AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
bjezi bolan, prvo zavrsite ispred Lazija na tabeli, pa onda upucujte prijetnje :kafa:
ma kako nije problem platiti 50 miliona za nedokazanog igraca, milan nije u poziciji da preplacuje takve igrace jer se podhitno trebas vratiti u LS iduce godine, a trosenje trecine budzeta na mozebitnu propalu investiciju nije pametna ideja.
vec imas kessija i contija(?) koji su zeleni i neiskusni i za koje ne mozes biti 100% siguran kako ce ispasti.
radije onda daj belotija, makar je talijan i naviknut je na ovu ligu pa su manje sanse da ce flopnuti.
ovog dembelea mozda mogu dovesti ako je neka razumna cijena u pitanju, ali dajem ruku u vatru da ne bi ispao puno bolji od bacce, bezveze
vec imas kessija i contija(?) koji su zeleni i neiskusni i za koje ne mozes biti 100% siguran kako ce ispasti.
radije onda daj belotija, makar je talijan i naviknut je na ovu ligu pa su manje sanse da ce flopnuti.
ovog dembelea mozda mogu dovesti ako je neka razumna cijena u pitanju, ali dajem ruku u vatru da ne bi ispao puno bolji od bacce, bezveze
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
gambler1899
- Kontakt:
Napadač nam treba biti najmanja briga ja vjerujem da bi sa kvalitetnim pojacanjima u sredini Bacca dao najmanje 20 golova, ali eto naši vlasnici kako stari tako i novi imaju fetis na napadace....rijesiti što prije Rodrigueza i Bigliu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nije to nikakav fetiš već Milan treba neko jako ime, neki igrač koji je marketinški jak a usput i koristan na terenu.A odavno su ofanzivni igrači najpopularniji i prodaju najviše dresova.Mislite malo i o tome.gambler1899 je napisao/la:Napadač nam treba biti najmanja briga ja vjerujem da bi sa kvalitetnim pojacanjima u sredini Bacca dao najmanje 20 golova, ali eto naši vlasnici kako stari tako i novi imaju fetis na napadace....rijesiti što prije Rodrigueza i Bigliu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
gambler1899
- Kontakt:
Razmišljam ja o svemu, ali nama prioritet treba da bude.povratak u LP pa samim tim prvo trebamo gledati snagu na terenu.Pa tek onda to...ja vjerujem.koga god da dovedemo (na bilo.kojoj poziciji)a da je dobar igrač da će se dresovi prodavati kao ludi jer svi su željni kvalitetnih igrača u Milanu..Ja bi radije ako Biglia potpise još jednog dobrog veznog i dobro krilo nego napadaca od 60-70miliona..naravno da se neću buniti i ako dodje neko.od spominjanih ali ovo je neko moje misljenje.Romagnoli13 je napisao/la:Nije to nikakav fetiš već Milan treba neko jako ime, neki igrač koji je marketinški jak a usput i koristan na terenu.A odavno su ofanzivni igrači najpopularniji i prodaju najviše dresova.Mislite malo i o tome.gambler1899 je napisao/la:Napadač nam treba biti najmanja briga ja vjerujem da bi sa kvalitetnim pojacanjima u sredini Bacca dao najmanje 20 golova, ali eto naši vlasnici kako stari tako i novi imaju fetis na napadace....rijesiti što prije Rodrigueza i Bigliu.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Iduca sedmica bi mogla da bude strasna. Dolazi Rodriguez na medicinske,Lazio bi trebao pustiti Bigliu do Srijede,a ocekuje se da se zavrsi sve i sa Contijem. Jao jao...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ricardo Rodriguez will take his medicals this week. The green light for Biglia's transfer is expected from Lazio by Wednesday. Meanwhile, Conti has chosen Milan and a meeting to find an understanding is expected with Atalanta this week. Milan will also attempt to sign Morata this week, while Belotti and Andre Silva remain the alternatives.
[Alfredo Pedullà]
Cak i da nekim cudom stignu zavrsiti ova 4 transfera.Opet cisto sumnjam da je za nas merkato zavrsen prije pola juna.Dva od 4 neka zavrse ove sedmice i bit ce to super.
