Safet Sušić - Pape

avenija
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la avenija » 16 nov 2014, 23:44

calcio je napisao/la:Tezak poraz u pm. Margine stvarno nisu na nasoj strani vec neko vrijeme a evo i veceras. Mogla je utakmica otici u drugom pravcu ali nema svrhe sad o tome pricati. Vrijeme je za promjene, Susicu se zahvaliti na svemu. Napravio je neke dobre stvari, prvi je trener koji je napravio iskorak i odveo nas na prvenstvo. Dok je imao rezultate imao je moju podrsku, sad kad nema rezultata nema druge nego poceti ispocetka. Najgore je sto ce doci Asanovic ili neko slican, sto po meni nije nikakav napredak. Vaha vjerovatno ne zeli preuzeti reprezentaciju. Barbarez nema iskustva ali ako su ostale opcije Asanovici i slicni, onda radije on.
On nas nije smio voditi protiv Nigerije jer mu je trebalo dati otkaz pola sata prije tekme ..
Nastup na Svjetskom je negativan , u slaboj grupi nismo prosli , a branio si ga do prije 2 sata .
Zasto lazes ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 nov 2014, 23:44

calcio je napisao/la:Tezak poraz u pm. Margine stvarno nisu na nasoj strani vec neko vrijeme a evo i veceras. Mogla je utakmica otici u drugom pravcu ali nema svrhe sad o tome pricati. Vrijeme je za promjene, Susicu se zahvaliti na svemu. Napravio je neke dobre stvari, prvi je trener koji je napravio iskorak i odveo nas na prvenstvo. Dok je imao rezultate imao je moju podrsku, sad kad nema rezultata nema druge nego poceti ispocetka. Najgore je sto ce doci Asanovic ili neko slican, sto po meni nije nikakav napredak. Vaha vjerovatno ne zeli preuzeti reprezentaciju. Barbarez nema iskustva ali ako su ostale opcije Asanovici i slicni, onda radije on.
LAŽ

Imao je tvoju podrsku nakon Nigerije, Kipra, Velsa,

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 16 nov 2014, 23:45

Prosinecki je bolji trener od Asanovica. Asanovic veze nema i ucio bi se na reprezentaciji. Daleko najbolje rijesenje u ovoj situaciji bi bio iskusan trener a dobar znaci Bajevic. Vaha mislim da nema sanse da preuzme repku.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 16 nov 2014, 23:45

DonCorleone je napisao/la:
MoR je napisao/la: Od početka sam mišljenja da je Safeta trebalo otjerati prije svjetskog prvenstva, odmah nakon dvije utakmice protiv Slovačke, jer se tada i konačno vidjelo da je potpuno trenerski analfabet i da apsolutno nema pojma šta radi.
Svako ko se iole razumije u fudbalsku igru je tako razmisljao, samo slag na tortu je bilo prodzenje ugovora nakon SP, onakav potez se ne moze opravdati :puke: .
Ajde nećemo se slagati, možda je samo 0,1% ljudi mislilo ovo što kaže MoR, ostalih 99,98 mu je ljubilo noge i dizalo u nebesa skupa sa igračima jer smo bili u Brazilu. Ovo što nam se danas desilo bilo je viđeno i protiv SAD,Egipta pa niko nije ni A rekao. Treba biti realan pa reći da smo se i mi ludi pravili i govorili ma dobro je zabio Izet, zabio Vedo, a sve na jedvite jade. Nama je zadnja uzbuna bila protiv Nigerije, kad je i to prošlo, pa i Cipar ovo što je večeras je konačni šamar javnosti od strane Safeta.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 nov 2014, 23:45

HariTz je napisao/la: Uz dužno poštovanje prema moderaciji, ali ako se vrijeđa selektor, zar ne bi bilo onda ispravno da i kada se vrijeđa reprezentativac da se ode u Banoviće?
Ne znam kako to ovdje ide, ali @aleksandar_veliki je popljuvao Spahića prilično sočno.
Liči mi na dvostruke aršine, ali ne bih da se petljam u to.
Pozdrav :salut:
Aaaaaa gdje sam ja napisao da su banovani zato što su vrijeđali selektora? Banovani su psovači. I takve ću s osmijehom banovati. Nebitno da l' psuju Bryantu sve mrtvo ili Sušiću. Jednostavno, takve ljude ja ne želim na forumu.

