Kevin je napisao/la:@neno
neznam kakve su opcije..ali zar se nije moglo iz Širokog ovog Bilinovca probat..jer odigra obranu dobro, ima šut a isto će prenijet loptu (ako ne i bolje) od Naletilića..igra na 1 i 2..znao je biti dobar ove sezone u Širokom..
kakav je taj Mitrović? neki userko u gaćice kad dođe tekma ili?
Mitrovic je na treninzima sto se tice suta, izlazaka iz blokova i uopsteno kretnje u napadu vrlo dobar. U odbrani je los. Igra klasicnu americku odbranu, "leti" na finte i do sada mu je to najveca mana. Na utakmicama je pokazao - nista. Iscurilo mu je par dobrih suteva, par nije ni doslo do table.

Ne vjerujem da se prepadne, ima on par jakih utakmica u nogama, jednostavno navikava se na ovo sve. U koledz kosarci se igra svodi uglavnom "na covjeka", a ovo je neki drugi sistem. Neka se navikne, treba ga istrpiti, bolji je od Kapelana u mnogo cemu. Moze li zamjeniti Ikonica? Mozda, uz mnogo mnogo rada, vrijeme je na njegovoj strani sad. Mislim da ce u ovim kvalifikacijama nekome ubaciti par vezanih trojki, pitanje je vremena.
I meni je ovdje bio Zlatko Jovanovic favorit ispred Naletilica, ali hajde, lijepo je vidjeti i vas iz Sirokog u repci, Mada, ja bih volio Planinica i Ramljaka, ali sta je tu je

Sport je lijek za tijelo i duh.