FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ultra05
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ultra05 » 21 nov 2012, 17:51

arminarsenal@ Ako si igrac Radnika s kojim igracem se Said zakacio?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 nov 2012, 17:52

Ultra05 je napisao/la:arminarsenal@ Ako si igrac Radnika s kojim igracem se Said zakacio?
Cini mi se Faris Fejzic ili tako nesto.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 21 nov 2012, 17:53

Ultra05 je napisao/la:arminarsenal@ Ako si igrac Radnika s kojim igracem se Said zakacio?
Jel to hoces da ga trazis hahaha,hoces adresu ?

Ultra05
Kontakt:

Post Postao/la Ultra05 » 21 nov 2012, 17:54

Ma jok,nego sam siguran da ti ovo sto lupas ovdje nema veze s istinom,kakav ti i igrac Radnika,nisi ti okom vidio danasnje tekme!!

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 21 nov 2012, 17:55

Ultra05 je napisao/la:Ma jok,nego sam siguran da ti ovo sto lupas ovdje nema veze s istinom,kakav ti i igrac Radnika,nisi ti okom vidio danasnje tekme!!
Dobar si momak ;)
zasto bi lagao, i sam sam hordas,al danas sam se razocarao za kog ja idem da navijam !

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 21 nov 2012, 18:00

I moram rec' da mi je danas bilo zao Sesara koji je igrao prvo poluvrijeme s drugom ekipom,covjek zbog debila koji igraju s njim od neke muke poceo Boga da psuje !

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 21 nov 2012, 18:05

amypitar je napisao/la:
arminarsenal je napisao/la:
anelpik je napisao/la:Trebao je neko ovima iz Radnika Hadžići objasniti da je ovo prijateljska utakmica a ne korida na koju su navikli. Valjda imaju komplekse od većih timova pa sve shvataju ozbiljno. Trebao ih je Redžepagić smiriti na početku susreta, ipak je on glavni u Radniku a izgleda i u Sarajevu.
Nemoj pricat kad ne znas sta je bilo,ja sam hordas a igram u radniku,sve je zakuho seljak Said mamu j.ebo seljacku,onakvi papci ne zasluzuju da nose bordo dres,i danas sam vidio kakve sve cirkus igrace FK Sarajevo ima,izdmonirani u svakom pogledu !

Kako ti znas da je Said seljak i papak ,i to zakljucis na osnovu nekih 80 minuta:oops: Mogu ti samo reci da licno znam Saida, i da je to jedan veliki gospodin u svakom smislu te rijeci. :idea: I za ovakvo vrijeđanje i psovanje zasluzujes ban,ali posto je ovaj portal tolerise tebe i slicne tebi, nemas brige mozes da vrijeđas i psuješ koga hoces. :idea:
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Razumijes ti mene burazere moj :)

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 21 nov 2012, 20:12

Ultra05 je napisao/la:Ma jok,nego sam siguran da ti ovo sto lupas ovdje nema veze s istinom,kakav ti i igrac Radnika,nisi ti okom vidio danasnje tekme!!
Dobar si momak ;)
zasto bi lagao, i sam sam hordas,al danas sam se razocarao za kog ja idem da navijam !
Za koga ideš ili zbog koga ideš da navijaš? Žao mi nevinih žrtava u Palestini, a tebe mi nije žao.
Želim ti uspješnu fudbalsku karijeru daleko od Koševa i ugodno veče uz Arsenal. Prijatno.
F.K.SARAJEVO

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 nov 2012, 20:14

Ma ne mogu sa Saidom.Njega ce neki levat iz Radnika vuci za dres.Umjesto da mu se sklanjaju oni ga vuku za dres.
Neka ga je pljuno, i to zbog obicnog povlacenja ali neka je.Da mu je jos uletio i povrjedio ga trebo ga je prebit.

SAID HUSEJINOVIC!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 21 nov 2012, 20:23

aj sve to kontam, al covjek koji ne zna pricat, a gospodin.. daj ba hahahahahha

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 nov 2012, 20:40

Treba prestat o ovome pricat, ko ih je.be.

Okrenut se utakmici u bjeljini maksimalno.Samo na nju misliti, ni o transferima ni o igrackom kadru...ni ocemu, samo o toj tekmi.

edit: znal ko kad pocinje zimski prelazni rok :mrgreen: :mrgreen:

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 21 nov 2012, 21:48

SH7 dingospo!!!!
nemate vi pojma koji je on div :lol:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 nov 2012, 22:04

Uživajte...!!!!
slika

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 nov 2012, 22:24

Mozda je papak al je vama uskoprugasima nabio kompleks za sva vremena, samo o njemu pricate.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 21 nov 2012, 22:43

Sarajlijc@ je napisao/la:Mozda je papak al je vama uskoprugasima nabio kompleks za sva vremena, samo o njemu pricate.
za nasu ligu said je igracina i po i naravno da ce se o njemu pricati to ne znaci da je kompleks
al reci da je gospodin to je vec previse cak i za vas... doduse svako ima svoje standarde... za vase je mozda gospodin za nas ostale je mrtva papcina ;)

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 21 nov 2012, 23:28

molotovljev je napisao/la: Za koga ideš ili zbog koga ideš da navijaš? Žao mi nevinih žrtava u Palestini, a tebe mi nije žao.
Želim ti uspješnu fudbalsku karijeru daleko od Koševa i ugodno veče uz Arsenal. Prijatno.
Navijam za Sarajevo,al mi krivo danas kad skontah kakvi nam papci i seljaci igraju u svetinji,hvala na zelji za karijeru,a to "sto dalje od koseva",danas sam shvatio da mogu puno bolje s obzirom kakvi parmaci su igrali prvo poluvrijeme u bordo dresu,izuzev Sesara koji se spletom okolnosti nasao u onih cirkus 11 !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 nov 2012, 23:29

molotovljev je napisao/la: Za koga ideš ili zbog koga ideš da navijaš? Žao mi nevinih žrtava u Palestini, a tebe mi nije žao.
Navijam za Sarajevo,al mi krivo danas kad skontah kakvi nam papci i seljaci igraju u svetinji,hvala na zelji za karijeru,a to "sto dalje od koseva",danas sam shvatio da mogu puno bolje s obzirom kakvi parmaci su igrali prvo poluvrijeme u bordo dresu,izuzev Sesara koji se spletom okolnosti nasao u onih cirkus 11 !
Pa dodji momcino pokazi se i igraj.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 21 nov 2012, 23:32

samosarajvo je napisao/la:Ma ne mogu sa Saidom.Njega ce neki levat iz Radnika vuci za dres.Umjesto da mu se sklanjaju oni ga vuku za dres.
Neka ga je pljuno, i to zbog obicnog povlacenja ali neka je.Da mu je jos uletio i povrjedio ga trebo ga je prebit.

SAID HUSEJINOVIC!
Ti si vec idiot od njeg' !,a koga ce bolan Said prebit,izazvo incident dobio po glavi i sklonio se ko pick.a ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 nov 2012, 23:34

Ja mislim da Abdihodzicu nista niste smjeli :mrgreen:

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 21 nov 2012, 23:34

Sarajlijc@ je napisao/la: Pa dodji momcino pokazi se i igraj.
Nisam rekao da sam Messi,al za one danas sto su poceli utakmicu fkt jesam Messi,ne kazem da ja trebam igrat za FKS,ne znam uopste odakle oni fudbalski maljevi danas u bordo dresu,za FKS trebaju da igraju igraci dostojni tog dresa a nasi pojedinci nisu dostojni ni kantonalne lige vjeruj mi !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fudo i 57 gostiju.