Ovo je posljednji odgovor na ovo, ako ti je nešto nejasno, možeš me pitati preko privatnih poruka. Nema smisla da ovdje nastavljamo sa ovim pyzdarijama.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 nov 2014, 23:46

Čir na želucu zaradiš radi nečije nesposobnosti. I taj nesposobni se opet od strane sitnih duša brani. Ako je banana lijek za to da se ne vrijeđa ova 0 od čovjeka recite, da se sa stilom oprostim od ovoga foruma. Jer je nemoguće da ti neko nesposoban ne vuče živce, a plus te pravi budalom. Ja zaspati sigurno večeras neću, jer mi je garant više do repke stalo nego ublehašu. A on garant hoće, jer je pokazao koliko ga je briga i za čim što se veže za ovu svetinju. Ničim drugim do svojim seljačkim ponašanjem. Njemu je bitniji njegov uspjeh i tal, nego reprezentacija BiH. Da nije tako sam bi dao ostavku. Izgubio je davno povjerenje u svlačionici, a večeras je to i javno rečeno. Ne smijem u ruke uzimati moderatorski posao jer moderator nisam, ali shvatite da psuju ljudi koji su ogorčeni.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 16 nov 2014, 23:46

Od utakmice sa Slovačkom kreće sunovrat, puka slučajnost nas je odvela na SP, protiv Meksika i Obale sam Bog ti pokaže kako trebaš igrat da se nosaš i da budeš bara bara sa ekipama koje su top 10 svjetskog fudbala, ali jok ti biraš talove, tvrdoglavost i plus si prirodno glup, dakle neminovnost je bila ovo gdje smo danas, imamo 2 boda iz 4 utakmcie i za jednu utakmicu primili smo golova ko za čitave prošle kvalifikacije.

I ne mogu da vjerujem da je ovakav idiot bio IGRAČINA

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 16 nov 2014, 23:46

Kakav asanovic i bakraci, pa nije fk turbina
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 16 nov 2014, 23:46

theboss_RD07 je napisao/la:I sta mislite, ko je novi selektor? :mrgreen:
Tko god da je ne može bit gori od ovog (ime mu ne želim spominjat) ali trebamo biti svjesni da ćemo jako teško dovesti nekog ozbiljnog jer smo sad u teškoj poziciji gdje nam samo 5 pobjeda igra, sve ostalo je neplasman.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 16 nov 2014, 23:47

DonCorleone je napisao/la:
revan je napisao/la: Pametno bi bilo da je otišao nakon SP-a. Trebao je otići nakon Kipra. Nakon Izraela jednostavno ovaj čovjek mora da ide. Ako neće, onda mora biti otjeran. Hvala za radost kvalifikacija na SP, ali odavno je vrijeme za novog selektora na klupi.
On je morao otici nakon SP. On to nije znao, nije bio svijestan toga jednostavno. Odredjene naivcine su ga pratile, najgori od njih su oni koji imaju moc da ga ostave na klupi i ostavili su ga. Najveca greska je njegovo produzenje ugovora, nakon sto je atmosfera bila vidno na samom dnu.
Slažem se, ali ta je voda prošla ispod mosta i nema svrhe sve ponovo nabrajati. Ono što je bitno da on već sutra ujutro bude bivši i da se okrenemo budućnosti. Mora se probati spasiti što se spasiti da. O prošlosti je uzaludno pričati.

Nije mi ova utakmica teško pala. Valjda što sam se i mentalno pripremio na ovakav ishod. I dalje vjerujem da možemo do tog trećeg mjesta. Znam da je sramota za reprezentaciju iz prvog šešira da smo spali na to. Ne treba kukati, nego da novi selektor zasuče rukave i do marta dovede stvari u red. Igrači će nam se vratiti do tada. Biće i novih poziva, nadam se. Nije da mi nemamo igrača, nego da je u ove četiri utakmice, što zbog Safetove tvrdoglavosti, što zbog povreda, više njih sjedilo pred televizorom nego bilo na travnjaku. Samo iskusnog selektora dovesti. Vaha ili Bajević mi nekako prvi padaju napamet. Ono što se ne smije uraditi jeste dovesti nekoga da se uči trenerskom poslu na reprezentaciji, kao što je urađeno sa Sušićem.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 16 nov 2014, 23:47

SAFETE OPOZOVI SE NA RS ...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 16 nov 2014, 23:47

Nadao sam se ovakvom necemu. Ako sada ne ode nece nikada. Bolji dani za reprezentaciju dolaze. :salut:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 nov 2014, 23:48

*p!p!t@* je napisao/la:Čir na želucu zaradiš radi nečije nesposobnosti. I taj nesposobni se opet od strane sitnih duša brani. Ako je banana lijek za to da se ne vrijeđa ova 0 od čovjeka recite, da se sa stilom oprostim od ovoga foruma. Jer je nemoguće da ti neko nesposoban ne vuče živce, a plus te pravi budalom. Ja zaspati sigurno večeras neću, jer mi je garant više do repke stalo nego ublehašu. A on garant hoće, jer je pokazao koliko ga je briga i za čim što se veže za ovu svetinju. Ničim drugim do svojim seljačkim ponašanjem. Njemu je bitniji njegov uspjeh i tal, nego reprezentacija BiH. Da nije tako sam bi dao ostavku. Izgubio je davno povjerenje u svlačionici, a večeras je to i javno rečeno. Ne smijem u ruke uzimati moderatorski posao jer moderator nisam, ali shvatite da psuju ljudi koji su ogorčeni.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa upravo zbog tih "sitnih" se BiH nalazi gdje se nalazi. Svaki dan se novo intelektualno dno iskopa.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 16 nov 2014, 23:48

