Safet Sušić - Pape
- donniedarko
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Hahaha e neka e neka. E veceras cu reci Ono sto sto mislim vec dugo. E neka smo izgubili. Drago mi je Sam zbog papetoljubaca. Madam se da ste ponosni.
OTIŠAOOOO, BIVŠI JEEEEEEEEEEEEE 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- skyisthelimit
- DragonGirl
- Kontakt:
Predlažem da se Amarkony, Ibrahim i svi oni koji ga još uvijek podržavaju, ako ima takvih, dogovore i vode ga kućama svojim, može 6 mjeseci kod jednog, 6 mjeseci kod drugog, ali da nama više ne izlazi na oči! Hvala!
Znam da nije bilo lakoSabinho je napisao/la:Selektore, bilo je lijepo dok je trajalo. Vise ne traje, ne preostaje nista drugo nego da dobijes nasljednika. Hvala za SP tebi i igracima, hvala za sve lijepe trenutke a sad je vrijeme za nesto novo, ova utakmica je to pokazala.

Ja sam Nigeriju i mogao halaliti ali Kipar definitivno nisam, svaki čovjek s obrazom bi nakon tog poraza podnio ostavku. Međutim

#SafeteOdlazi
P.S. javi se na fejs

Citam po facebook-u ovi sto brane Safeta su ili mrtvi pitari pa ko lafo njihov pa valja, ili sportski novinari koji ocigledno imaju dobar interes.
- sagitarius
- Kontakt:
Amarkony je napisao/la:Čak i ako ode, otići će kao najbolji bh. selektor svih vremena.![]()
A onda ćemo vidjeti hoće li neko drugi uspjeti da se plasira na neko veliko takmičenje ikad...
Idi kod doktora odmah!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
De ba šta vam je, čovjek nas je odveo na SP.
Ajmo biti pozitivni.
Idi već jednom, čuj hoće da razmisli prvo...

Ajmo biti pozitivni.

Idi već jednom, čuj hoće da razmisli prvo...

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
**** jedna ja sam kritikovao Safeta vise od tebe. Samo sto necu nikada pljuvati nekog tek tako i govorit mu rijeci kao pojedini ovdje. A da je los selektor od Nigerije jeste i to sam ja objasnio vise puta zasto. Kostalo ga je niskustvo, naivnost i neki privid lazne velicine poslje SP kao i njegova tvrdoglavost i ganjanje inata. To je uzrok ovoga svega a sve to je puno nas ovdje petpostavljalo i upozoravalo na moguce greske koje su se nazalost i dobrim dijelom obistinile.anel81m je napisao/la: **** vas on u šupak a vi njega.Nije krivo samo njegovo očito neznanje već bezobrazluk da čitavu državu ojadi zarad par igrača od kojih će on i njegov brat profitirati!!!
citam komentare na fb i ovi sto brane papeta najjaci im je komentar "odveo nas na SP" 

NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Ti si sve kriva , kad sam te zvao na pice sa reprezentativcima nisi htjela , mozda smo ih mogli motivisati .DragonGirl je napisao/la:Predlažem da se Amarkony, Ibrahim i svi oni koji ga još uvijek podržavaju, ako ima takvih, dogovore i vode ga kućama svojim, može 6 mjeseci kod jednog, 6 mjeseci kod drugog, ali da nama više ne izlazi na oči! Hvala!

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Dakle toliko đubre biti i razmišljati kako nećeš dati ostavku nego čekati da ti je savez uruči, da bi sa predsjednikom ili nekim sličnim podjelio te pare fifti-fifti dno je dna. Za mene si smeće ublehaško do kraja mog života. I ko te pohvali od sad pa nadalje i ubuduće posred čela ima da ga pljunem. A u slučaju da ostaneš na klupi, kamenovanje ti je pripremljeno. Đubre bezobrazno!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
avenija je napisao/la:Ti si sve kriva , kad sam te zvao na pice sa reprezentativcima nisi htjela , mozda smo ih mogli motivisati .DragonGirl je napisao/la:Predlažem da se Amarkony, Ibrahim i svi oni koji ga još uvijek podržavaju, ako ima takvih, dogovore i vode ga kućama svojim, može 6 mjeseci kod jednog, 6 mjeseci kod drugog, ali da nama više ne izlazi na oči! Hvala!

- DonCorleone
- Kontakt:
Daj im jos jednu godinu, nadoce i na toNoName je napisao/la:A na čemu mu zahvaljujete? Sve dobro što se desilo u reprezentaciji desilo se uprkos a ne zahvaljujući dotičnom čobaninu

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Slijepci (upotrijebio bih drugi termin) nisu primijetili ono što je svima bilo jasno - Pape je odavno izgubio kompas. Nije mi drago zbog poraza, ali ukoliko će poraz značiti da Pape više nije selektor - mah, onda ću ga prihvatiti. Jer, nekad moraš dodirnuti dno da bi se mogao podići. Mi smo sada na dnu. Nema teorije da Pape dočeka 2015. na kormilu naše reprezentacije. Nema teorije. Da je pravde, otišao bi još nakon SP-a. Da je zdravog razuma, otišao bi nakon poraza protiv Kipra. Da je poštenja, otišao bi još večeras. No, ima još jedan razlog zašto ipak neće ostati - valja svima spašavati glavu. Pod svima mislim na one iz saveza koji su ga počastili novim ugovorom.
Usput, svi oni koji su sočno psovali i vrijeđali su u Banovićima.
Usput, svi oni koji su sočno psovali i vrijeđali su u Banovićima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
E yebaše nas al' da valja 
Idi, idi neznalice!

Idi, idi neznalice!

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
INFO:
Odlučio je ponuditi ostavku N/FSBiH.
Savez će u narednim danima odlučivati o podnesenoj ostavci Safeta Sušića!
Odlučio je ponuditi ostavku N/FSBiH.
Savez će u narednim danima odlučivati o podnesenoj ostavci Safeta Sušića!
Misljenja sam da je imao materijala da napravi bolje izmjene i da probamo nesto napraviti u drugom.hilmo je napisao/la:Znam da nije bilo lakoSabinho je napisao/la:Selektore, bilo je lijepo dok je trajalo. Vise ne traje, ne preostaje nista drugo nego da dobijes nasljednika. Hvala za SP tebi i igracima, hvala za sve lijepe trenutke a sad je vrijeme za nesto novo, ova utakmica je to pokazala.![]()
Ja sam Nigeriju i mogao halaliti ali Kipar definitivno nisam, svaki čovjek s obrazom bi nakon tog poraza podnio ostavku. Međutim![]()
![]()
#SafeteOdlazi
P.S. javi se na fejs
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Interni moderator
- Kontakt:
hadzic i ovaj mali iz rijeke najbolji....jos da je amidzino zlato tu devastirali bi ove indjince oli ti jevreje...tek se sad vidi koliko amidzino zlato znaci za ovu repku i njenu igru....
PAPE OSTANI
p.s. za malo da zaboravim GENIJALAN potez sa izbacivanjem Besica

PAPE OSTANI
p.s. za malo da zaboravim GENIJALAN potez sa izbacivanjem Besica

Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 16 nov 2014, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nebranim papeta, on snosi najvisi dio krivice, ali i pojedini igraci su velike hinje
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.