Za prvi penal veli treba vjerovat sucu jer je blizu a drugi ne treba vjerovat iako je isto blizuSabinho je napisao/la:Kako je sir Boro obrazlozio penale u Bijeljini?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Za prvi penal veli treba vjerovat sucu jer je blizu a drugi ne treba vjerovat iako je isto blizuSabinho je napisao/la:Kako je sir Boro obrazlozio penale u Bijeljini?
kakav bola start na loptu nije čovjek dirno lopte, mada je točno da je diskutabilan i da je mogao i da ga ne dosudi.nellic07 je napisao/la:Olimpik oštećen protiv Sarajeva.
Čelik oštećen protiv Viteza.
U Bijeljini oba penala izmišljena,prvi čist start na loptu,drugi isto smijurija.
Mogao je svirati penal za Želju u Kaknju,iako je napucana lopta,domaći igrač je zaustavio uzdignutom rukom.
Koji bolan start na loptu? Pa Krstanović je odnio loptu ispred stopera. Evo situacije sa jednog drugog foruma:nellic07 je napisao/la:Olimpik oštećen protiv Sarajeva.
U Bijeljini oba penala izmišljena,prvi čist start na loptu,drugi isto smijurija.
Mogao je svirati penal za Želju u Kaknju,iako je napucana lopta,domaći igrač je zaustavio uzdignutom rukom.
Boro brat.nellic07 je napisao/la:Za prvi penal veli treba vjerovat sucu jer je blizu a drugi ne treba vjerovat iako je isto blizuSabinho je napisao/la:Kako je sir Boro obrazlozio penale u Bijeljini?Oba penala smijurija
Rekao je da sigurno ima kontakta ali da po snimci ne možemo prosuditi je li dovoljan za penal, a da drugi penal nije postojao, da je igrač Širokog izbio loptu ispred igrača Radnika i ovaj pao na njega poslije toga, greška očita...Sabinho je napisao/la:Boro brat.nellic07 je napisao/la:Za prvi penal veli treba vjerovat sucu jer je blizu a drugi ne treba vjerovat iako je isto blizuSabinho je napisao/la:Kako je sir Boro obrazlozio penale u Bijeljini?Oba penala smijurija
Spavas li mirno Beusane Mateo???
brig je napisao/la:Koji bolan start na loptu? Pa Krstanović je odnio loptu ispred stopera. Evo situacije sa jednog drugog foruma:nellic07 je napisao/la:Olimpik oštećen protiv Sarajeva.
Smiješan sinellic07 je napisao/la:brig je napisao/la:Koji bolan start na loptu? Pa Krstanović je odnio loptu ispred stopera. Evo situacije sa jednog drugog foruma:nellic07 je napisao/la:Olimpik oštećen protiv Sarajeva.
Vidiš da ti Krstanović gleda gdje da padne,uopće ga lopta ne zanima,ode lopta daleko na drugu stranu
Vidiš li na slici nogu Krstanovića gdje je na nozi ovog obrambenog Radnika (+ ruka na leđima)? Pa vidiš da kontakta ima! Sudac ovo mora odlučiti u sekundi, a situacija je bila takva da je obrambeni ovaj realno imao loptu i ovo je greška njega i golmana da je nisu pokupili nego im je Krstanović dotrčao i pokupio je dok je stoper zakasnio i po ovoj snimci vidiš da ga je zakačio i moje mišljenje je da bi ovo sviralo 99% sudaca.nellic07 je napisao/la:Pa nisam bio na utakmici,vidio sam samo snimak i po snimku nije penal kao što nije ni po ovom tvom.Ne znam šta se upinješ kad je jasno i po ovome da nije penal.Karačić kmeči,a zaslužen poraz danas,jedino umjesto 2-1,trebalo biti 1-0
Vama se ispostavilo kao štetno što je sudac je pogriješio te vam je poklonio danas penal,jer da niste dobili poklon gol iz ovog cirkus penala možda bi i ostalo 0-0brig je napisao/la:Vidiš li na slici nogu Krstanovića gdje je na nozi ovog obrambenog Radnika (+ ruka na leđima)? Pa vidiš da kontakta ima! Sudac ovo mora odlučiti u sekundi, a situacija je bila takva da je obrambeni ovaj realno imao loptu i ovo je greška njega i golmana da je nisu pokupili nego im je Krstanović dotrčao i pokupio je dok je stoper zakasnio i po ovoj snimci vidiš da ga je zakačio i moje mišljenje je da bi ovo sviralo 99% sudaca.nellic07 je napisao/la:Pa nisam bio na utakmici,vidio sam samo snimak i po snimku nije penal kao što nije ni po ovom tvom.Ne znam šta se upinješ kad je jasno i po ovome da nije penal.Karačić kmeči,a zaslužen poraz danas,jedino umjesto 2-1,trebalo biti 1-0
Njihov penal je smijurija samo takva što se vidilo i u prijenosu, a i maloprije na pregledu se fino vidi da je igrač Širokog prije izbio loptu. Stvarno si lik čuj umjesto 2:1 trebalo biti 1:0.. Šta znaš kako bi se utakmica kretala da je recimo poluvrijeme završilo 0:0?![]()
Volio bi sad samo da bude na štetu ovih koji su se ovo kolo okoristili pa da vidimo kmečanje onda
