FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
arminarsenal@ Ako si igrac Radnika s kojim igracem se Said zakacio?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cini mi se Faris Fejzic ili tako nesto.Ultra05 je napisao/la:arminarsenal@ Ako si igrac Radnika s kojim igracem se Said zakacio?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Jel to hoces da ga trazis hahaha,hoces adresu ?Ultra05 je napisao/la:arminarsenal@ Ako si igrac Radnika s kojim igracem se Said zakacio?
Ma jok,nego sam siguran da ti ovo sto lupas ovdje nema veze s istinom,kakav ti i igrac Radnika,nisi ti okom vidio danasnje tekme!!
-
- Kontakt:
Dobar si momakUltra05 je napisao/la:Ma jok,nego sam siguran da ti ovo sto lupas ovdje nema veze s istinom,kakav ti i igrac Radnika,nisi ti okom vidio danasnje tekme!!

zasto bi lagao, i sam sam hordas,al danas sam se razocarao za kog ja idem da navijam !
-
- Kontakt:
I moram rec' da mi je danas bilo zao Sesara koji je igrao prvo poluvrijeme s drugom ekipom,covjek zbog debila koji igraju s njim od neke muke poceo Boga da psuje !
amypitar je napisao/la:arminarsenal je napisao/la:Nemoj pricat kad ne znas sta je bilo,ja sam hordas a igram u radniku,sve je zakuho seljak Said mamu j.ebo seljacku,onakvi papci ne zasluzuju da nose bordo dres,i danas sam vidio kakve sve cirkus igrace FK Sarajevo ima,izdmonirani u svakom pogledu !anelpik je napisao/la:Trebao je neko ovima iz Radnika Hadžići objasniti da je ovo prijateljska utakmica a ne korida na koju su navikli. Valjda imaju komplekse od većih timova pa sve shvataju ozbiljno. Trebao ih je Redžepagić smiriti na početku susreta, ipak je on glavni u Radniku a izgleda i u Sarajevu.
Kako ti znas da je Said seljak i papak ,i to zakljucis na osnovu nekih 80 minuta:oops: Mogu ti samo reci da licno znam Saida, i da je to jedan veliki gospodin u svakom smislu te rijeci.I za ovakvo vrijeđanje i psovanje zasluzujes ban,ali posto je ovaj portal tolerise tebe i slicne tebi, nemas brige mozes da vrijeđas i psuješ koga hoces.

Razumijes ti mene burazere moj 

- molotovljev
Za koga ideš ili zbog koga ideš da navijaš? Žao mi nevinih žrtava u Palestini, a tebe mi nije žao.arminarsenal je napisao/la:Dobar si momakUltra05 je napisao/la:Ma jok,nego sam siguran da ti ovo sto lupas ovdje nema veze s istinom,kakav ti i igrac Radnika,nisi ti okom vidio danasnje tekme!!
zasto bi lagao, i sam sam hordas,al danas sam se razocarao za kog ja idem da navijam !
Želim ti uspješnu fudbalsku karijeru daleko od Koševa i ugodno veče uz Arsenal. Prijatno.
F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:
Ma ne mogu sa Saidom.Njega ce neki levat iz Radnika vuci za dres.Umjesto da mu se sklanjaju oni ga vuku za dres.
Neka ga je pljuno, i to zbog obicnog povlacenja ali neka je.Da mu je jos uletio i povrjedio ga trebo ga je prebit.
SAID HUSEJINOVIC!
Neka ga je pljuno, i to zbog obicnog povlacenja ali neka je.Da mu je jos uletio i povrjedio ga trebo ga je prebit.
SAID HUSEJINOVIC!
- samir_tm87
- Kontakt:
aj sve to kontam, al covjek koji ne zna pricat, a gospodin.. daj ba hahahahahha
-
- Kontakt:
Treba prestat o ovome pricat, ko ih je.be.
Okrenut se utakmici u bjeljini maksimalno.Samo na nju misliti, ni o transferima ni o igrackom kadru...ni ocemu, samo o toj tekmi.
edit: znal ko kad pocinje zimski prelazni rok

Okrenut se utakmici u bjeljini maksimalno.Samo na nju misliti, ni o transferima ni o igrackom kadru...ni ocemu, samo o toj tekmi.
edit: znal ko kad pocinje zimski prelazni rok

- jug-onostalgicar
- Kontakt:
SH7 dingospo!!!!
nemate vi pojma koji je on div
nemate vi pojma koji je on div

Uživajte...!!!!

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mozda je papak al je vama uskoprugasima nabio kompleks za sva vremena, samo o njemu pricate.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
za nasu ligu said je igracina i po i naravno da ce se o njemu pricati to ne znaci da je kompleksSarajlijc@ je napisao/la:Mozda je papak al je vama uskoprugasima nabio kompleks za sva vremena, samo o njemu pricate.
al reci da je gospodin to je vec previse cak i za vas... doduse svako ima svoje standarde... za vase je mozda gospodin za nas ostale je mrtva papcina

-
- Kontakt:
Navijam za Sarajevo,al mi krivo danas kad skontah kakvi nam papci i seljaci igraju u svetinji,hvala na zelji za karijeru,a to "sto dalje od koseva",danas sam shvatio da mogu puno bolje s obzirom kakvi parmaci su igrali prvo poluvrijeme u bordo dresu,izuzev Sesara koji se spletom okolnosti nasao u onih cirkus 11 !molotovljev je napisao/la: Za koga ideš ili zbog koga ideš da navijaš? Žao mi nevinih žrtava u Palestini, a tebe mi nije žao.
Želim ti uspješnu fudbalsku karijeru daleko od Koševa i ugodno veče uz Arsenal. Prijatno.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa dodji momcino pokazi se i igraj.arminarsenal je napisao/la:Navijam za Sarajevo,al mi krivo danas kad skontah kakvi nam papci i seljaci igraju u svetinji,hvala na zelji za karijeru,a to "sto dalje od koseva",danas sam shvatio da mogu puno bolje s obzirom kakvi parmaci su igrali prvo poluvrijeme u bordo dresu,izuzev Sesara koji se spletom okolnosti nasao u onih cirkus 11 !molotovljev je napisao/la: Za koga ideš ili zbog koga ideš da navijaš? Žao mi nevinih žrtava u Palestini, a tebe mi nije žao.
-
- Kontakt:
Ti si vec idiot od njeg' !,a koga ce bolan Said prebit,izazvo incident dobio po glavi i sklonio se ko pick.asamosarajvo je napisao/la:Ma ne mogu sa Saidom.Njega ce neki levat iz Radnika vuci za dres.Umjesto da mu se sklanjaju oni ga vuku za dres.
SAID HUSEJINOVIC!

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja mislim da Abdihodzicu nista niste smjeli 

-
- Kontakt:
Nisam rekao da sam Messi,al za one danas sto su poceli utakmicu fkt jesam Messi,ne kazem da ja trebam igrat za FKS,ne znam uopste odakle oni fudbalski maljevi danas u bordo dresu,za FKS trebaju da igraju igraci dostojni tog dresa a nasi pojedinci nisu dostojni ni kantonalne lige vjeruj mi !Sarajlijc@ je napisao/la: Pa dodji momcino pokazi se i igraj.