Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

hoshafka
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la hoshafka » 10 nov 2012, 23:08

ceze je napisao/la:
vendeta1921 je napisao/la:
dijabola je napisao/la:NBA:
Charlotte-Dallas kp2 @ 1.35
Dallas je kod kuće dobio čini mi se 126-99, i jedina su ekipa u NBA koju Bobcatsi NIKAD nisu pobijedili. Sinoć su izgubili od Knicksa i htjeće se vratiti na staze pobjede.

Toronto-Philadelphia kp2 @ 1.85
Sixersi napokon hvataju kakav-takav ritam i realno su bolji od domaćih (kojima fali startni play Lowry). Sinoć su dobili Celticse u Bostonu 106-100, a Raptorsi su vezali 2 poraza (Oklahoma i Dallas).

Utah-Phoenix (+8,5) h2 @ 1.85
Za domaće upitan startni play Mo Williams, kao i njegov back-up Earl Watson. Gosti su sinoć slavili protiv Clevelanda 2 razlike nakon sjajnog comeback-a, pa bi trebali prenijeti dio momentuma i na ovu utakmicu. Jazzeri su dobili prošlu međusobnu (u aprilu) 100-88, ali su prije toga Sunsi vezali čak 7 pobjeda u međusobnim utakmicama.

Mo.Williams under 17,5 @ 1.85
Povrijeđen, logično. U zadnje 3 utakmice nije prebacio ovu marginu, u posljednjoj odigranoj 2 poena u 26 minuta.
mozeli mi neko reci sto ne mogu na nadjem na premieru na online kladjenju,specjalna kladjenja jeli ih nema ili...? iiii gdje igra Mo.Williams?
Mo igra u Utahu :D
To prvo ne znam :D

Imas onaj broj desno( npr. 66,80,70), klikni na njega i otvorice ti se spec klađenja
Pustiću sunce da topi ljubav!

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 10 nov 2012, 23:09

Nesto se malo danas uzelo :D
Sutra PSG zaobici :D

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 10 nov 2012, 23:09

Hass je napisao/la:Pozz raja,imal dobitnih tiketa ovih dana???? @Pintol care,ziv nego sta... :lol: :lol: @
pa ja cekam tvoje parove a ti nista...ja sam bankrotirao :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

vendeta1921
Kontakt:

Post Postao/la vendeta1921 » 10 nov 2012, 23:10

ceze je napisao/la:
dijabola je napisao/la:NBA:
Charlotte-Dallas kp2 @ 1.35
Dallas je kod kuće dobio čini mi se 126-99, i jedina su ekipa u NBA koju Bobcatsi NIKAD nisu pobijedili. Sinoć su izgubili od Knicksa i htjeće se vratiti na staze pobjede.

Toronto-Philadelphia kp2 @ 1.85
Sixersi napokon hvataju kakav-takav ritam i realno su bolji od domaćih (kojima fali startni play Lowry). Sinoć su dobili Celticse u Bostonu 106-100, a Raptorsi su vezali 2 poraza (Oklahoma i Dallas).

Utah-Phoenix (+8,5) h2 @ 1.85
Za domaće upitan startni play Mo Williams, kao i njegov back-up Earl Watson. Gosti su sinoć slavili protiv Clevelanda 2 razlike nakon sjajnog comeback-a, pa bi trebali prenijeti dio momentuma i na ovu utakmicu. Jazzeri su dobili prošlu međusobnu (u aprilu) 100-88, ali su prije toga Sunsi vezali čak 7 pobjeda u međusobnim utakmicama.

