FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Hvala vam momci, hvala Pep, blistava noc. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Gledaj te Mullera, koji kralj

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Je li Guardiola išta dokazao večeras?
Kakva igra i to bez 6 prvotimaca aaaaaaa.
Gdje su oni pesimisti.?
Bravo momci svaka čast, ovako se brane boje Bayerna.
Gdje su oni pesimisti.?
Bravo momci svaka čast, ovako se brane boje Bayerna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Centre forward
- Kontakt:
Odlična tekma. Aferim svima. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ovako se momci igra, ovako. Svaka cast, uzivancija. 
- Bayern@heart
- Kontakt:
Bravooooo cestitke momci Hvala vam za nezaboravnu vecers Hvala ti Pep naklon i tebi sad nas odvedi u finale. Za kraj Xabi majstor
Daj sad Barcu da se igramooo da se igramooo MIA SAN MIA SUPER BAYERN HEY HEY SUPER BAYERN HEY HEY
Daj sad Barcu da se igramooo da se igramooo MIA SAN MIA SUPER BAYERN HEY HEY SUPER BAYERN HEY HEY
Draze mi je ovako. Vise sam sretan kad se manje nadam 
Pep je doktor shvatite to vise
- BavaracZenica
- Kontakt:
Kako je gotivno uci na forum poslije ovakve partije i vidjeti nase fanove sretne, zasluzili smo to
Znaci nije frka i odigrat lose i izgubit ali kad se boris i gines, to se moze oprostit ali nonssalanciju nikad !
Strasna partija naseg Bayernaa, cim sam vidio gol u prvih 20 minutaa znao sam da cemo proci, iako sam prije tekme bio skeptican..
Nasi momci svi do jednog odigrali strasno, ma fantasticno, Lewa majstor , primio je par jakih udaraca ali i dva komada je zabio, uz Mullera mora past neki gol cudan hahah
Thiagooooo majstoreeeeeeeeeeeeeee
Mislio sam da ce Xabi odigrat losu utakmicu ali je odlicno igrao nazad plus slobodnjak
Nema staaa, veceras uzivamo, polufinaleee

Znaci nije frka i odigrat lose i izgubit ali kad se boris i gines, to se moze oprostit ali nonssalanciju nikad !
Strasna partija naseg Bayernaa, cim sam vidio gol u prvih 20 minutaa znao sam da cemo proci, iako sam prije tekme bio skeptican..
Nasi momci svi do jednog odigrali strasno, ma fantasticno, Lewa majstor , primio je par jakih udaraca ali i dva komada je zabio, uz Mullera mora past neki gol cudan hahah
Thiagooooo majstoreeeeeeeeeeeeeee
Nema staaa, veceras uzivamo, polufinaleee
FC Bayern !!!!!
Joj....
Presretan, ne samo zbog rezultata i prolaska dalje, nego i zbog svega sto su pokazali veceras.
Na poluvremenu sam stekao dojam da im mogu 10 komada uvaliti do kraja.
Uz ovakvu igru, samo nebo je granica
Presretan, ne samo zbog rezultata i prolaska dalje, nego i zbog svega sto su pokazali veceras.
Uz ovakvu igru, samo nebo je granica
- Centre forward
- Kontakt:
Romario je Bluesov rođak, garant. Oba su insti tucije. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
-
Nerminovic
- Kontakt:
Hvala vam momci, nije da nisam ocekivao prolaz ali ovako nesto vala...k'o bi rekao.
Lewandowski-u skidam kapu, kakav napadac majko mila.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United

