AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ako pogledamo ozbiljnije ekipe, svaka ozbiljnija ekipa ima poduplanu poziciju, tako je i sa golmanima, eh posto Milan nije ozbiljna niti vrhunska ekipa slazem se sa forumasima da Milan ne moze imati dva dobra golmana...
Dobro, malo hljagate gigija i potpuno razumijem, ali ovdje pojedini pisu kao da je rijec o Perinu a ne Donarummi. Jedan od najbolji golmana trenutno i to kazem nakon sinocne utakmice koja se svakome moze desiti. Skoro je i MM imao dvije velike greske u samo jednoj utakmici tako da....
Otisao je kako je otisao, zbog novca i ispao je sup.k to niko ne spori, ali da mu se oduzimaju golmanske kvalitete to je vec apsurdno.
Otisao je kako je otisao, zbog novca i ispao je sup.k to niko ne spori, ali da mu se oduzimaju golmanske kvalitete to je vec apsurdno.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pa niko mu ne oduzima kvalitete, ništa od toga ne mjenja činjenicu da je on i dalje odličan golman. Ali Dollar je onakve greške kao sinoć pravio svakih par utakmica i u Milanu, što nije uvijek bilo skupo plaćeno, pa se i zaboravilo.
Ali isto tako nije greška ni reći da Maignan nije ništa lošiji golman, čak naprotiv. Bar ne u Milanu, kad se uporedi učinak jednog i drugog.
Ali isto tako nije greška ni reći da Maignan nije ništa lošiji golman, čak naprotiv. Bar ne u Milanu, kad se uporedi učinak jednog i drugog.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mozda jedino PSG ostale ekipe ne.
Upravo tako.milanist je napisao/la: ↑10 mar 2022, 15:38Dobro, malo hljagate gigija i potpuno razumijem, ali ovdje pojedini pisu kao da je rijec o Perinu a ne Donarummi. Jedan od najbolji golmana trenutno i to kazem nakon sinocne utakmice koja se svakome moze desiti. Skoro je i MM imao dvije velike greske u samo jednoj utakmici tako da....
Da je pravio greske pravio je ali ne svakih par utakmicarope11 je napisao/la: ↑10 mar 2022, 15:43Pa niko mu ne oduzima kvalitete, ništa od toga ne mjenja činjenicu da je on i dalje odličan golman. Ali Dollar je onakve greške kao sinoć pravio svakih par utakmica i u Milanu, što nije uvijek bilo skupo plaćeno, pa se i zaboravilo.
Ja te pohvalim malo, a ti me demantujes, opet valjas gluposti...cccc
Tako je, neko vidi greske, neko vidi koliko je puta spasio cist gol, to je sad sve stvar pojedinca, ja samo kazem da je i dalje fantastican golman, ali da je ispao sup.ak ispao je. Ja prvi sam ga gotivio uvijek i ne opravdavam odlazak na nacin na koji je otisao, ali i dalje je jedan od najbolji golmana.meepo je napisao/la: ↑10 mar 2022, 15:57
Da je pravio greske pravio je ali ne svakih par utakmicaBranio je nemoguce momak i znao je imati kikseva ali to se nije desavalo svakih par utakmica inace ne bi bio izabran za najboljeg golmana Seria A i Eura te se ne bi dovodio u kontekst s velikim klubovima
![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Jesam li ja nesto propustio? Nisam vidio da je iko napisao da je on los golman. Moje mišljenje je da trenutno nije bolji od Mikea, a to je znači da je loš golman.
Il Club più titolato al mondo!
- OldFashioned
- Kontakt:
Druže ne možeš imati dva KLASNA GOLMANA. Dva dobra možeš.
Nećemo se lagati i Dollarumma je klasa golman.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Logično da nismo ništa uspjeli uraditi u zadnjoj godini ugovora, isto kao što nismo ni sa Hakanom i kao što nećemo sa Kessijem i očigledno Romagnolijem.muxa je napisao/la: ↑10 mar 2022, 08:32Opet stara priča. Nemamo mi tu za čim da žalimo. Nismo mogli uzeti milione, jer da jesmo misliš da Maldini i Masara to nebi uradili.
Pa nismo mi ovdje pametniji od njih. Puno toga mi ne znamo, al sa ove tačke gledišta ne žalim ni za jednim, kao što neću žaliti ni za Kessiem.
Sa njima se trebalo davno prije početi pregovarati, kao što se to uradilo sa Theom, Benaserom ili Leaom, dok još imaju par godina važeće ugovore.
Naravno, da je Maldini bio u klubu od njihovog dolaska možda bi to tako i bilo, ovako je i on došao na relativno gotovu stvar. Ne upirem prstom u njega i Masaru što se toga tiče.
Kao što rekoh, igrački ne žalim niti ću žaliti za bilo kojim od njih četvorice, ali krivo mi posebno što je Donaruma otišao džaba i što će Kessie otići isto tako, a i za njega smo mogli okupati neke levate iz Premiershipa za 40-50 miliona.
Hakan i Rom su druga priča, ni finansijski ni igrači nisu toliko za žaljenje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Onu utakmicu protiv Atalante kad izgubismo 1:0 njegovom kardinalnom greskom mu nikad ne mogu zaboraviti. Mislim da smo te sezone ispusili LP za 1 bod, kad Inter stavi u turbe pare i Empoli ne dade gol iz par 100% utakmica.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Vala da je imao onih izlijetanja u prazno kod visokih lopti, pa do pogrešnih pasova, jest i to svaku treću-četvrtu utakmicu. Nisam tu ništa pogriješio.