Mo.Williams under 17,5 @ 1.85
Povrijeđen, logično. U zadnje 3 utakmice nije prebacio ovu marginu, u posljednjoj odigranoj 2 poena u 26 minuta.
mozeli mi neko reci sto ne mogu na nadjem na premieru na online kladjenju,specjalna kladjenja jeli ih nema ili...? iiii gdje igra Mo.Williams?
Mo igra u Utahu :D
To prvo ne znam :D
Edit
Ili ipak znam, ako pod specijalnim kladjenjima mislis ovo kp, hendikep, onda kliknes na neki par i otvori ti se stranica sa ponudjenim specijalnim igrama. :D
Ponavaljam, ako su to te specijalne igre :D
jeste too,evo skontao sam u medjuvremenu,ipak hvala ti ;)
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!

vendeta1921
Kontakt:

Post Postao/la vendeta1921 » 10 nov 2012, 23:16

pintol_TM87 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:Botafago vs Portugese 2 @4.1
napadaju gosti ubise ih al dzaba kad ne znaju da zabiju..daj boze da namjerno mase da bi odradili prelaz :D
kako ja ovaj par ne mogu nigdje da nadjem :lol: :lol:

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 10 nov 2012, 23:21

pintol_TM87 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:Botafago vs Portugese 2 @4.1
napadaju gosti ubise ih al dzaba kad ne znaju da zabiju..daj boze da namjerno mase da bi odradili prelaz :D
kako ja ovaj par ne mogu nigdje da nadjem :lol: :lol:
brazilska liga..eo prvo poluvrijeme 1:0 za domacine..valjda bude prelaz :D gostima svaki sut na tribini zavrsio..

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 10 nov 2012, 23:25

Bice parovi sutra,strasnu sam lovu digao u zadnjih mjesec dana,samo tenis i u zadnje vrijeme basket :D Jos da mogu L.B.Jamesa nekad pogodit u overu,jah.. :lol: P.S. Klicko mlati ovog Wach-a,pa bolje bi mu se ja suprostavio,jbt :D
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 10 nov 2012, 23:35

Hass je napisao/la:Bice parovi sutra,strasnu sam lovu digao u zadnjih mjesec dana,samo tenis i u zadnje vrijeme basket :D Jos da mogu L.B.Jamesa nekad pogodit u overu,jah.. :lol: P.S. Klicko mlati ovog Wach-a,pa bolje bi mu se ja suprostavio,jbt :D
ništa od iksa haman :lol:
naprijed rejal

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 nov 2012, 23:45

Eh, novi dan nova nafaka :D

Zeljeznicar-Velez 1 @ 1.25
Velez igra po sistemu toplo-hladno i koliko sam shvatio ne igraju im 2 ponajbolja igraca, mlada reprezentativca Zvonic i Cemalovic.Zeljo nakon derbija dobio sasvim solidnu ekipu Olimpica na Otoci u okviru kupa BiH, imaju mozda i najbolju ekipu u PL, te mislim da pobijeda nece doci u pitanje.

Stuttgart-Hannover 1 @ 2.0
Nesto veca kvota, ali vrijedi probati. U najgorem slucaju 1X.
Iako Hannover stoji bolje na tabeli, u losoj su formi, zadnjih 5 tekmi, 1 pobjeda (protiv slabog Augsburga), 3 izgubljene i 1 remi. Stuttgart u nesto boljoj formi, zadnjih 5 tekmi, 3 pobjede, 2 remija.
U gostima je Hannover druga najlosija ekipa Bundeslige, 4 poraza i pobjeda na pocetku septembra protiv tada veoma loseg Wolfsburga. U prilog Stuttgatu ide i to da je u cetvrtak pobijedio Kopenhagen u gostima 2:0, a prije toga remizirao sa Dortmundom takodjer u gostima. I zadnje, ali nikako nevazno, Vedo je u odlicnoj formi :mrgreen:

Atalanta-Inter 2 @ 2.15
Takodjer vece kvota, za manje hrabrije X2.
Inter drugi na tabeli, Atalanta 9. U gostima Inter ima 5 pobijeda u zadnjih 5 tekmi, ukljucujuci i pobjedu protiv Juventusa, uz gol razliku 14:2. Forma u zadnjih 5 kola je takodjer 5 pobjeda. Atalanta igra po sistemu toplo hladno, dobiju Napolija, pa izgube od Torina 1:5 kao domacini. Zadnih 5 tekmi, 3 pobjede, 1 nerjesena, 1 poraz. Na svom terenu zadnjih 5, 3 pobjede, 2 poraza.