izgleda ostajemo i bez Begovića ..., evo i on kritikovao savez kao i Zukanović , ponovo će se naći uvrijeđeni...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 nov 2014, 23:49

avenija je napisao/la:
On nas nije smio voditi protiv Nigerije jer mu je trebalo dati otkaz pola sata prije tekme ..
Nastup na Svjetskom je negativan , u slaboj grupi nismo prosli , a branio si ga do prije 2 sata .
Zasto lazes ?
Zato jer sam smatrao da bi prosli grupu uz posteno sudjenje.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 nov 2014, 23:49

Vi sad ocekujete dobrog selektora, a dok su neki ovdje pricali kako savez spiska novac pa nema za novog boljeg selektora bili su napadani i jos uz to klubovima su ove sezone krali bukvalno pare iz kasa jer su sve spiskali. Umjesto da im pomazu oni ih kradu. Znati ce to dobro Sarajevo, Zeljo i Sloboda koji jedini imaju pristojnu posjetu ali savez to samo ponisti i uzme sebi pare jer su spiskali sve lopovi

NoName
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la NoName » 16 nov 2014, 23:50

Ajax je napisao/la:
NoName je napisao/la: On je trebao otići prije SP, od USA naovamo je sve bilo loše a Egipat kulminacija. Uništio nas je svojom glupošću, komotno smo mogli u drugi krug.

Poslije SP je smiješno i komentarisati, srećom sam uspio da ne vežem srcu jer sam znao šta slijedi. Ipak, iskreno, nisam mogao ni sanjati da će biti ovako loše.

Sam otici neće, živi bili pa vidjeli.
Meksiko, Obala i Argentina su bile dobre utakmice. Iran je bio skoro nebitan jer se je radilo o jako losem protivniku i skoro revijalnoj utakmici kao sto smo neki i tada govorili ovdje. Samo sigurno se ne moze kazati da je to bila losa utakmica. Mada Nigerija, Kipar i ova danasnja su prevelike greske da bi se to moglo opravdati. Posebno ova zadnja igra bez napadaca sto niko ne igra vise osim Spanije prije par godina a i oni su imali pravog napadaca-e na klupi.
Da, tačno. Ali mi smo znali zapravo da nam je ključna utakmica protiv Nigerije a on je tu napravio ogromnu glupost i zbog toga je trebao ići prije SP. Pretpostavljao sam šta će se dešavati na SP jer je unio nemir u reprezentaciju izostavljanjem nekih igrača koji su iznijeli kvalifikacije a ubacujuci nepotrebnog nećaka. Pa dobismo katastrofu.

Calcio i Virtual su dobri i pametni forumasi pa me čudilo da im toliko treba da progledaju dok su ostali papetoljupci svakako glupi i nije me čudilo da podrže sebi ravnog.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 16 nov 2014, 23:50

Amarkony je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Kako se sve srusi sto se gradilo godinama :o :o
Misliš ono što je Pape izgradio. Sad Vels i Izrahell dolaze nama u Zenicu, dvije trening tekme sa Andorom i da dobijemo bar jednu u gostima (Belgija ili Kipar) i imamo 17 bodova na kraju kvala.

Pape ne daj se, ne mogu oni izbrisati činjenicu da si najuspješniji bh. selektor u historiji. :bih:

Strpaj ti tih 17 bodova sebi u paksu jer nam, nazalost, nisu dovoljni ni za baraz, ako ne vjerujes uzmi digitron u ruke pa racunaj ako znas.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 16 nov 2014, 23:50

Ponabijam ih sve na qrac. Sutra ako se ne probudim uz vijest "Pape dobio otkaz" yebat cu sve.
Treba mi to olaksanje pred ispit sutrasnji (ili s obzirom na sat - danasnji :shifty: )

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 nov 2014, 23:51

ova ubleha se treba tjerati odmah poslije Nigerije :!: sad kad nam je zayebo ove kvalifikacije, nema potrebe da se tjera...da dovedu sutra Guardiolu, mi se više ne može plasirati na Euro ;)

pustiti covjeka da završi kvalifikacije na miru, pred praztnim tribinama, nek proda kojeg igraca iz bratove agencije, uzme pinku za penzije i to je to

Pape je heroj koji nas je odveo na SP :lol: :lol: tako su neki pisali ovdje...a otišli smo zahvaljujuci golovima Izeta i Vedada, te slaboj grupi - uprkos ovoj neznalici sa klupe.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 16 nov 2014, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: benko21 i 7 gostiju.