[Alfredo Pedullà]
Cak i da nekim cudom stignu zavrsiti ova 4 transfera.Opet cisto sumnjam da je za nas merkato zavrsen prije pola juna.Dva od 4 neka zavrse ove sedmice i bit ce to super.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
3 su već tu, samo fali taj napadač super klase
Belotti
Belotti
Znaci ovog Keitu iz Lazia ne zelim vidjeti u Milanu,lik p.eder javno prizanli on i onaj Patrick bek iz Lazia,neka ga i dalje kod Chingija u ekipi 
- muha milanez
- Kontakt:
pa jos bolje ako je gej, zamisli kako bi skocila prodaja dresova i ljudi na tribinama, kao oni gej gunersi iz arsenala 
ali vise preferira juventus, yebo ga patric u supak
rodriguez ove sedmice odradjuje ljekarski, a conti se izjasnio da zeli u milan tako da ostaje jos samo dogovoriti par detalja sa atalantom
biglia, jos jedan ekstra kreativni vezni i ja presretan, cak ni da nista ne pipnu u napadu ovaj merkato ce biti za desetku odradjen.
ali vise preferira juventus, yebo ga patric u supak
rodriguez ove sedmice odradjuje ljekarski, a conti se izjasnio da zeli u milan tako da ostaje jos samo dogovoriti par detalja sa atalantom
biglia, jos jedan ekstra kreativni vezni i ja presretan, cak ni da nista ne pipnu u napadu ovaj merkato ce biti za desetku odradjen.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Izgleda je gotovo! Lucas Biglia je novi igrač Milana.Lazio će dobiti 20ak M sa bonusima a igrač 2.5M po sezooni + bonusi.
http://www.milannews.it/rassegna-stampa ... rdo-256559
http://www.milannews.it/rassegna-stampa ... rdo-256559
- _forzamilan_
- Kontakt:
Pa vjerovatno ce kao gay bit u Djubrentusu svoj na svom. A Patric ga je vjerovatno vec u du.pe,osim ako se cuvaju za brakrope11 je napisao/la:pa jos bolje ako je gej, zamisli kako bi skocila prodaja dresova i ljudi na tribinama, kao oni gej gunersi iz arsenala
ali vise preferira juventus, yebo ga patric u .
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Pisete gluposti. Sta vas briga sta covjek radi u spavacoj sobi.
Gledat ce te ono sto radi terenu a ne to.
A Rope mrtvi kapitalista, samo da se unovči
Gledat ce te ono sto radi terenu a ne to.
A Rope mrtvi kapitalista, samo da se unovči
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- nextterrain
- Kontakt:
Zna se šta se kaže za ljude koje mrze ****
Nego, okrenuli su se ovi naši Belottiju i Aubi zbog Moratinih izjava, uglavnom nam dolazi jedan top napadač, samo se ne zna koji. Za Belottija hoće ponuditi trampu Kucka+Niang+60 miliona ili 70 nisam siguran, sutra imaju sastanak s predstavnicima Torina
Nego, okrenuli su se ovi naši Belottiju i Aubi zbog Moratinih izjava, uglavnom nam dolazi jedan top napadač, samo se ne zna koji. Za Belottija hoće ponuditi trampu Kucka+Niang+60 miliona ili 70 nisam siguran, sutra imaju sastanak s predstavnicima Torina
pa kud ces bas na mene, roup je covjek modernih shvatanja 
ja podrzavam, neka dodje da se viore rainbow zastave po san siru
jeste da, sanse za moratin dolazak su minimalne mada nisam drugacije ni sumnjao od pocetka.
70 miliona plus niang/kucka za belotija je ekstremno previse, realnije je 50 plus ova dvojica... ma samo nrka sacekaju avgust, kad vide da nema idiota koji ce platiti vise od milana i kad beloti zatrazi transfer (tu ga se malo mora pogurati), pristat ce oni na daleko manju ponudu.
ja podrzavam, neka dodje da se viore rainbow zastave po san siru
jeste da, sanse za moratin dolazak su minimalne mada nisam drugacije ni sumnjao od pocetka.
70 miliona plus niang/kucka za belotija je ekstremno previse, realnije je 50 plus ova dvojica... ma samo nrka sacekaju avgust, kad vide da nema idiota koji ce platiti vise od milana i kad beloti zatrazi transfer (tu ga se malo mora pogurati), pristat ce oni na daleko manju ponudu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma prvo neka završe sve oko Rodrigueza, Biglie i Contija. Onda neka ganjaju napadača dugo im ljeto.Biglia izgleda već našao kuću u Milanu kako prenosi Premium i to u blizini San Sira.
Vi zaboravili da nama treba i krilo, mozda 2
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Krila nisu prioritet ove sezone, Bonaventura i Susu su dovoljni sljedeće sezone.Jer sa jačim bekovima i jačom sredinom i oni će vjerovatno igrati na jednom višem nivou.Jer konačno će iza sebe imati jake bekove koji nisu operisani od ofanzive. Odbrana i sredina su prioritet ovo ljeto.Te jedan top napadač vjerovatno.muxa je napisao/la:Vi zaboravili da nama treba i krilo, mozda 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.