AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
posaljite ga u Lazio
salim se, imamo malog sipca, obecava momcina :kafa:
salim se, imamo malog sipca, obecava momcina :kafa:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Premium Sport - E' fatta per Rodriguez, settimana prossima visite mediche e firma!

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mene Kessie podsjeca na Desailya iz vremena kad je drzao sredinu terena, ne znam koliko ljudi to ovdje pamte.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Pamte pamteBuffonGigi je napisao/la:Mene Kessie podsjeca na Desailya iz vremena kad je drzao sredinu terena, ne znam koliko ljudi to ovdje pamte.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Conti: "Me to Milan? See you next week..." 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Romagnoli13 je napisao/la:Conti: "Me to Milan? See you next week..."
Nije dobro prevedeno s talijanskog, treba ići we will see next week, ali mislim da je svakako naš, barem se nadam
Od bekova Sciglio-Abate do Rodriguez-Conti
Re: RE: Re: AC Milan
Ja pamtim Desailya iz Milanovih dana i ovaj mali kad bi upola bio ko on bilo bi ekstraronaldo99 je napisao/la:Pamte pamteBuffonGigi je napisao/la:Mene Kessie podsjeca na Desailya iz vremena kad je drzao sredinu terena, ne znam koliko ljudi to ovdje pamte.pamti se i finale 1994 ima nas sa dosta staza
Stize Morata
Drago mi je zbog pormjena na bolje u Milanu vazda sam ih simpatisao da nema ovih nasih u italiji Pjanic i Dzeko vjerovatno bi ih cesce i pratio
Drago mi je zbog pormjena na bolje u Milanu vazda sam ih simpatisao da nema ovih nasih u italiji Pjanic i Dzeko vjerovatno bi ih cesce i pratio
jebt pa ti si stariji od boga tri dana :mrgreen:ronaldo99 je napisao/la:Pamte pamte :) pamti se i finale 1994 ima nas sa dosta staza :)
- nextterrain
- Kontakt:
Ramsey16 je napisao/la:Stize Morata![]()
Hvala, barem da od početka nove sezone Milanova i Arsenalova tema ne bude najdepresivnija što je i bio slučaj, da se ne lažemo
nextterrain je napisao/la:Ramsey16 je napisao/la:Stize Morata![]()
Hvala, barem da od početka nove sezone Milanova i Arsenalova tema ne bude najdepresivnija što je i bio slučaj, da se ne lažemo
Ovo sto sam napisao stize Morata vidio sam neku sliku na fb Maldini i Shevchenko sa Moratom sad ne znam od kad je ta slika ali eto mozda je novija
- nextterrain
- Kontakt:
Ramsey16 je napisao/la:nextterrain je napisao/la:Ramsey16 je napisao/la:Stize Morata![]()
![]()
Ovo sto sam napisao stize Morata vidio sam neku sliku na fb Maldini i Shevchenko sa Moratom sad ne znam od kad je ta slika ali eto mozda je novija
Mislim da je u pitanju 2013. ili 14. nisam siguran. Sve mi miriše da će Morata u Milan jer mu je buduća žena talijanka koja radi u Milanu, pa mora i ženi ugoditi, ne želi sjediti na klupi jer se SP približava, a u Milanu bi bio najplaćeniji igrač i imao bi ulogu glavne zvijezde, što u Chelsea-u i Unitedu ne bi bio
Navodno će se sastati sa Perezom, tema je Morata.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Navodno nova uprava ne zeli u buducnosti saradjivati sa Raiolom. Sve mi se više svidjaju.
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- nextterrain
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Navodno će se sastati sa Perezom, tema je Morata.
Sastaju se sa Jorge Mendesom
https://www.transfermarkt.com/gestifute ... erater/413 on je agent ovim igračima
- Romagnoli13
- Kontakt:
Daj nam Pepe-a kao treće pouzdanog stopera i Gomesa iz Barce, taj bi sigurno pokidao u Milanu.nextterrain je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Navodno će se sastati sa Perezom, tema je Morata.
Sastaju se sa Jorge Mendesom
https://www.transfermarkt.com/gestifute ... erater/413 on je agent ovim igračima
AC Milan
Mislim da raja previse ocekuje od ovog Kessia iz Atalante... Realno kazem, porede ga ljudi sa nekim legendama i ponajboljim igracima na toj poziciji. Daj Boze da nesta bude od njega. Sto se tice Rodrigueza mislim da je to 100% pogodak, dobar igrac. Stoper takodjer dobar. Takodjer i od ovog drugog malca iz Atalante Contija ocekujemo neke stvari tipa da ne to Dani Alves ili Cafu. Bojim se da nije jos jedan Abate.
Mozda sam ja lud, ali meni Morata nije nikakav upgrade u odnosu na Baccu. Bacca da je imao i da ima kvalitetan vezni red on moze zabiti hladno 30 golova. Sada davati 60 miliona € za njega...
