Safet Sušić - Pape

slavko njegus
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la slavko njegus » 16 nov 2014, 23:37

Zar nisu igrali amidjino pile i Avdo Vrsajevic? Ja sve mislio da jesu....

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 16 nov 2014, 23:38

Sabinho je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Selektore, bilo je lijepo dok je trajalo. Vise ne traje, ne preostaje nista drugo nego da dobijes nasljednika. Hvala za SP tebi i igracima, hvala za sve lijepe trenutke a sad je vrijeme za nesto novo, ova utakmica je to pokazala.
Znam da nije bilo lako :D
Ja sam Nigeriju i mogao halaliti ali Kipar definitivno nisam, svaki čovjek s obrazom bi nakon tog poraza podnio ostavku. Međutim :? :?
#SafeteOdlazi

P.S. javi se na fejs ;)
Misljenja sam da je imao materijala da napravi bolje izmjene i da probamo nesto napraviti u drugom.
Apsolutno se slazem, trebao je ubaciti napadaca, ali eto, splet okolnosti je bio takav da su neki igraci u vezi zakazali pa su te pozicije bile prioritet, a i onaj crveni ga je omeo u toj namjeri. Ali Boze moj, ima jos 18 bodova u igri, nije kraj svijeta, bezveze se dize hajka oko par prosutih bodova.
Zadnja izmjena: Marley, dana/u 16 nov 2014, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 nov 2014, 23:38

Pauk je napisao/la:Podrska Safetu Susicu...Susic je legenda i kao bivsi fudbaler i kao selektor...a i gospodin je covjek.

Sve pohavle Susicu!
neki to ence shvatiti kao ironiju :lol:

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 16 nov 2014, 23:38

Kako su moderatori krenuli dijeliti banane nestalo je 44 korisnika i 112 gostiju !
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 nov 2014, 23:39

Sabinho je napisao/la: Misljenja sam da je imao materijala da napravi bolje izmjene i da probamo nesto napraviti u drugom.
Ne treba to gledati samo po utakmici večeras, nenadoknadivi izostanci zbog povreda, pa i odlazak Misimovića, to je za nas katastrofa. Ali kao što neko reče prije, on je odavno počeo da gubi kompas i na terenu i van terena.

Nadamo se da će otići i da će doći neko bolji, da priprema ekipu za kvalifikacije za Mundijal 2018.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 nov 2014, 23:39

Citirali su me kada sam pisao zaostatke nad Kiprom, Izraelom, Velsom i Belgijom. Nemam snage da to ponovo napravim, desilo se ono očekivano, da nas gaze prosječne reprezentacije pod vodstvom ovog trenera protiv kojeg sam pisao od poziva nećaka.

@Monolog je to lijepo napisao.

Svaki sljedeći trener imaće maksimalno podršku, sve dok radi u interesu državne reprezentacije, a ne ličnog interesa.

Momci, ne treba Safeta mrziti, ne treba niti jednog čovjeka mrziti, kriv je što nema obraza, što je licemjer, što nas je dotukao, što nam je uništio jednu od rijetkih radosti što imamo u ovoj državi, ali kleti ga ne treba, za to postoji neko drugi, sabura.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 nov 2014, 23:39

Tezak poraz u pm. Margine stvarno nisu na nasoj strani vec neko vrijeme a evo i veceras. Mogla je utakmica otici u drugom pravcu ali nema svrhe sad o tome pricati. Vrijeme je za promjene, Susicu se zahvaliti na svemu. Napravio je neke dobre stvari, prvi je trener koji je napravio iskorak i odveo nas na prvenstvo. Dok je imao rezultate imao je moju podrsku, sad kad nema rezultata nema druge nego poceti ispocetka. Najgore je sto ce doci Asanovic ili neko slican, sto po meni nije nikakav napredak. Vaha vjerovatno ne zeli preuzeti reprezentaciju. Barbarez nema iskustva ali ako su ostale opcije Asanovici i slicni, onda radije on.

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 16 nov 2014, 23:39

Marley je napisao/la: Apsolutno se slazem, trebao je ubaciti napadaca, ali eto, splet okolnosti je bio takav da su neki igraci u vezi zakazali pa su te pozicije bile prioritet, a i onaj crveni ga je omeo u toj namjeri. Ali Boze moj, ima jos 18 bodova u igri, nije kraj svijeta, bezveze se dize hajka oko toga par prosutih bodova.
Kakvi su ovo postovi jesu li ovo neke provokacije :?: :mrgreen:
a... pehari su tu

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 nov 2014, 23:40

slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 16 nov 2014, 23:40

MoR je napisao/la: Od početka sam mišljenja da je Safeta trebalo otjerati prije svjetskog prvenstva, odmah nakon dvije utakmice protiv Slovačke, jer se tada i konačno vidjelo da je potpuno trenerski analfabet i da apsolutno nema pojma šta radi.
Svako ko se iole razumije u fudbalsku igru je tako razmisljao, samo slag na tortu je bilo prodzenje ugovora nakon SP, onakav potez se ne moze opravdati :puke: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 nov 2014, 23:41

Bio sam jedna od najpopularnijih osoba u BiH kada sam odveo reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo, sada sam vjerovatno najomraženiji, pa da vidim kako i to izgleda”, rekao je Sušić, dodavši:

“Moju odluku o ostavci ćete saznati uskoro. I kad sam produžavao ugovor, ostavio sam sebi par dana da razmislim, isto tako ću uraditi i sada”.

“Šanse za plasman i dalje postoje. Trebamo napraviti čudo, ali, treba i to pokušati”, ističe Pape.
:puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

Ajax
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ajax » 16 nov 2014, 23:41

NoName je napisao/la: On je trebao otići prije SP, od USA naovamo je sve bilo loše a Egipat kulminacija. Uništio nas je svojom glupošću, komotno smo mogli u drugi krug.

