Ja repku ne pratim.belosevic28 je napisao/la:Ljudi, jel ovoliko nisko neljudski um moze ici zbog dresa reprezentacije...:O
Dajte dres tobetu nek proda.njemu je potrebnije.fakat.pokazite solidarnost!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja repku ne pratim.belosevic28 je napisao/la:Ljudi, jel ovoliko nisko neljudski um moze ici zbog dresa reprezentacije...:O
Ovo je.pritisak na administraciju.tipicni pitarluk kad ne mogu cisto a nw mogu .traze pomoc sudije.il nude pare ekipama.pa ne plate...joker90 je napisao/la:Ovu temu komotno mogu ugasiti dok ne uklone ovog tuzlanskog Teslu..
Kulminacija jedne prosjecne forumske diskusijeSariel je napisao/la:Al naljutio se nekakav mocmahale.al moc mahale.
Oho li se meni sad![]()
Moc mahale..balo balavi...![]()
On ima moc...mahale![]()
Al mahale aaaaa jebote zivotmnije istina.
Druze i to bi tebi proslijedio.potrebnije ti je.TobeYarabi je napisao/la:ako sariel pobjedi, umjesto dresa dobice naramak slame
Ne zovi druge tetkice.odi tiThetraphak1921 je napisao/la:Pobogu, odrubite mu glavu. Pa skrnavi svetu temu !
Koje ba teorije sta pricas?FrancescoTotti je napisao/la:Sve teorije krmka se potvrdjuju u obliku ovog insana...
To mozda na onom vasem forumu.jahac munja cega vec nevremena kaje stop ne o tim pricatm vi stop.kaje upri .vi uprete ko u belegiju bas ono manijacki.misketovski.Trunko je napisao/la:Osoli ga muhoni, ne bi li ga popustilo ovo kozije bjesnilo barem malo.
Mali zasto si nebitan i neurozan?MocMahale444 je napisao/la:Franto yebem ti lipu vrati se i vodi ovog Milicinog malog, pospi iliju abuzenzetom.
Mali te pravioSariel je napisao/la:Mali zasto si nebitan i neurozan?MocMahale444 je napisao/la:Franto yebem ti lipu vrati se i vodi ovog Milicinog malog, pospi iliju abuzenzetom.
Bleki, Dixi, Flafi, Gringo ?MocMahale444 je napisao/la:Mali te pravioSariel je napisao/la:Mali zasto si nebitan i neurozan?MocMahale444 je napisao/la:Franto yebem ti lipu vrati se i vodi ovog Milicinog malog, pospi iliju abuzenzetom.Milica i ja = sariel. Ja ti kontao dati ime Ostoja ali ona karapandža hoce neko moderno ime.
Koje si godiste balo ba?MocMahale444 je napisao/la:Mali te pravioSariel je napisao/la:Mali zasto si nebitan i neurozan?MocMahale444 je napisao/la:Franto yebem ti lipu vrati se i vodi ovog Milicinog malog, pospi iliju abuzenzetom.Milica i ja = sariel. Ja ti kontao dati ime Ostoja ali ona karapandža hoce neko moderno ime.
Igra je kad dođu gosti u bh. Mostar i utrpaju vam četiri gola. Rasplini se u bespuće, kmetino Budakova.johnnyyK je napisao/la:A jest dosadan ovaj Spanijel u p. materinu, daj nam high-a da se igramo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.