerovatno bi se do Nove godine igralo da Radnik uzme taj bod.
Sretno da uzmete Celika i odvojite se na tabeli
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Kakva je situacija u Tosku s djecom 2018 i mladji?
Moj mali je u borcu al jarane ovdje se ne zna ni kad je trening ni koji qrac.
Jel u Tosku to sta urednije?
Ko je trener, kako djeca reaguju na trenera?
Ako slucajno neko ima dijete il poznanika da ide na treninge pa da mi objasni malo situaciju
Moj mali je u borcu al jarane ovdje se ne zna ni kad je trening ni koji qrac.
Jel u Tosku to sta urednije?
Ko je trener, kako djeca reaguju na trenera?
Ako slucajno neko ima dijete il poznanika da ide na treninge pa da mi objasni malo situaciju
Igra - dobra, zadovoljan sam s bodom.
Opet po hiljaditi put se vidi koja je sramota nas teren, daleko najgori u ligi. Nemamo sta mi ni pomisljsti da udjemo u PL ako me bi mogli igrati u Tesnju. Potrebno je ulaganje u stadion i pomocne terene da se to dovede na nivo, inace nemamo sta pricat i bicemo uvijek predmet podsmjeha. Nacelnika da bude stid i sram uslova u Tesnju, moglo se u toku godina napraviti plan ulaganja i malo po malo da to bude na nivou makar ove prve lige a ne na nivou sljunkare kao sada
Opet po hiljaditi put se vidi koja je sramota nas teren, daleko najgori u ligi. Nemamo sta mi ni pomisljsti da udjemo u PL ako me bi mogli igrati u Tesnju. Potrebno je ulaganje u stadion i pomocne terene da se to dovede na nivo, inace nemamo sta pricat i bicemo uvijek predmet podsmjeha. Nacelnika da bude stid i sram uslova u Tesnju, moglo se u toku godina napraviti plan ulaganja i malo po malo da to bude na nivou makar ove prve lige a ne na nivou sljunkare kao sada
TŽV!
Bravo momci. Bod odličan. Kući smo beton. Četiri domaće odigrali nismo gola primili.
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.