Poslije SP je smiješno i komentarisati, srećom sam uspio da ne vežem srcu jer sam znao šta slijedi. Ipak, iskreno, nisam mogao ni sanjati da će biti ovako loše.

Sam otici neće, živi bili pa vidjeli.
Meksiko, Obala i Argentina su bile dobre utakmice. Iran je bio skoro nebitan jer se je radilo o jako losem protivniku i skoro revijalnoj utakmici kao sto smo neki i tada govorili ovdje. Samo sigurno se ne moze kazati da je to bila losa utakmica. Mada Nigerija, Kipar i ova danasnja su prevelike greske da bi se to moglo opravdati. Posebno ova zadnja igra bez napadaca sto niko ne igra vise osim Spanije prije par godina a i oni su imali pravog napadaca-e na klupi.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 nov 2014, 23:41

Osim susica i u savezu treba da pljuste ostavke, sve volovi nesposobni i korumpirani.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 16 nov 2014, 23:42

calcio je napisao/la:Tezak poraz u pm. Margine stvarno nisu na nasoj strani vec neko vrijeme a evo i veceras. Mogla je utakmica otici u drugom pravcu ali nema svrhe sad o tome pricati. Vrijeme je za promjene, Susicu se zahvaliti na svemu. Napravio je neke dobre stvari, prvi je trener koji je napravio iskorak i odveo nas na prvenstvo. Dok je imao rezultate imao je moju podrsku, sad kad nema rezultata nema druge nego poceti ispocetka. Najgore je sto ce doci Asanovic ili neko slican, sto po meni nije nikakav napredak. Vaha vjerovatno ne zeli preuzeti reprezentaciju. Barbarez nema iskustva ali ako su ostale opcije Asanovici i slicni, onda radije on.
Ova rečenica će u godinama koje slijede postati redovan citat u zbirci latinskih izreka između 'kocka je bačena' i 'historija je učiteljica života'.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 16 nov 2014, 23:42

Vidi jarane, on nas je odveo na SP, ali ne znanjem nego smirenošću, potrefila se najbolja generacija, lagana grupa, dobre sudije, dobra forma igrača i bez ozbiljnijih povreda.... od Papeta smo vidjeli 3 dobre zvanične.tekme.Francuska, Bjelorusija i Grčka. Počelo je dobro u prijateljskim pripremama za SP, i onda su ga malo igrači iznjeverili protiv Argentine, oprabdano malo se prepali.... a i Bicakcic bio povrijeđen... I onda Nigerija kao da ga je neko začarao ili vudu ili sihre katastrofa protiv Nigerije od taktike, to se prenjelo i na ove kvalifikacije, ali ovo večeras je ludilo,
fakat je lik pogubio sve konce i pamet, ali ostaje i sramota sto su ga i igrači ovako izigrali pogotovo neki iskusni....

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 nov 2014, 23:42

Danas se vidjelo da je bek iz zlj lige bolji od krila iz lige pet na poziciji beka, da je spic iz zlj lige bolji od nekog ko tu poziciju nikad nije igrao.

A pored toga ocigledno je da nemamo sistema. Igraci nisu uigrani, a Safet jos preskace treninge.
Celik!3,2,2.

aleksasantic

Post Postao/la aleksasantic » 16 nov 2014, 23:42

DonCorleone je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Dakle toliko đubre biti i razmišljati kako nećeš dati ostavku nego čekati da ti je savez uruči, da bi sa predsjednikom ili nekim sličnim podjelio te pare fifti-fifti dno je dna. Za mene si smeće ublehaško do kraja mog života. I ko te pohvali od sad pa nadalje i ubuduće posred čela ima da ga pljunem. A u slučaju da ostaneš na klupi, kamenovanje ti je pripremljeno. Đubre bezobrazno!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bravo majstoreee :clap: .

bravoo majstoreeeee!!!!!!!! meni je drago sto smo izgubili jer ce smece da ode napokon NE VALJA STILIC ZUKANOVIC DJURICIC...itd itd valjaju spadala iz HNL naravno amidzicci i njgevi igraci,a mislim i uvjeren sam ove "povrede" dzeke pa malo da ne bude ofirno i begovic je pokusao su mislim plod bojkota igraca i zadnji vapaj da se SELJOBER OTJERA on jbt pustio korijen udomacio se hoce da ima mandat koliko kornjaca zivi 100 godina NAPOLJE DJUBRE I VODI SVOJE KVAZI IGRACE,MA bola nek nam igraju crnci sejdic i finci srbi hrcati muslimani p*cke materine samo nek bude reda i rezultata nek se zna KO KOSI A KO VODU NOSI !!!!!!!!

HOCEMO "PRINCA SA NERETVE" ZA SELEKTOR..da malo reda uvede i ove zvjezdice spusti na zemlju il barem blize zemlji i da ostrani KVAZI NOVINARE KOJI PUNE LJUDIMA GLAVU KROZ SVOJE IDIOTSKE NOVINE I TRUJU LJUE KAKO SU SPADALA NEKI igracici i kao oni nesto...pa SELJOBER DA IMA imalo mozga Prcica NIKAD NE BI ZOVNUO jer balavac od 20 godina nesto prica njemu koji ima 55 godina smijesno i tu je sjebo svoj karakter autoritet i sve ostalo ne samo tu vec xxxyyyyyy puta al heleneise

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 16 nov 2014, 23:43

još 18 bodova,pucaju čirevi :D

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 16 nov 2014, 23:44

I sta mislite, ko je novi selektor? :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.