Nisam pesimista, ali za borbu za prva mjesta nam trebaju i provjereni igraci. Svjetske klase. Na putu smo da budemo dobra ekipa, ali ja nesto sumnjam da mi i sa ovim pojacanjima mozemo biti ispred Juventusa, Rome, Napolija. Vjerujem da ce se i Inter opasno pojacati i tu je uvijek neugodni Lazio. Rodriguez, Mussachio, Kessie, Morata, Conti i slicni po meni nisu nikakav garant za mjesto u LP.
U svakom slucaju lijepo je da se nesto konacno desava
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mozda sam ja lud, ali meni Morata nije nikakav upgrade u odnosu na Baccu. Bacca da je imao i da ima kvalitetan vezni red on moze zabiti hladno 30 golova. Sada davati 60 miliona € za njega...
Nisam pesimista, ali za borbu za prva mjesta nam trebaju i provjereni igraci. Svjetske klase. Na putu smo da budemo dobra ekipa, ali ja nesto sumnjam da mi i sa ovim pojacanjima mozemo biti ispred Juventusa, Rome, Napolija. Vjerujem da ce se i Inter opasno pojacati i tu je uvijek neugodni Lazio. Rodriguez, Mussachio, Kessie, Morata, Conti i slicni po meni nisu nikakav garant za mjesto u LP.
U svakom slucaju lijepo je da se nesto konacno desava
Sent from my iPhone using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Fassone je dao jednu zanimljivu izjavu, predlažem da pročitate.
Fassone to Sky: "These are great days [in Cardiff]. We have examples of teams that managed to come back in a reasonable time. Mercato? We went around Europe in these famous 8-9 months and spoke with clubs and agents. Mirabelli did a great job. When we met with Montella we presented an advanced situation. I promised to deliver 70-80% by the start of preseason, we go ahead. Jorge Mendes? We came to Cardiff for the game but the entire world of football is here. We met with Mendes, he represents big names. Let's see what we can do. Morata is a fantastic player. Real Madrid is the only club we didn't have a face to face approach with. We look forward to next week. Donnarumma? The situation is transparent and clear, Donnarumma is the pillar on which we would like to build the future of Milan. He [Gigio] knows this and we have demonstrated it with a big sacrifice that the player deserves. The ball is in Donnarumma's court, I hope that at 18 he knows the right path to take and we asked him to respond quickly. We cannot start the season with a goalkeeper with an expiring contract. I trust that the decision will arrive in the coming few hours. Milan will take important steps to return competitive, we have shown that. We hope Donnarumma understands that. The players we discussed with Mendes? We know which positions we want to reinforce, we spoke in depth re: some players and we hope that someone from these players arrive. We want to strengthen ourselves with a good squad, let the fans dream with the Mendes' list of players. Juventus seem to me more mature than few years ago, it will be a great game. I cannot say who is stronger between the two teams."

Fassone to Sky: "These are great days [in Cardiff]. We have examples of teams that managed to come back in a reasonable time. Mercato? We went around Europe in these famous 8-9 months and spoke with clubs and agents. Mirabelli did a great job. When we met with Montella we presented an advanced situation. I promised to deliver 70-80% by the start of preseason, we go ahead. Jorge Mendes? We came to Cardiff for the game but the entire world of football is here. We met with Mendes, he represents big names. Let's see what we can do. Morata is a fantastic player. Real Madrid is the only club we didn't have a face to face approach with. We look forward to next week. Donnarumma? The situation is transparent and clear, Donnarumma is the pillar on which we would like to build the future of Milan. He [Gigio] knows this and we have demonstrated it with a big sacrifice that the player deserves. The ball is in Donnarumma's court, I hope that at 18 he knows the right path to take and we asked him to respond quickly. We cannot start the season with a goalkeeper with an expiring contract. I trust that the decision will arrive in the coming few hours. Milan will take important steps to return competitive, we have shown that. We hope Donnarumma understands that. The players we discussed with Mendes? We know which positions we want to reinforce, we spoke in depth re: some players and we hope that someone from these players arrive. We want to strengthen ourselves with a good squad, let the fans dream with the Mendes' list of players. Juventus seem to me more mature than few years ago, it will be a great game. I cannot say who is stronger between the two teams."
- nextterrain
- Kontakt:
Milan have asked about James Rodriguez and Andre Silva in today's meeting with Mendes. Fabinho is also a an appreciated profile. [Sky]
Pa kad bi Jamesa i Moratu doveli prodaja dresova bi porasla za 40 %
Ako James dođe napit ću se od sreće, on mi je uvijek bio stvoren za 10 Milana
-
celikmilan
- Kontakt:
Raskinuti odnose sa Raiolom ako je to ikako moguce. Na Mendezovom spisku ima zanimljivih imena. Andre Silva je zanimljiv igrač iako bi i on mogao da bude skup. Tu je i Pizzi iz Benfike. Za Jamesa se bojim da bi mogao da flopne kao u Realu samo sto bi ovdje vjerovatno vise bio starter nego tamo. A i on bi sigurno tražio ogromnu platu. Ali ipak vjerujem da ovo novo rukovodstvo zna šta radi. Obećava ovo što su i prije preuzimanja a i sad poslije pravo se bacili na posao. Neka brzo riješe poslove oko Rodrigueza i Contija pa neka onda vide šta nam najviše odgovara u ofanzivi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.