Naravno, imao je i na stotine dobrih intervencija, ali pričamo o nekim nedostatcima koje su ga pratile od prve do zadnje sezone u Milanu. I što npr. Maignan zasad ne pokazuje, sa njim si daleko sigurniji kod ovih ubačaja i igrom sa loptom u nogama.
Eh sad, da će u teoriji Dollar prije odbraniti neki nemogući šut, vjerovatno da
ali kako rekoh, ni po tom pitanju mi se Maignan dosad nije pokazao kao downgrade.
Naravno, imao je i na stotine dobrih intervencija, ali pričamo o nekim nedostatcima koje su ga pratile od prve do zadnje sezone u Milanu. I što npr. Maignan zasad ne pokazuje, sa njim si daleko sigurniji kod ovih ubačaja i igrom sa loptom u nogama.
Eh sad, da će u teoriji Dollar prije odbraniti neki nemogući šut, vjerovatno da
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kao prvo procitaj moj post ponovo, kao drugo ja sam napisao da vrhunske ekipe imaju dobre golmane, kao trece ni Dollaruma ni Maignan nisu vrhunski ili ti WC golmani, trebaju oni jos dosta pure pojesti da budu vrhunski, sto ne znaci da nece biti....
Mi kao ekipa imamo jednog WC igraca, doduse veterana a to je Ibra, ima jos dobrih igraca koji bi mogli postati vrhunski...
Gigio prosle sezone proglasen za najboljeg golmana Seria A , najboljeg igraca Eura 2020, dobio Yashin nagradu i ostvario bruku individualni postignuca. I dosad je u karijeri odbranio pazi 16 penala od 48 koji su izvedeni. Znaci on nije vrhunski golman ?memaga je napisao/la: ↑10 mar 2022, 19:59Kao prvo procitaj moj post ponovo, kao drugo ja sam napisao da vrhunske ekipe imaju dobre golmane, kao trece ni Dollaruma ni Maignan nisu vrhunski ili ti WC golmani, trebaju oni jos dosta pure pojesti da budu vrhunski, sto ne znaci da nece biti....
Mi kao ekipa imamo jednog WC igraca, doduse veterana a to je Ibra, ima jos dobrih igraca koji bi mogli postati vrhunski...
Mike je ove sezone pokazao kakav je golman , a s Lilleom je vec uzeo titulu prvaka Francuske i po svim parametrima bio najbolji golman te lige. Ni on nije vrhunski ?
Ko su po tebi vrhunski golmani ?
- Beduin
- Kontakt:
Donaruma nije WC golman? Pretjerujes malo Memaga, on je itekako svjetska klasa iako mlad. Druga stvar je sto ga preziremo i ne gotivimo zbog svega ucinjenog kontra Milana.
Theo je sad vec WC bek i igrao bi u vecini jacih klubova u Ligama 5.
Nisu WC samo Lewandovski, Benzema, Messi, Neymar, Mbape, Ronaldo, Salah, de Brune, dosta je igraca svjetske klase, a sigurno je i nas Theo medju njima. Barem ja tako gledam. Mozda malo subjektivno, ali Boze moj.
Theo je sad vec WC bek i igrao bi u vecini jacih klubova u Ligama 5.
Nisu WC samo Lewandovski, Benzema, Messi, Neymar, Mbape, Ronaldo, Salah, de Brune, dosta je igraca svjetske klase, a sigurno je i nas Theo medju njima. Barem ja tako gledam. Mozda malo subjektivno, ali Boze moj.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Obojica jesu vrhunski golmani, tu nema sumnje.
Ali polovično se slažem s njim, jest da nema potrebe imati dva klasna golmana u timu niti bi ijedan takav golman pristao sjediti na klupi, ali treba nam dobra backup opcija i bolji golman od Tatarusanua. Baš je ogroman disbalans između rezervi i Maignana.
Ali polovično se slažem s njim, jest da nema potrebe imati dva klasna golmana u timu niti bi ijedan takav golman pristao sjediti na klupi, ali treba nam dobra backup opcija i bolji golman od Tatarusanua. Baš je ogroman disbalans između rezervi i Maignana.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne da nema potrebe, nego jednostavno niti jedan WC golman na svijetu neće pristati dijeliti minutažu sa drugim.
Od Tate moraju naći kvalitetniju opciju za klupe.
Od Tate moraju naći kvalitetniju opciju za klupe.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ljudi mjesate babe i zabe, ti u ovom momentu nemas sve ukupno 20 vrhunskih igraca u svijetu, mozda ne i toliko da ne pretjerujem i da ih ne nabrajam ( po meni vrhunski igraci su oni koji SEZONAMA donose prevagu svojim timovima, a ne sporadican blic jednu eventualno dvije sezone ), zato sam i napisao da imaju POTENCIJALA i da trebaju PURE jos dosta pojesti....
Problem ovog foruma je sto vecina forumasa ( i ja sam tu ponekad
) iznosi subjektivno vidjenje, pogotovo za igrace koji igraju u Milanu....ljudi saberite se malo i gledajte fudbal objektivnije i ponovit cu jos jednom jedini WC igrac koji je u Milanu je tata Ibra doduse veteran, ostalo ja biti WC igraci ja ne biti....
Problem ovog foruma je sto vecina forumasa ( i ja sam tu ponekad
Moze dolarko biti sta hoce, za mene je samo WC (ne world class). Najljepsi detalj LP ove godine je njegova greska kod prvog gola Reala i uzivat cu u svakon narednoj. Jos je pokupio i par samara u svlacionici zbog nje, kud ces bolje.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.