A.Madrid-Getafe 1 @ 1.3
Iako su posljednju tekmu izgubili u gostima od Valencije, ekipa Atletika je i dalje druga, sa 3 boda zaostatka za vodecom Barcom. Zadnjih 5 tekmi na svom terenu, 5 pobjeda, gol razlika 15:6. Getafe je 12 na tabeli, forma zadnjih 5 tekmi je 3 pobjede, 2 poraza. Veliki plus za Atletiko je i Falcao, koji je u ovom trenutku jedan od najboljih napadaca svijeta.

Mallorca-Barcelona 2 @ 1.3
Barcelona vodeca, Mallorca 13, zadnjih 5 Barce-4 pobjedei nerjesena sa Realom, Mallorca zadnjih 5 tekmi izgubila.
Uz to, Barca treba da se na neki nacin "vadi" nakon poraza od Celtica u Ligi prvaka, tako da pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.

Volga-Zenit 2 @ 1.35
Zenit 4. na tabeli, Volga predzadnja. Volga kao domacin ima skor 3 poraza i 2 nerjesena, Zenit kao gost 3 pobjede i 2 nerjesene. U svojim redovima imaju Hulka, Witsela, Kerzhakova, Brunu Alvesa, tako da bi sve osim pobjede gostiju bilo iznenadjenje.

Eto dosta od mene, halalite na duzem postu :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 10 nov 2012, 23:51

Za sutra :

City - Tottenham(d/n) DA 1,6
Chelsea - Liverpool (d/n) DA 1,6
Montpellier - PSG (d/n) DA 1,75
Lazio - Roma ( d/n) DA 1,4
Milan - Fiorentina (d/n) DA 1,7
Spartak M. - Krasnodar (d/n ) DA 1,65

Kvota 17.59 Uplata : 5 KM

vendeta1921
Kontakt:

Post Postao/la vendeta1921 » 11 nov 2012, 00:08

Jel mi moze neko objasnit sta ima u ovim kvotama 2.62 i 2.81 vazda prolaze,jesul neke namjestaljke ili sta?? :shock: :shock: :roll:

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 11 nov 2012, 00:12

pintol_TM87 je napisao/la: steta..spanci uveliko stimaju..za veceras mislim sigurica
malaga vs sosiedad x2 ...super ponuda + svi je igrali

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 nov 2012, 00:12

sutra ima finih parova brazilske lige,ako se neko razumije moze pomoc sta da se odabere :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Lisac
Kontakt:

Post Postao/la Lisac » 11 nov 2012, 00:28

Partizan - C.Zvezda 2,KP2 ,H2 navijacki :) u pitanju je 215. kosarkaski derbi,kvota vise nego dobra na Zvezdu koja je po meni iskusnija od mladog tima partizana,mada derbi je to.Partizan je u petak igrao euroligu.

OFK Beograd - C.Zvezda 2 i ovo je navijacki :) sve sem 2 zvezdu previse udaljava od titule.Sledece kolo je derbi tako da bo pobjeda bila odlican uvod.Problem za zvezdu bi mogao biti sto Milan Jovanovic (stoper) nece igrati

P.S uhvacen santos iz 2 u 1 u sistemu (38 kvota) ,sad ostaje tezi posao pogoditi fix-eve :)
Zadnja izmjena: Lisac, dana/u 11 nov 2012, 00:43, ukupno mijenjano 2 puta.