Ajd dečko na spavanje počeo si buncat, nitko nama nije danas penal poklonio..sutra je škola moraš ustati i tako pomalo..ajd laku noćnellic07 je napisao/la:Vama se ispostavilo kao štetno što je sudac je pogriješio te vam je poklonio danas penal,jer da niste dobili poklon gol iz ovog cirkus penala možda bi i ostalo 0-0brig je napisao/la:Vidiš li na slici nogu Krstanovića gdje je na nozi ovog obrambenog Radnika (+ ruka na leđima)? Pa vidiš da kontakta ima! Sudac ovo mora odlučiti u sekundi, a situacija je bila takva da je obrambeni ovaj realno imao loptu i ovo je greška njega i golmana da je nisu pokupili nego im je Krstanović dotrčao i pokupio je dok je stoper zakasnio i po ovoj snimci vidiš da ga je zakačio i moje mišljenje je da bi ovo sviralo 99% sudaca.nellic07 je napisao/la:Pa nisam bio na utakmici,vidio sam samo snimak i po snimku nije penal kao što nije ni po ovom tvom.Ne znam šta se upinješ kad je jasno i po ovome da nije penal.Karačić kmeči,a zaslužen poraz danas,jedino umjesto 2-1,trebalo biti 1-0
Njihov penal je smijurija samo takva što se vidilo i u prijenosu, a i maloprije na pregledu se fino vidi da je igrač Širokog prije izbio loptu. Stvarno si lik čuj umjesto 2:1 trebalo biti 1:0.. Šta znaš kako bi se utakmica kretala da je recimo poluvrijeme završilo 0:0?![]()
Volio bi sad samo da bude na štetu ovih koji su se ovo kolo okoristili pa da vidimo kmečanje onda
de bolan sta ti je... Sto ce neko unistiti SB ( iako vas mrzim iskreno ), kako kosarkaski tako i fudbalski klub. Momak to vi trebate prvo da rijesite " u svojoj avliji " tj. vi i Zrinjski, kako sam cuo da ste se opasno poebali gore. Sto se tice sudjenja necu komentarisati, grijesi se na sve strane, kako na stranu mog FKS tako i na stranu SB.felix123 je napisao/la:Sudac koji protiv tebe u 90oj minuti svira onakav penal(odavno nije smjesniji sviran) , sigurno ti ga nije POKLONIO u prvom poluvremenu. Svi oni koji zatvaraju oči pred ovakvim nešto i nas zovu kmečavcima , okej imate to pravo , ali glodavče onda nemaš pravo slova napisati kad se to dogodi tvome klubu.
Lani samo Široki i Velež ne potpisaše regularnost lige , pa posle.svi redom Zrinjski nazvaše režimskim klubom.
Covjek pred kamerama pita gdje su pare za premije , vi potpisujete regularnu ligu( boli me rac je li legalno).
Ovakve stvari samo unazađuju ligu. Ako se ide na uništenje Širokog , to ce biti veliki minus za ligu. Svi ce lagano pocet padati. Sjetite se samo kosarske redom propadali Borac, Dita, Bosna i evo Široki. Kosarkaska liga je amaterska, momci koji igraju streetbasket odbijaju klubove ( samo u BiH hahaha) , jedan jedini klub koji moze barem parirati klubovima iz regije.
![]()
![]()
Totalno si u pravu. Kada Azmir iz Tuzle kaze da je Sarajevo duzno za kupovinu tekme pred kamerama i nikome nista, sto ih penal brine? Siroki je najveci hrvatski klub u BiH i nece ga par penala sjebati, kako ona pljacka protiv Zrinjskog, tako ni ovaj protiv Radnika. Znas kako se kaze, sto te ne ubije to te ojaca.felix123 je napisao/la:Sudac koji protiv tebe u 90oj minuti svira onakav penal(odavno nije smjesniji sviran) , sigurno ti ga nije POKLONIO u prvom poluvremenu. Svi oni koji zatvaraju oči pred ovakvim nešto i nas zovu kmečavcima , okej imate to pravo , ali glodavče onda nemaš pravo slova napisati kad se to dogodi tvome klubu.
Lani samo Široki i Velež ne potpisaše regularnost lige , pa posle.svi redom Zrinjski nazvaše režimskim klubom.
Covjek pred kamerama pita gdje su pare za premije , vi potpisujete regularnu ligu( boli me rac je li legalno).
Ovakve stvari samo unazađuju ligu. Ako se ide na uništenje Širokog , to ce biti veliki minus za ligu. Svi ce lagano pocet padati. Sjetite se samo kosarske redom propadali Borac, Dita, Bosna i evo Široki. Kosarkaska liga je amaterska, momci koji igraju streetbasket odbijaju klubove ( samo u BiH hahaha) , jedan jedini klub koji moze barem parirati klubovima iz regije.
![]()
![]()
UltrasNotRed je napisao/la:..Siroki je najveci hrvatski klub u BiH...
Rekao je da je najbolji hr klub u bih koliko vidim.avenija je napisao/la:Kakve veze imaju Zrinjski i Siroki sa hr ..evo nek mi neko objasni to zbog cega su hrvatski a ne katolicki klub iz Hercegovine? Predmetmrznje? Nije provokacija nikakva.Postavljam pitanje zato sto ovaj gore govori da je Siroki najbolji hrvatski klub a ja znam sigurno da su i Dinamo i Hajduk i Rijeka ispred.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.