sreća pa im ovo neće uticati na prolazak, vjerovatno i na prvo mjesto.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
šta sebi dopustiše i to radi pizdaste taktike i ubacivanja barzaglija iako su ih mogli dokrajčiti 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Glupi United. Sad ce se ovi maksimalno naostriti i nasamarati Milan za vikend.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- IlCapitano
- Kontakt:
Razumijem kriviti Allegrija za ubacivanje Barzaglija, ali to nikakve veze nema sa dokrajčivanjem. On ušao-ne ušao Juventus je do tog momenta promašio 5 čistih prilika za komotan rezultat. Allegri da je obuo kopačke bolje bi završio šanse od Khedire i Cuadrada.rope11 je napisao/la:šta sebi dopustiše i to radi pizdaste taktike i ubacivanja barzaglija iako su ih mogli dokrajčiti
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
igrači su krivi što nisu zabili bar jedan od onih silnih zicera, ali ne bi se ni ovaj preokret desio da se nije zatvarala utakmica jer manchester do tog momenta nije ništa uradio.
ali uvijek to radi i u većini slučajeva mu upali, ali ne može dovijeka.
de ščiljo effect, poslije njegovog izlaska potop
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mogo si Pjanica spomenut,i on je mrtvi zicer promasioIlCapitano je napisao/la:Razumijem kriviti Allegrija za ubacivanje Barzaglija, ali to nikakve veze nema sa dokrajčivanjem. On ušao-ne ušao Juventus je do tog momenta promašio 5 čistih prilika za komotan rezultat. Allegri da je obuo kopačke bolje bi završio šanse od Khedire i Cuadrada.rope11 je napisao/la:šta sebi dopustiše i to radi pizdaste taktike i ubacivanja barzaglija iako su ih mogli dokrajčiti
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
- IlCapitano
- Kontakt:
Sam pred golmanom i šut sa nekoliko igrača ispred nisu isti. Već sam na našoj temi rekao da je Mire morao bolje pucati, ali Khedira i Cuadrado su najlakše šanse u životu promašili.berardi25 je napisao/la:Mogo si Pjanica spomenut,i on je mrtvi zicer promasioIlCapitano je napisao/la:Razumijem kriviti Allegrija za ubacivanje Barzaglija, ali to nikakve veze nema sa dokrajčivanjem. On ušao-ne ušao Juventus je do tog momenta promašio 5 čistih prilika za komotan rezultat. Allegri da je obuo kopačke bolje bi završio šanse od Khedire i Cuadrada.rope11 je napisao/la:šta sebi dopustiše i to radi pizdaste taktike i ubacivanja barzaglija iako su ih mogli dokrajčiti
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
U skoro svim slucajevima to ostane neprimjeceno, ali 1-2 kiksa koja se dese tokom sezone navedu na razmisljanje da je ziheras. Sutra kad neka ekipa ne bude mogla doci do suta (kao Utd u Manchesteru) pricat ce se o doktorskoj odbrani, a ne o tom Allegriju i tih 95% kada je to besprijekorno. Odnosno onih 5% gdje te sreca izda pa postignes ovako smijesan gol.rope11 je napisao/la:igrači su krivi što nisu zabili bar jedan od onih silnih zicera, ali ne bi se ni ovaj preokret desio da se nije zatvarala utakmica jer manchester do tog momenta nije ništa uradio.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Nek ide u spal pa nek brani 1-0 70 min sa 6 stopera J*** mu mrtve
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pacov. Nema tog miliona koji seljakluk iz glave moze izbit.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
SiamoNoi je napisao/la:
Ovi se nemaju cemu radovati 7 godina, poraz Juventusa u ligi sampiona je jedino sto im je proeostalo. 
Kako ti znaš šta je bilo prije sedam godina kad si mjesec i pol na forumu 
Ne treba mi forum da bih znao rezultate Intera proteklih godina.SiamoNoi je napisao/la:Kako ti znaš šta je bilo prije sedam godina kad si mjesec i pol na forumu
Da su rezultati jedini razlog za radovanje svi bi navijali za Real i Barcu a ne za Leeds i Parmu kao neki forumaši na ss.ba. Razumijem ako ti je takvo nešto previše za shvatitRodjeni81 je napisao/la:Ne treba mi forum da bih znao rezultate Intera proteklih godina.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ovakve agresivne obrambene reakcije su očiti odraz straha.
#olujasaistoka
#držgaće
#olujasaistoka
#držgaće
SiamoNoi je napisao/la:Kako ti znaš šta je bilo prije sedam godina kad si mjesec i pol na forumu
- akisarajevo92
- Kontakt:
- nextterrain
- Kontakt:
Giorgio Chiellini playing for Milan Allievi team in 2000. He was on a trial at the club but they opted to not buy him back then [Gazzetta dello Sport]

Ne bi ni sad mogao pored Zapate
Ne bi ni sad mogao pored Zapate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.