Sta ovo kaze Novax Srbija blizu gradjanskog rata? Tesko mu se skoncentrisat na tenis. Steta.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Au Mede.On je haman zavrsio sa ozbiljnijim tenisom.
- Quartararo
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Mogao bi se i oprostiti,nikom ne bi falio.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Medvedeva su svi pročitali, servis opao zbog povrede ramena, kako bude stario sve će biti gori jer nema sposobnost da igra napadački tenis, a ovo peglanje loptice mu više neće proći.
Baš ogroman pad kad se uzme u obzir da je prije 17-18 mjeseci igrao finale slema, a ove godine jednu pobjedu na četiri slema ima.
Legenda da se sutra penzioniše.
Baš ogroman pad kad se uzme u obzir da je prije 17-18 mjeseci igrao finale slema, a ove godine jednu pobjedu na četiri slema ima.
Legenda da se sutra penzioniše.
- Jakobsen91
- Kontakt:
Moje misljenje da su Sinner i Alcaraz unistili karijere i Cicibanu, Medi, Rublevu, Zverko se mozda i najbolje drzi. Ova ekipa je mislila kad se rijese velike trojke, da oni sigurno preuzimaju vrh i dijele titule, ali onda se pojave ova dvojica, koji su u mladim godinama bolji, i prikazuju daleko veci potencijal, a onda ti to ubije volju za zivotom. 
Medo ce uvijek ostat covjek koji je sprijecio Nolu da uzme kalendarski gs i to ni manje ni vise nego sa 3-0CAGarfia je napisao/la: ↑25 avg 2025, 21:17Medvedeva su svi pročitali, servis opao zbog povrede ramena, kako bude stario sve će biti gori jer nema sposobnost da igra napadački tenis, a ovo peglanje loptice mu više neće proći.
Legenda da se sutra penzioniše.![]()
Johnny Sins za sirotinju.
Alcatraz 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- Quartararo
- Kontakt:
Il je na drogama ili sve radi da ona mala glupačica Raducanu odje.be od njeg. Doduše, možda je i gay, ide ka tome. 
Gledao sam Alcaraza sinoć i stvarno je super izgledao. Pogotovo prvi set gdje je imao jednu UE i uzeo sve poene na svoj servis.
Za Sinnera već znamo da je do finala autoput ko god bio na putu.
Sve upućuje da novi blockbuster, peti u nizu na najvećim turnirima gdje obojica igraju, gledamo onu tamo nedjelju.
Sve upućuje da novi blockbuster, peti u nizu na najvećim turnirima gdje obojica igraju, gledamo onu tamo nedjelju.
Ma ima opet oscilacija u igri. Pa bot Opelka je imao nekoliko break lopti. A pogledaj ovog nadrogiranog robota kako igra. Pa lakse odradjuje bezveznjake i od najbolje trojke ikad iz primea.CAGarfia je napisao/la: ↑26 avg 2025, 17:25Gledao sam Alcaraza sinoć i stvarno je super izgledao. Pogotovo prvi set gdje je imao jednu UE i uzeo sve poene na svoj servis.
- NerminFatic
- Kontakt:
I kad nema najljepšu frizuru i osmijeh 
Mislim da nikad gori mecevi nisu bili u ovoj fazi slema. Bas je par likova zalutalo. 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sinner igra bolesno a nije da mu Bublik nesto otezava specijalno, ne moze brat da se sastavi od pocetka meca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.