Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Jos treba da mi sprze sve uredjaje u stanu.

Bilo bi zanimljivo da nam neko otkrije ko je numanye, leorey nam nije zanimljiv, vec odavno ne pise na forumu svakako
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Živi njemači san, to je najbitnije.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Re: Chat
Energetski sistem u Srbiji je stabilan, dalekovodi EMS-a su u funkciji i nema problema, rekli su za portal N1 u Elektromreži Srbije (EMS)
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Izgleda da se Jugoslavija nije stvarno razdijelila, ozbiljniji infrastrukturni problem I kula od karata se pokrece.
Ne znam puno o ovome, Ali jako cudno da pad napona u CG napravi blekout.
Ne znam puno o ovome, Ali jako cudno da pad napona u CG napravi blekout.
I Dalmacija ostala bez struje.
Kakav je ovo ustvari kurtoon od drzave...
A kako si to zakljucio? Ne zna se ni pravi razlog nestanka struje, vecina djelova dobila struju u sat dva vremena, i kako ti zakljuci da je zbog ovog **** drzava?Zbog mnogih drugih stvari jesmo **** ali sacekajte bar prave informacije pa onda serite.
Edit:ti si onaj lazni srbin, zanemari moj komentar i pusi ga.
Zadnja izmjena: enobarca, dana/u 21 jun 2024, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ma još jedan vilenjak
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Maroon1946
- Kontakt:
Da, ja koliko sam shvatio belaj je u Crnoj Gori. Znaci CG, Albanija, Hrvatska, BiH bez struje zbog ekstremnih temperatura. Nikakav razlog za brigu.
kurtoon je crna gora
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kradu nam struju svi iz regije 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Eto koliko zavisimo jedni od drugihDanko Blažević iz Hrvatskog operatora prijenosnog sistema kazao je kako je "ispao" neki dalekovod između Grčke i Albanije i da je to dovelo do poremećaja u čitavom sistemu, ali da su to za sada preliminarne informacije.
Numan se usutao, sigurno je u nekom djelu Bosne bez struje a nema kredita da dopuni mobilni net.
Strujom se trguje, struja se uvozi i izvozi. To su visokonaponski prenosivi dalekovodi kao sistemi povezanosti i trgovine električnom energijom BiH i regiona. Važan podatak
Evo ti upravo isječak sa Klixa da je sličan scenarij pogađao i druge države.U periodu I-IX 2023. godine, Bosne i Hercegovine je najviše izvozila električnu energiju (TB 2716) u vrijednosti od 879,86 miliona KM
Tako da, manite se šupljaka.Iz Nezavisnog operatora sistema BiH za Klix.ba su rekli da se sličan scenario desio i 20.06.2024. godine, kada je došlo do problema u EES Grčke, Sjeverne Makedonije, Albanije i Crne Gore.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 21 jun 2024, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ne mora razmišljati o avataru. Može postaviti onu sliku i rahat je.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 14:48Već pravi novi profil nakon što je otkriven vilenjak![]()
Nikad poraz, samo lekcija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.