Svaka čast i navijačima, bodrili su tim tokom cijele utakmice i stvarno su bili na nivou.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ja vama jucer rekao, bice ovo ko plitak potok a vi onako.
Kada se aBd vrate Robben, Ribery, Benatia, Alaba ufff
Kada se aBd vrate Robben, Ribery, Benatia, Alaba ufff
- Pametuglavu
- Kontakt:
Bayern@heart je napisao/la:Daj sad Barcu da se igramooo da se igramooo MIA SAN MIA SUPER BAYERN HEY HEY SUPER BAYERN HEY HEY
Vjerujem da je Bajern prvak Europe a Pep doktor itd...posle Porta tek 1/2 LP
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
Vidjeti Robbenovo radovanje - NePROCJENJIVO
Drago mi je sto su na kraju zabili igraci koji su bili krivci za golove u Portu. Boateng, Xabi, Muller stvarno kapa do poda.
Nakon proslogodisnjeg ispadanja od Reala, rekao sam kako mislim da je Pep los trener po nas,kako je degradirao najbolji sastav Bayerna ikad, ali sam isto tako naglasio da mislim da je Thiago igrac koji mu fali da se to sve kompletira.
Thiago Alcantara - CESTITKE!!!
MIA SAN TRIPLE
Drago mi je sto su na kraju zabili igraci koji su bili krivci za golove u Portu. Boateng, Xabi, Muller stvarno kapa do poda.
Nakon proslogodisnjeg ispadanja od Reala, rekao sam kako mislim da je Pep los trener po nas,kako je degradirao najbolji sastav Bayerna ikad, ali sam isto tako naglasio da mislim da je Thiago igrac koji mu fali da se to sve kompletira.
Thiago Alcantara - CESTITKE!!!
MIA SAN TRIPLE
Stern des Südens
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cetvrto uzastopno polufinale izboreno sto je svakako uspjeh za naklon.
Ekipa je pokazala karakter i snagu da kada najvise trebaju oni su najbolji no pitam se kako na ovakav nacin ili barem slican nacin nisu igrali u prvom mecu.
Mada, ovo je nekako i Pepov stil, u gostima prosjecno a onda kod kuce rapsodija.
Spancu kapa do poda, ponovo je pokazao o kakvom se strategu radi a evo vidimo da je i odlican psiholog s obzirom da je ovoliko ekipu nabrijao.
Mnogi su se potajno nadali ovakvoj utakmici, no pesimizam je u vecini slucajeva preovladavao.
Mora se odati priznanje svim igracima a pogotovo Lewyu i Thiagu koji su po meni bili nekako najbolji.
Muller ipak nije dozvolio da ga se odreknem a vecerasnja partija je samo pokazala da on itekako umije odraditi kvalitetan mec.
Ono radovanje Robbena pa zagrljaj Thiaga i Javija na kraju meca kao i cijepanje Pepovih hlaca su samo dokazi koliko je svima stalo da veceras pobijede i koliko im je bitan ovaj trijumf.
Samopouzdanje ce svakako rasti pogotovo sa povratkom Robbena i Riberya te vjerovatno osiguravanjem titule za vikend.
Pozdrav za edobvb, on je davno rekao da mi ovo bez problema prolazimo ali ga nema jer je u Banovicima pa cu to je potvrditi za njega.
PS: toliko toga imam za napisati s obzirom da sam tokom proteklih 6 dana samo citao forum jer sam bio totalno u knockdownu nakon prve utakmice sa Portom.
Ekipa je pokazala karakter i snagu da kada najvise trebaju oni su najbolji no pitam se kako na ovakav nacin ili barem slican nacin nisu igrali u prvom mecu.
Mada, ovo je nekako i Pepov stil, u gostima prosjecno a onda kod kuce rapsodija.
Spancu kapa do poda, ponovo je pokazao o kakvom se strategu radi a evo vidimo da je i odlican psiholog s obzirom da je ovoliko ekipu nabrijao.
Mnogi su se potajno nadali ovakvoj utakmici, no pesimizam je u vecini slucajeva preovladavao.
Mora se odati priznanje svim igracima a pogotovo Lewyu i Thiagu koji su po meni bili nekako najbolji.
Muller ipak nije dozvolio da ga se odreknem a vecerasnja partija je samo pokazala da on itekako umije odraditi kvalitetan mec.
Ono radovanje Robbena pa zagrljaj Thiaga i Javija na kraju meca kao i cijepanje Pepovih hlaca su samo dokazi koliko je svima stalo da veceras pobijede i koliko im je bitan ovaj trijumf.
Samopouzdanje ce svakako rasti pogotovo sa povratkom Robbena i Riberya te vjerovatno osiguravanjem titule za vikend.
Pozdrav za edobvb, on je davno rekao da mi ovo bez problema prolazimo ali ga nema jer je u Banovicima pa cu to je potvrditi za njega.
PS: toliko toga imam za napisati s obzirom da sam tokom proteklih 6 dana samo citao forum jer sam bio totalno u knockdownu nakon prve utakmice sa Portom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Na kojeg Javia mislis???Omerbavarac je napisao/la:Ono radovanje Robbena pa zagrljaj Thiaga i Javija na kraju meca kao i cijepanje Pepovih hlaca su samo dokazi koliko je svima stalo da veceras pobijede i koliko im je bitan ovaj trijumf.
Ima li gdje taj gif il slicno to za hlace?
Stern des Südens
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.