Tim bolje, jer ti je to jedan od pokazatelja koliko se ozbiljno pristupilo omladinskom pogonu. Ipak je taj momak usao na ista vrata kao i desetine drugih momaka koji su propali.
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Momci koji imaju potencijala a nisu produkti Bayernove skole su Nianzou i Musiala. Jedan prosao skolu PSG-a, drugi Chelsea. Ovo ostalo sto sam gledao na pripremama je dosta slabo.
Slazem se sa Omerom da je jako dobar potez dovodjenje Chelseavog skauta, ali ovo do sada sto se radilo iako bolje nije nivo Bayerna. Ne idu novi Mulleri, Schweinsteigeri na silu. Optimistican sam za buducnost jer uz bolju skaut sluzbu dovodit ce se i bolji mladi igraci. Onda ih treba dalje razvijati. Ali ovi koje sada Bayern ima slabo od njih kruha ima.
Slazem se sa Omerom da je jako dobar potez dovodjenje Chelseavog skauta, ali ovo do sada sto se radilo iako bolje nije nivo Bayerna. Ne idu novi Mulleri, Schweinsteigeri na silu. Optimistican sam za buducnost jer uz bolju skaut sluzbu dovodit ce se i bolji mladi igraci. Onda ih treba dalje razvijati. Ali ovi koje sada Bayern ima slabo od njih kruha ima.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
I taj pedri je 2019 dosao u barcu i placen je oko 2 miliona,
U zadnji par godina na prste jedne ruke mozes nabrojati te top talente koji su imali ikakvu ulogu u ekipama koje se bore za titule i ligu prvaka...lako je razvijati igraca u ekipama koji nemaju pristisak trofeja kao zuti iz dortmunda ...
U zadnji par godina na prste jedne ruke mozes nabrojati te top talente koji su imali ikakvu ulogu u ekipama koje se bore za titule i ligu prvaka...lako je razvijati igraca u ekipama koji nemaju pristisak trofeja kao zuti iz dortmunda ...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
-
- Kontakt:
E problem je što sada naši žele da dobiju wc igrača/e iz omladinske škole, a trenutno nema takvog na vidiku.
Bayern XI against Napoli:
Ulreich -
Pavard, Nianzou, Upamecano, Stanišić -
Goretzka, Musiala -
Coman, Gnabry, Sané - Lewandowski
Ulreich -
Pavard, Nianzou, Upamecano, Stanišić -
Goretzka, Musiala -
Coman, Gnabry, Sané - Lewandowski
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hernandez se tek vraća za 15 dana. Čovjek svaki drugi mjesec po 2 sedmice out. On mora biti naš stoper. Ovo je sezona u kojoj očekujem od Musiale da eksplodira i izdominira samo tako, baš kao i Sane, da se konačno trgne i pokaže sve što zna i umije sa loptom.
Jest glup ovaj igrac Napolija Lobotka...onako krvnicki uletit u rebra Comanu a prijateljska tekma..i eto Coman se povrijedi...
I on trrazi 20 miliona , ma daj bjezi prodati ga pod hitno
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
-
- Kontakt:
Comana se treba rijesiti. Mislim da je i uprava to shvatila. Raduje igra Nianzoua.
Gnabry ima najmanje 5kg viska..izgleda isto neki mali bucko
Gnarby je naš Hazard.
Coman i Hernandez svako malo out.
Coman i Hernandez svako malo out.
- farinelli123
- Kontakt:
Sto bi rekao jedan forumaš - “punački gnabri”
Nianzou će da izbaci Lukasa iz startne postave, ako ovako nastavi. Goretzka mora da igra bliže golu.
•
Ako je Ralf Rangnick izjavio da je Tanguy Nianzu jedan od najvecih talenata koje je ikad vidio, onda se zna koliko je sati. A sto se tice izbacivanja Lucasa iz prve postave, u tp sumnjam jer ce Nagelsman garant pocet igrat 3-4-3 formaciju kad svi budu zdravi.
-
- Kontakt:
E moj Nagelsmanne puni nas svako ko jeftinu kurvu.
I kaze potencijal neki ovi omladinci
I kaze potencijal neki ovi omladinci

Dobar potencijal omladinaca. Hernandez mora igrati.
- FranckRibery
- Kontakt:
s tom formacijom nam tek slijedi veliki pad
Nianzou ce biti vrhunski igrac, treba igrati prije Sülea, kao treci stoper
utakmica danas negledljiva, omladina nikakva
- Omerbavarac
- Kontakt:
Spominje se Sabitzer kao nova akvizicija za narednu sezonu kao slobodan igrac ili pak za ovu uz neku adekvatnu odstetu koja bi isla prema Leipzigu.
Super igrac, pravi borac.
Sretno Cirke, budi ovaj put uspjesniji nego na prethodnoj posudbi.
Super igrac, pravi borac.
Sretno Cirke, budi ovaj put uspjesniji nego na prethodnoj posudbi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- farinelli123
- Kontakt:
Pojavila se vest da smo zainteresovani za Sabitzera, cena 18-20 miliona, naravno ako Tolissa uvaljamo u guščje perje i utopimo u neki italijanski neorealistični klub, po principu: sinjore derma love
Evo jedan isecak članka da zagolica maštu:
“….Sabitzer would be expected to play as a 6 or an 8 and become a part of a world class midfield rotation involving him, Kimmich and Goretzka. This would allow Bayern to see combinations like Sabitzka, Kimmitzer and Kimmetzka all very potent duos…”
Evo jedan isecak članka da zagolica maštu:
“….Sabitzer would be expected to play as a 6 or an 8 and become a part of a world class midfield rotation involving him, Kimmich and Goretzka. This would allow Bayern to see combinations like Sabitzka, Kimmitzer and Kimmetzka all very potent duos…”
•
Hoce li nam Sabitzer doci? Dobar igrac ali daleko od vrhunskog. Veliki upgrade u odnosu na ratnog veterena Tolissa. Makar bi ovaj bio u timu, sto u igri, sto na klupi. Da li je njegov dolazak znak da Goretzka ide? Kimmich je siguran u veznom redu, a kraj njega bi Leon trebao biti. Goretzka mi je medju najdrazim igracima, valjda nas ne napusti i to free.
Zirkzee nije nikad trebao ici u Italiju. Upravo su belgijska ili nizozemska liga odlicna podloga za mladog igraca. Vjerujem da ce zabiti min 15 golova ove sezone. Mali ima potencijal, to je nedvojbeno.
Zirkzee nije nikad trebao ici u Italiju. Upravo su belgijska ili nizozemska liga odlicna podloga za mladog igraca. Vjerujem da ce zabiti min 15 golova ove sezone. Mali ima potencijal, to je nedvojbeno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.