Sta si ti ocekivao od covjeka koji godinu dana nije igrao kosarke. Da ce u prvoj utakmici ubaciti 30 uz triple double?Slatinash_7 je napisao/la:Jaoo kakvi blokovi Livingstona,ispruzene ruke,nigdje veze..I bas se vidi da je Cousins usporen onako,previse polaganja,posljedice povrede ocigledne,vidjet cemo koliko on to moze sanirati..OK je sto puca trice,širi reket,sve super,al nije sila i vjerovatno nece ni bitiBernardBarnjak je napisao/la:
NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
pa to veceras igraju 2 najsimpaticnije ekipe lige, fino
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ekipa đe igra Westbrook ne može biti simpatična.Sarmelino je napisao/la:pa to veceras igraju 2 najsimpaticnije ekipe lige, fino
Jedino su simpatični kad igraju protiv GSW.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Stvarno ne razumijem zasto ljudi mrze westbrooka toliko posebno ove sezone kad igra nesebicnobombaysaphire je napisao/la:Ekipa đe igra Westbrook ne može biti simpatična.Sarmelino je napisao/la:pa to veceras igraju 2 najsimpaticnije ekipe lige, fino![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Zato što nas je zadužio igrama od ranijih sezona.BosniaBoston je napisao/la:Stvarno ne razumijem zasto ljudi mrze westbrooka toliko posebno ove sezone kad igra nesebicnobombaysaphire je napisao/la:Ekipa đe igra Westbrook ne može biti simpatična.Sarmelino je napisao/la:pa to veceras igraju 2 najsimpaticnije ekipe lige, fino![]()
Ja ga ne mrzim , samo mi nije simpatičan .
Jedino mu odajem priznanje za sva "ludila" protiv zmije.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ubi ih OKC
, a taman mislio gledati tekmu 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Doduse meni je george jedan od omiljenih od jula ove godine 
#Punoljetstvo
Momak je mislio na Houston-Lakers
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
da jbt, hart i rivers 
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Šta da je OKC pobjedio u produžetku, bil i onda priznali greškuReferees admit wrong call made on Lonzo Ball at end of regulation https://es.pn/2FzePXt
via @ESPN App http://es.pn/app
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ovaj Donovan vazda isti trener
, I prije je odmarao Westbrooka i Duranta, sad to isto radi sa Georgeom
.
Fakat moraju nabaviti boljeg trenera kada su imali srecu sa Georgeom i da opet i nakon odlaska Duranta imaju ekipu da izazove.
I opet ne zove time out.
Fakat moraju nabaviti boljeg trenera kada su imali srecu sa Georgeom i da opet i nakon odlaska Duranta imaju ekipu da izazove.
I opet ne zove time out.
Je li ikad iko napravio gluplji potez u NBA od PG-ovog ostanka u OKC-u?
Šta je poenta Simmonsa osim prenošenja lopte preko centra 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
WB kad suta 3 vidi se da nece uci. Bas je ocajan suter, trebao bi bjezati od toga.
Kakva igracina je Simons
Lik drzi filu u zivotu,obezbjedio je 6 novih napada a 2 puta zakuco nakon ofanzivnog skoka.Svaka ti cast majstore!!
23
Dzaba ofanzivni skokovi kad ne moze niko bazen pogoditiGOAT je napisao/la:Kakva igracina je Simons![]()
![]()
Lik drzi filu u zivotu,obezbjedio je 6 novih napada a 2 puta zakuco nakon ofanzivnog skoka.Svaka ti cast majstore!!
Al dobro je s obzirom kako su usli u utakmicu
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Da skoči jer ovamo niko ne smije od Westbrooka ni pokušati da ide na skok, mora čovjek nakucati TDBrokula je napisao/la:Šta je poenta Simmonsa osim prenošenja lopte preko centra
Westbrook je nešto baš psihički propao, nije isti igrač kao prijeOikamid je napisao/la:Da skoči jer ovamo niko ne smije od Westbrooka ni pokušati da ide na skok, mora čovjek nakucati TDBrokula je napisao/la:Šta je poenta Simmonsa osim prenošenja lopte preko centra
Pa dobro al da nije njeg ovo bi bilo plus 15 za okc a ovako je egalClutch je napisao/la:Dzaba ofanzivni skokovi kad ne moze niko bazen pogoditiGOAT je napisao/la:Kakva igracina je Simons![]()
![]()
Al dobro je s obzirom kako su usli u utakmicu
23
Za ft ga **** jer su mu rutinu unistili, pa sad trazi novu.Koliko god smijesno bilo, vazna je rutina. A mislim da mu povrede ulaze u glavu, posebno jer zavisi toliko od atletike.Brokula je napisao/la:Westbrook je nešto baš psihički propao, nije isti igrač kao prijeOikamid je napisao/la:Da skoči jer ovamo niko ne smije od Westbrooka ni pokušati da ide na skok, mora čovjek nakucati TDBrokula je napisao/la:Šta je poenta Simmonsa osim prenošenja lopte preko centra
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.