ceze je napisao/la:Mo igra u Utahuvendeta1921 je napisao/la:mozeli mi neko reci sto ne mogu na nadjem na premieru na online kladjenju,specjalna kladjenja jeli ih nema ili...? iiii gdje igra Mo.Williams?dijabola je napisao/la:NBA:
Charlotte-Dallas kp2 @ 1.35
Dallas je kod kuće dobio čini mi se 126-99, i jedina su ekipa u NBA koju Bobcatsi NIKAD nisu pobijedili. Sinoć su izgubili od Knicksa i htjeće se vratiti na staze pobjede.
Toronto-Philadelphia kp2 @ 1.85
Sixersi napokon hvataju kakav-takav ritam i realno su bolji od domaćih (kojima fali startni play Lowry). Sinoć su dobili Celticse u Bostonu 106-100, a Raptorsi su vezali 2 poraza (Oklahoma i Dallas).
Utah-Phoenix (+8,5) h2 @ 1.85
Za domaće upitan startni play Mo Williams, kao i njegov back-up Earl Watson. Gosti su sinoć slavili protiv Clevelanda 2 razlike nakon sjajnog comeback-a, pa bi trebali prenijeti dio momentuma i na ovu utakmicu. Jazzeri su dobili prošlu međusobnu (u aprilu) 100-88, ali su prije toga Sunsi vezali čak 7 pobjeda u međusobnim utakmicama.
Mo.Williams under 17,5 @ 1.85
Povrijeđen, logično. U zadnje 3 utakmice nije prebacio ovu marginu, u posljednjoj odigranoj 2 poena u 26 minuta.
To prvo ne znam
Imas onaj broj desno( npr. 66,80,70), klikni na njega i otvorice ti se spec klađenja