Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Contentissimo
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
"If PSG come knocking on Juventus' door this summer, the Bianconeri will ask for a large sum of money and Marco Verratti."
- Gianluca Di Marzio (SKY)
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- AvantiSignora
- Kontakt:
Cavani + Veratti + Pare - Pogbu
E tek onda mozemo mozda poceti pricati o tranaferu
E tek onda mozemo mozda poceti pricati o tranaferu
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Ko ti je ovak "novi clan"?Yucca je napisao/la:Odigrajte ligu Sarajevo1946[COPYRIGHT SIGN] i novi clan
Mislim da biste trebali iskoristit ovu zaludjenost svetaca Pogbom i dovest Veratija. Svi znamo da je jako malo igraca koji bi mogli zamjeniti Pirla, a Verati je sigurno jedan od njih. Puno bi vam bilo lakse nac igraca koji bi igrao umjesto Pogbe.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Očekivano. To bi bilo baš po mom ukusu.Contentissimo je napisao/la:"If PSG come knocking on Juventus' door this summer, the Bianconeri will ask for a large sum of money and Marco Verratti."
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Juventus F.C.
A po mom ukusu bi bilo Verratti, Moura + 20 miliona.
Samo tako bi mogao saprati gorak ukus u ustima koji bi ostavio odlazak buduceg najboljeg igraca svijeta.
Jer realno, mi i sa parama cemo nesto uprskati i necemo dovesti odgovarajuce igrace, ovako je bezbolnije.
Ipak se nadam da ce arapi odustati, ali tesko.
Kao i to da ce momak izraziti zelju da ostane i osvoji sa nama LP i zlatnu loptu jer to ovdje moze, a u PSG-u opet nece ma koliko para imali.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Samo tako bi mogao saprati gorak ukus u ustima koji bi ostavio odlazak buduceg najboljeg igraca svijeta.
Jer realno, mi i sa parama cemo nesto uprskati i necemo dovesti odgovarajuce igrace, ovako je bezbolnije.
Kao i to da ce momak izraziti zelju da ostane i osvoji sa nama LP i zlatnu loptu jer to ovdje moze, a u PSG-u opet nece ma koliko para imali.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Koliku platu ima Moura?
Ja mislim 65k sedmično..Stranac je napisao/la:Koliku platu ima Moura?
Jel mi možeš samo reći ko je autor posta iz tvog potpisa
Ja te volim, volim Željo..
Mogao bi jos i Cavani, malo je Verati, Moura i 20 milPogba je napisao/la:A po mom ukusu bi bilo Verratti, Moura + 20 miliona.
Il Club più titolato al mondo!
60 milja i verratti za pogbu?
ako su pametni odmah ce to uzeti
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
farukzidane
- Kontakt:
Nije realno Verati i 60m,,,ja bih odmah pristao,,ja mislim da ce oni nama samo ponuditi izmedju 50 i 60m,,eura,,,,jer je to realnija opcija,
Juventus F.C.
Moze i tako.muxa je napisao/la: Mogao bi jos i Cavani, malo je Verati, Moura i 20 mil
Arapi moraju oboriti svjetski rekord da bi doveli Pogbu.
Steta nase tvrdoglavosti jer je Marco trebao biti nas i igrati zajedno sa Pogbom u timu.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 10 jan 2014, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma mi ako dobijemo ponudu za Pogbu to će biti 15 do 20 miliona i neki igrač. Da to bude Veratti teško, ali bi fakat volio.
★★★
Ništa danas nije realno, samo da Marotta i ostali odrade posao i potpišu novi višegodišnji ugovor. Za mene bi bila glupost pustiti ovakvog igrača za 50 miliona u ovo vrijeme arapa i preplaćivanja igrača.farukzidane je napisao/la:Nije realno Verati i 60m
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ja se iskreno nadam da neće prodati Pogbu, bez obzira na ove ponude
Romeo Agresti i Daniele Baselli iz Atalante, na meti Juventusa :ugeek:
Romeo Agresti i Daniele Baselli iz Atalante, na meti Juventusa :ugeek:
Ja te volim, volim Željo..
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Pogba nije Juventino ko Vidal, mlad je i otići će za parama. Ne govorim ovo kao navijač Juventusa, u kojem se realno najbolje može nastaviti razvijati, ali prerano je da ide ako odluči tako. Veliki je igrač i gdje god ode igrat će, ali siguran sam da se u Juventusu može dodatno i najbolje afirmisati.
S te strane bi možda i pogriješio, iako može igrati gdje hoće. Strašan igrač...
Kad bi već do toga došlo, najbezbolnija je razmjena Verratti-Pogba i nekako bi i preboljeli, ali eto šteta je da ga tako brzo i rano izgubimo kada može još puno dati klubu, a i klub njemu.
S te strane bi možda i pogriješio, iako može igrati gdje hoće. Strašan igrač...
Kad bi već do toga došlo, najbezbolnija je razmjena Verratti-Pogba i nekako bi i preboljeli, ali eto šteta je da ga tako brzo i rano izgubimo kada može još puno dati klubu, a i klub njemu.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
muxa je napisao/la:Ko ti je ovak "novi clan"?Yucca je napisao/la:Odigrajte ligu Sarajevo1946[COPYRIGHT SIGN] i novi clan
Mislim da biste trebali iskoristit ovu zaludjenost svetaca Pogbom i dovest Veratija. Svi znamo da je jako malo igraca koji bi mogli zamjeniti Pirla, a Verati je sigurno jedan od njih. Puno bi vam bilo lakse nac igraca koji bi igrao umjesto Pogbe.
Umjesto Trequartiste@ novi igrac
Novi igrac je sa misterioznim imenom vincenttan@
-
farukzidane
- Kontakt:
http://****/drugi-pisu/kako-je- ... g-tajkuna/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je prava istina,,,koju sam ja znao jos prije negoli je isti htio uci u ovaj smrdljivi klub,,,pravda spora,,,ali dostizna,,,,

Ovo je prava istina,,,koju sam ja znao jos prije negoli je isti htio uci u ovaj smrdljivi klub,,,pravda spora,,,ali dostizna,,,,
Gianluca Di Marzio: "La Juve sul giovane portiere Drewes. Nell'operazione con il Wolfsburg potrebbe rientrare Sorensen"
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.