Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
koliko je immobile inteligentan igrac, nadavao se golova iz kornera na drugoj stativi
lazzari odlican prodor i asistencija, odlicno, nadam se da ce ga kupit nakon ovog!
SMS daje gol, pustit ce mu jednu VMS.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
pozurio covjek svirat kraj poluvremena, zasto bi gledao var i pokazao crveni karton igracu spal-a
- IlCapitano
- Kontakt:
Hladno mu vraća loptu prsima dok je golman na zemlji
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
ovo savršeno prikazuje njihovu dosadašnju sezonu 
hvalim te bože pa konačno ispadaju, iz ovog se neće izvući.
hvalim te bože pa konačno ispadaju, iz ovog se neće izvući.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ne znam sta je jaca scena, promasaj berardija, vracanje lopte golmanu i trk (pretpostavljam) na svoju poziciju, ili reakcija berardija nakon sto lopta udje u gol...
Nije problem Bakayoko.Osim13 je napisao/la:Sramota je da likovi poput Bakayoka žive od fudbala.
- nextterrain
- Kontakt:
Koji su mesari ovi iz Udina, ubise ih 
Ovaj Milan je groteskna ekipa.
Dva spanca su identicni igraci, imaju jednu napadacku akciju i desnu nogu ne koriste uopste. Ako im je ovaj Suso glavni baja, nek se zapitaju malo.
Ovo crveni

Dva spanca su identicni igraci, imaju jednu napadacku akciju i desnu nogu ne koriste uopste. Ako im je ovaj Suso glavni baja, nek se zapitaju malo.
Ovo crveni
Call the coroner!
jel realan ovaj sudac, crveni karton za ovo :urnebes: :urnebes:
Kako je ovo crveni? Obicno saplitanje jbt
Ma koliko god volio da se vrate u LP, ovo realno nije dovoljan kvalitet za istu.Puma je napisao/la:Ovaj Milan je groteskna ekipa.
Ovo crveni![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
camugi iz udina raskinut ugovor jos nocas, jeb'o sebi mater glupu, izgubi cistu loptu i iz tog napada izgubise tekmu
o cemu je razmisljao, jeb'o sebi mater u picku, nek se je povrijedio kad je glup k'o ****
o cemu je razmisljao, jeb'o sebi mater u picku, nek se je povrijedio kad je glup k'o ****
Prestrog crveni karton, da onako Kastiljeho ne poleti prema igraču, mislim da mu sudija ne bi ni dao crveni.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- nextterrain
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Ma koliko god volio da se vrate u LP, ovo realno nije dovoljan kvalitet za istu.Puma je napisao/la:Ovaj Milan je groteskna ekipa.
Ovo crveni![]()
Nema pola ekipe 5-6 standardnih igraca fali + dolazak Paquete i Ibre na zimu bice dovoljno za top 4, pa i Inter i Napoli su jedva uzeli ovaj Milan koliko god los bio
I da taj isti suso ima najbolji omjer golova i asistencija u ligama 5, pa eto
dajte ba ljudi, fali pola prvotimaca, jedva čovjek sastavio ekipu za večeras.
ne kažem ni da je sa njima igra lijepa niti da je ovo neka fantastična ekipa, ali previše je ovo izostanaka za jedan milan i to sve mahom bitni igrači.
dok se osvajaju 3 boda ja sam sretan, milan je i sa ovom osakaćenom ekipom bio bolji protivnik uz daleko više šansi.
sreća pa su roma i lazio kvaltetniji
ne kažem ni da je sa njima igra lijepa niti da je ovo neka fantastična ekipa, ali previše je ovo izostanaka za jedan milan i to sve mahom bitni igrači.
dok se osvajaju 3 boda ja sam sretan, milan je i sa ovom osakaćenom ekipom bio bolji protivnik uz daleko više šansi.
sreća pa su roma i lazio kvaltetniji
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Al je Romagnoli Tito matere mi, igračina a bgn i vođa u pravom smislu riječi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Al' se izdodavaše u 16 
Suso pi.čka ne smije pucat
Suso pi.čka ne smije pucat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.