GolfDvojka
Kontakt:

Post Postao/la GolfDvojka » 11 nov 2012, 00:29

GolfDvojka je napisao/la:
GolfDvojka je napisao/la:prvi post, valjda bude kakvog hajra na kladari today ;)

šta mislite :

bayern - frankfurt 1
schalke - werder ps1
arsenal - fulham ps1
čelik - rudar 1

pescara - juventus 2

i probati x-ove na :

stoke - qpr x
torino - bologna x

nek' je sretno :)
na cenera preko 70 km, dosta, sutra nastaviti niz aBd 8-)

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 11 nov 2012, 00:46

BelminM23 je napisao/la:Aston Villa - Man.Utd 1.45 :mrgreen:
Augsburg - Dortmund 1.50 :mrgreen:
Pescara - Juventus 1.35 :mrgreen:
Man.City - Tottenham 1.55
Stuttgart - Hannover 96 2.00
Atalanta - Inter 2.20
20.03
Ku rva mi ukucala na Stutgarta 2 a nisam vidio na vrijeme :(

Lisac
Kontakt:

Post Postao/la Lisac » 11 nov 2012, 00:48

BelminM23 je napisao/la:
Atalanta - Inter 2.20
20.03
Znaci to je uljez :)

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 11 nov 2012, 00:49

BelminM23 je napisao/la:
Atalanta - Inter 2.20
20.03
možda i bude 2 ;)

al ni Inter ni City mi nisu uopšte sigurni...
FORZA MARŠAL !!!

viler
Kontakt:

Post Postao/la viler » 11 nov 2012, 00:53

Nisam siguran hocu li sutra išta objavljivat pa zato večeras za sutra...

Murray A.-Federer R. 1 1,75
Ovo je odlična kvota za sutrašnje polufinale. Ovo tipujem iz sljedećih razloga. Federer je doživio dva poraza od Del Potra i vjerujte da se nakon dva poraza u nizu od bilo koga osjećate izrazito ranjivo. Fedex ima previše oscilacija u igri i psihički više nije na najvećoj razini smirenosti. Izgubio je zadnji meč protiv Murraya poprilično glatko, a i protiv Ferrera pretprošli meč je imao izrazito loš dan na bekendu gdje je neprestano radio neprisiljene pogreške. Da je španjolac iskoristio svoje break šanse, a imo ih je, tko zna šta bi dalje bilo. Murray, s druge strane, igro fenomenalno. Crna mačka mu je Đoković i imam dojam da je možda i nijansu ispred njega u međusobnim, no Nole se uvijek uspije sabrat na vrijeme. Murray istrčava apsolutno svaku lotpu, a svojim poenima doslovno zna izludit protivnika. Smatram da je nabrijaniji od Fedexa i ima veći momentum. Opet, mislim da ga čeka Nole u finalu i definitivno je željan revanša.

RCD Mallorca-FC Barcelona F2 1,65
Siguran sam da Barcu uopće ne dira poraz od Celtica. Igrali su svoju igru i to je ono što oni uvijek žele. Vraća im se Pique u obranu i tu bi trebali dobit na stabilnosti, iako se ne mogu otet dojmu da će primit neki pakljav gol. Ono što mi je ovdje najbitnije jest to da stvaraju mnogo prilika, ako budu u imalo boljoj realizaciji nego sad protiv Celtica mislim da bi trebalo pasti nekoliko golova u mrežu Mallorce. Veliki problem im je Alexis, nit asistira nit zabija, al imaju veliku širinu u napadu. U međusobnim susretima Barca ih gazi (2:0, 3:0, 5:0, zadnja tri), a ako pogledamo da sad igraju bolje nego prošle sezone, to je to. Mallorca s druge strane ne igra apsolutno nikako, velika 0. Jedva da znaju za gol, a kamoli pobjedu.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 11 nov 2012, 00:54

SlevinKelevra je napisao/la:Tiket 10
Racun: 35.00 KM

Pescara- Juventus (PP)...........2....1.50 slika
Leuven- Kotrijk.................ddg....1.25 slika
Ferrer- Tipsarevic.................1....1.15 slika

2.16 x 10.00 KM = 21.60 KM

Racun: 25.00 KM
slika

Komentar: Kotrijk, na celu sa Zukanovicem, je jos jednom zakljucao gol, cak i protiv super-efikasnog Leuvena

Racun: 25.00 KM slika

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.